Yabancı Adsense Bağlı Kanallar Kapandı.

• Kullanıcı WaDa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

WaDa

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Yabancı Adsenseye Bağlı Kanallarım Kapandı

tek kanal tek adsense çalışıyordum
2 si yarı özgündü

acaba bunlar için itiraz etsek açılma ihtimalleri nedir ?
daha önce forumda itiraz edip açtıranlar var
yardımcı olabilirmisiniz...

Hangi ülke ? Kazançlar nasıldı ? ne zamandır bağlıydı ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yt hiç kanal kapatmasın mı arkadaşlar normal şeyler bunlar silin geçin

izlenim bastınızmı hiç ? / kazancınız yuksek mıydı ? / daha önce ihtar almış mıydınız ?

İtiraz ettiğin zaman genel takipe alınıyorsun, eğer başka kanalların var ise açıkta onlarada çörekleniyor, kapanan kanallara itiraz etmeyin benden söylemesi

Toplu bi şekilde 14 martta kapandılar

Alman adsenseye bağlı
Tek kanal tek adsense
6 kanal kapandı
Gelirleri ortalama 20 euro+

Bunların içinde 2 yarı özgün kanalımda vardı bunlar için itiraz etmek istiyorum nasıl bi yol izlemeliyim

---------- Spam Engelliyici 14:39 ---------- Önceki Mesaj 14:39 ----------

izlenim bastınızmı hiç ? / kazancınız yuksek mıydı ? / daha önce ihtar almış mıydınız ?

Basmadım / 20 euro + / ihtar almamıştım.

---------- Spam Engelliyici 14:42 ---------- Önceki Mesaj 14:39 ----------

Hangi ülke ? Kazançlar nasıldı ? ne zamandır bağlıydı ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

20 gün + bağlıydı
Ama işin ilginç tarafı aynı gün bağladığım bi kanal daha fazla kazanmasına ve daha tehlikeli olmasına rağmen kapanmadı ama bi anda 6 kanal gidince onunda videolarını sildim

Son düzenleme:
ayın 14'ünde benim de 2 tane kapandı. toplu kapanmalar yaşandı o tarihte. itiraz ettim 2 kanalada olumsuz cevap geldi.

Yarı özgün İngiltere adsense çalışıyorum. Tek adsense, tek kanal. Toplam 20 video, günlük kazancı 100sterlin kadar, 1aya yakın zamandır herhangi bir problem yaşamadım.

14/03/2017 de genel rutin kontrol vardı. ama ilginç olan şu, Adsensenin kazandıran kanalı kapandı. diğer leri açıktı yani ülkeler arası rutin kontrol. 20 euro üzeri sorunsuzlar kapandı.

**Belkide bu rutin kontrollerde belirli rakam ve ülke seçiyor youtube, otomatik cat cat kapanıyor kanallar. adsensenın kendi kanalları kapanmıştı. Ama adsense sayıyor diğe rbağlı kanallar işliyo.

Buyuk gecmıs olsun artık yarı özgünleri de banlıyorsa diyecek bişe bulamıyorum Bu nedir ya o kadar uraş emek ver hepsi boşa gıtsın Pc sı ytsi ıyıce sınırlerımizi yıprattı Vallahı alternatıfl bilsem 100 milyar da kazanacaığımı bilsem yıne urasmayacağım bu yt ile o derece bıktırdı beni

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri