Yabancı dil çalışmak hakkında (Soru)

• Kullanıcı kaantalha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

kaantalha

Kayıtlı Üye
Web sitesi
hizlizayiflamayontemlerim.blogspot.com.tr
yabancı bir ülkenin dilini bilmeden o ülkeye yönelik çalışan adamın elinden öperim ben :D Az önce Almanca bir kategori hakkında ön araştırma yapayım dedim. Translate ile çevirip çevirip youtubeda inceleme yapıyorum. O kategori hakkında video yok. araba kazaları gibi her taşın altından çıkan bir kategori de bile toplamda 50 bin video çıkıyor :D

Siz nasıl çalışıyorsunuz? fikirlerinizi, yardımlarınızı bekliyorum.

yabancı bir ülkenin dilini bilmeden o ülkeye yönelik çalışan adamın elinden öperim ben :D Az önce Almanca bir kategori hakkında ön araştırma yapayım dedim. Translate ile çevirip çevirip youtubeda inceleme yapıyorum. O kategori hakkında video yok. araba kazaları gibi her taşın altından çıkan bir kategori de bile toplamda 50 bin video çıkıyor :D

Siz nasıl çalışıyorsunuz? fikirlerinizi, yardımlarınızı bekliyorum.

pm attım

şu dediğin cevabı bulmak için rahat 2 yılımı harcadım şimdi istediğim her dil de her kategori de çalışabilirim. burada kaynağı benden çok daha iyi yönetecek arkadaşlar da vardır elbet ama hepsi uzun bir zaman zarfın da edinilen tecrümelerin sonucudur. bu aradığın sorunun cevabı altın yumurta değil, altını yumurtlayan tavuktur. yani bu sorunun cevabını tam manasıyla bilen kimse anlatmaz. çalışıp araştırman gerek.

şu dediğin cevabı bulmak için rahat 2 yılımı harcadım şimdi istediğim her dil de her kategori de çalışabilirim. burada kaynağı benden çok daha iyi yönetecek arkadaşlar da vardır elbet ama hepsi uzun bir zaman zarfın da edinilen tecrümelerin sonucudur. bu aradığın sorunun cevabı altın yumurta değil, altını yumurtlayan tavuktur. yani bu sorunun cevabını tam manasıyla bilen kimse anlatmaz. çalışıp araştırman gerek.

hooaaayydaaaaaaaaaa. sanki aylık 10k getiren kanal kategorisi istedik bu konuya da böyle şeyler yazacaksan senin tavuğunda yumurtanda sende kalsın :D

edit: ahaahahahhhh mesajını tekrar tekrar okuyup gülüyorum ya hahahahahahahahah :D

çalışmak istediğin kategoride üç beş anahtar kelime her zaman kesinlikle mevcuttur bunları öğrenince zaten çalışırsın.

çalışmak istediğin kategoride üç beş anahtar kelime her zaman kesinlikle mevcuttur bunları öğrenince zaten çalışırsın.

aynen hocam bazı kategorilerde ipin ucundan yakalayınca gerisi geldi ama bazı kategorilerde de elimde saçma sapan kelimelerle boşa arama yapıyorum.

Mahmut tuncer show başlamış yine,ulan egonuza sizin,yav adam kaç IQ un kaç kanalın var mı diye soruyor:D

abi bi kategori versene diyenler amatörlerdir. profosyoneller yöntem peşinde koşar. yöntemin olduğu zaman her kategori de kazanırsın.

---------- Spam Engelliyici 02:10 ---------- Önceki Mesaj 02:09 ----------

gençler sabırlı değil. hemen olsun istiyorlar :D

Araştırma ve sabır gerekiyor bunun için.

abi bi kategori versene diyenler amatörlerdir. profosyoneller yöntem peşinde koşar. yöntemin olduğu zaman her kategori de kazanırsın.

---------- Spam Engelliyici 02:10 ---------- Önceki Mesaj 02:09 ----------

gençler sabırlı değil. hemen olsun istiyorlar :D

sabır bu işte büyük rol oynuyor. kanallar kapanıyor sahte telifler flaglar geliyor. ödemelere bloke geliyor. bunlar böyle yaptı diye ben bırakıyorum dersek youtubeyi olmaz. o yüzden sabır iyidir iyi :) ne olursa olsun sabretmek gerek. ve sürekli daha iyisini yapabilmek için uğraşmak gerek :p

hooaaayydaaaaaaaaaa. sanki aylık 10k getiren kanal kategorisi istedik bu konuya da böyle şeyler yazacaksan senin tavuğunda yumurtanda sende kalsın :D

edit: ahaahahahhhh mesajını tekrar tekrar okuyup gülüyorum ya hahahahahahahahah :D

Aylık 10k çerez parası kalır bu istediğiniz bilginin yanında..
Yardım istediğiniz bir konuda fikrini açıkca belirten bir kişinin ( ki bu kişi açıkca belirtmiş istediğiniz bilgiyi 2 yılda deneye deneye öğrendim diye ) düşüncesini böyle alaycı bir şekilde eleştirmeniz BENİM için hiçbir şekilde yardım edilmemesi gereken kişiler listesine adınızı dahil etmeme neden oldu.

Kaldıki [MENTION=15970]ilyas[/MENTION] hocam kötü birşey söylememiş size sadece istediğiniz bilgiyi birçok kişi zamanla öğrendiği için aradığınız bilgiyi zamanla kendiniz öğrenebilirsiniz diye belirtmiş.

Böyle Alaycı ve Saygısızlık ettiğiniz sürece de sizin deyiminizle ne Tavuk nede Yumurta Bulabilirsiniz bu forumda..

Aylık 10k çerez parası kalır bu istediğiniz bilginin yanında..
Yardım istediğiniz bir konuda fikrini açıkca belirten bir kişinin ( ki bu kişi açıkca belirtmiş istediğiniz bilgiyi 2 yılda deneye deneye öğrendim diye ) düşüncesini böyle alaycı bir şekilde eleştirmeniz BENİM için hiçbir şekilde yardım edilmemesi gereken kişiler listesine adınızı dahil etmeme neden oldu.

Kaldıki [MENTION=15970]ilyas[/MENTION] hocam kötü birşey söylememiş size sadece istediğiniz bilgiyi birçok kişi zamanla öğrendiği için aradığınız bilgiyi zamanla kendiniz öğrenebilirsiniz diye belirtmiş.

Böyle Alaycı ve Saygısızlık ettiğiniz sürece de sizin deyiminizle ne Tavuk nede Yumurta Bulabilirsiniz bu forumda..

1. 10k çerez parası mı kalır vay canına :eek: çok acayip bir konuya değişmişim demek ki helal bana :D

2. İlyas hocam fikrini belirtmiş güzelce tamam. bende güzelce fikrimi belirttim işte ne var ki bunda? 2 yıl boyunca onca çaba içinde öğrenilen bir deneyim zart diye paylaşılır mı hiç :D burda da sorun yok

3. ne senin kara listene mi girdim? gönül koyarım ama :D sorun yok hocam isteyen yardım eder isteyen yardım etmez.

Ayrıca öyle bir yazmışsın ki sanki bütün foruma oynuyorsun gibi geldi bana.

İşin aslı şu ben ilyas ile alay filan etmedim. yazdıkları komik geldi bende güldüm ne var ki bunda? :) komik olan ne diye soracaksın. çalıştığın kategoriyi paylaşmazsın anlarım da en küçük olayı bile neden söylemekten çekinirsin be adam. bana göre açtığım başlıktaki olayın 2 yıllık emekle filan alakası yok. çok mu zor şu şekilde halledebilirsin demek.

Eğer herkes yoğun çabalarım sonunda ünlem veya eşleşen geçmeyi buldum kimseye vermem deseydi kim bilecekti ünlem eşleşen geçmeyi? önemli olan gözünü para bürümemiş olmak paylaşımcı olmak. Daha neler anlatmak isterim de neyse :D

Son düzenleme:
Maalesef bu söyledikleriniz Alaycı ve Saygısız bir tavır içinde olduğunuz gerçeğini değiştirmiyor. Zaten o ifadeleri görünce direk olarak kaç yaşında bu arkadaş acaba diye baktım, bence yavaş yavaş saygı nedir sevgi nedir terbiye nedir öğrenmeniz gerek. Herkes sizin hahaylı hohoylu ifadelerinizi beğenmek ve bu ifadelerinize muhatap kalmak zorunda değil, kaldı ki yardımcı olmaya çalışan bir insana karşı bu ifadeleri kullanmanız inanın okurken beni utandırdı.
Biraz daha saygılı davranmak size bir şey kaybettirmez kanımca.

1. 10k çerez parası mı kalır vay canına :eek: çok acayip bir konuya değişmişim demek ki helal bana :D

2. İlyas hocam fikrini belirtmiş güzelce tamam. bende güzelce fikrimi belirttim işte ne var ki bunda? 2 yıl boyunca onca çaba içinde öğrenilen bir deneyim zart diye paylaşılır mı hiç :D burda da sorun yok

3. ne senin kara listene mi girdim? gönül koyarım ama :D sorun yok hocam isteyen yardım eder isteyen yardım etmez.

Ayrıca öyle bir yazmışsın ki sanki bütün foruma oynuyorsun gibi geldi bana.

İşin aslı şu ben ilyas ile alay filan etmedim. yazdıkları komik geldi bende güldüm ne var ki bunda? :) komik olan ne diye soracaksın. çalıştığın kategoriyi paylaşmazsın anlarım da en küçük olayı bile neden söylemekten çekinirsin be adam. bana göre açtığım başlıktaki olayın 2 yıllık emekle filan alakası yok. çok mu zor şu şekilde halledebilirsin demek.

Eğer herkes yoğun çabalarım sonunda ünlem veya eşleşen geçmeyi buldum kimseye vermem deseydi kim bilecekti ünlem eşleşen geçmeyi? önemli olan gözünü para bürümemiş olmak paylaşımcı olmak. Daha neler anlatmak isterim de neyse :D

Yolun açık olsun hocam uzatmanın bir anlamı yok zaten yazdıkların ortada.. Ben fikrimi yazdım size nasihat ettim gerisi size kalmış...

bildiğim dil Türkçe
Çalıştığım diller, İspanyolca, İngilizce,Hintçe,Portekizce Bazen arapça. Vietnamca, Japonca,

Bu anlattığım çok zor olmasa gerek.Araştırmanı doğru yapıp not alıp düzenli çalışırsan yapamayacağın bir iş değil youtube.
Yeterki üzerinizdeki tembelliği atın..

bazı şeylere güldüğünüz için sizin aylık harçlığınızı 2 günde kazananlar var :)
o kelimede olmuyorsa başka kelimelerde deneyiniz.yada daha derin çalışmalısınız.ayrıca bilemezsiniz belkide o kategoride teksiniz almancada.o yüzden bazı bilgiler gizlenir tecrübelerde.
Edit:sana o yorum yapan kişiyide hiç sevmem bunu bil.

bildiğim dil Türkçe
Çalıştığım diller, İspanyolca, İngilizce,Hintçe,Portekizce Bazen arapça. Vietnamca, Japonca,

Bu anlattığım çok zor olmasa gerek.Araştırmanı doğru yapıp not alıp düzenli çalışırsan yapamayacağın bir iş değil youtube.
Yeterki üzerinizdeki tembelliği atın..

ohoo hocam sen kendi kategorinin ifşasını %50 gerçekleştirmişsin zaten.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri