Yabancılarda Yt - Bizde Yt

aokancelik

Kayıtlı Üye
S.a Arkadaşlar Bugün Merak Ettim Gerçekten Bu Yabancılar Nasıl Çalışıyor Bizim Gibimi Bu Ünlem Sorunun Yaşıyolarmı Nasıl Hareket Ediyolar Die Şunu Gördümki Abi Adamlar 7'den 70e Özgün :D En Kötüsü Bile Bişeyler Yapıyor Forumlarına Girdim Bikaç Tane Hepsinin Kanalı Belli Ve Ayrıca Erkek Kadar Kızlarda Var Bizim Forumda Varmıdır Bilmiyorum Ama Olsa Bile O Kadar Yokturdur :) Adamlar İşin Kolayına Kaçıpta Spam Çalışmıyor Direk Yada Bizim Kadar Çalışmıyolarda Diyebiliriz Hiç Olmassa Bi Fikir Üretip Yapmaya Çalışıyorlar Bunu Kendim İçinde Söylüyorum Bizim İçimizden 100 Kişiden Belki 10 Tanesi Anca Bi Fikir Ürtmek İçin Uğraşıyordur Geri Kalanlarımız Hep Spam Bişeyler Bulsakta Atsak Die Düşünüyoruz Malesef

Hocam Öyle Deme 40 45 Yaşlarında Adamlar Gördüm Yapan Eminim Siz Daha İyisini Yaparsınız :)

Hocam Öyle Deme 40 45 Yaşlarında Adamlar Gördüm Yapan Eminim Siz Daha İyisini Yaparsınız :)

hocam bu tamamiyle ekonomik şartlardan kaynaklanıyor bu zaten emekli kesimindede aynıdır onlar buraya emekli maaşıyla gelip tatil yaparlar bizim emeklilier anca edirneye giderler edirneden ötesine geçemezler.d

bu iş böyle karnı aç adam spamla ugrasır veya özgünü spama taşımaya ugrasır

Onlarda Turk akli yokki spam aslinda en zor olan seydir her babayigit yapamaz

google sırf türkler yüzünden ünlemi getirmediyse bişey bilmiyorum :D

hocam komik videoları kombilasyon yap youtube at tasg seçimini iyi yap 3 ay 4 ay sonra kanal tanınıyor izlenme oranları baya artıyor yanlız kaliteli olmalı adamlar sitelerine gömüyor face paylaşıyor vs birde anime dizilerini takip et bilgi sahibi ol videoları paylaş vs azda sabırlı olucaksın zamanla paralar akmaya başlar

dostum birisi cümlelerini büyük yazar virgül atar nokta atar okunaklı olsun anlaşılır olsun en azından karşısındakine birşeyler paylaşırken en iyisiyle yapmak için buda insana saygı ve özveri anlamına gelir. mesela bu yazdıklarımda hiç bişe yok neden UYKUSUZUM :D

Hocam adamların geçim derdi yokki para olayını aşmışlar karnı aç adam sanat yapabilir mi ?

Bizde Youtube film dizi den ibaret. Ha bir de şu sevimsiz çantamda ne varcı kızlar çıktı , anlamsız .

Dostum Onların Ana Dili İngilizce Yemin Ediyorum Bir Nebze İngilizce Konuşmayı Blsem Hiç Spamla Uğraşmam Başıma Dert Almam...

Biz Türküz Bizden Çıksa Çıksa Burak Oyunda Çıkar Onada 300bin kişi abone olur 3-5 senede

onlarda pewdiepie smosh gibi adamlar var... dil çok önemli

S.a Arkadaşlar Bugün Merak Ettim Gerçekten Bu Yabancılar Nasıl Çalışıyor Bizim Gibimi Bu Ünlem Sorunun Yaşıyolarmı Nasıl Hareket Ediyolar Die Şunu Gördümki Abi Adamlar 7'den 70e Özgün :D En Kötüsü Bile Bişeyler Yapıyor Forumlarına Girdim Bikaç Tane Hepsinin Kanalı Belli Ve Ayrıca Erkek Kadar Kızlarda Var Bizim Forumda Varmıdır Bilmiyorum Ama Olsa Bile O Kadar Yokturdur :) Adamlar İşin Kolayına Kaçıpta Spam Çalışmıyor Direk Yada Bizim Kadar Çalışmıyolarda Diyebiliriz Hiç Olmassa Bi Fikir Üretip Yapmaya Çalışıyorlar Bunu Kendim İçinde Söylüyorum Bizim İçimizden 100 Kişiden Belki 10 Tanesi Anca Bi Fikir Ürtmek İçin Uğraşıyordur Geri Kalanlarımız Hep Spam Bişeyler Bulsakta Atsak Die Düşünüyoruz Malesef

baktığınız yabancı yt'nin linkini atarmısınız rica etsem ?

youtube ingiltere anasayfası

lw79.jpg

adamlar full özgün.

buda youtube türkiye anasaydası

5hwe.jpg

bizde dizici spamcılardan ve siyasetten başka bişey yok malesef.

işde fark bu.

o değil de serkan abi çıksın konuşsun sırf. fenomen olur. ne anlattığı önemli değil bayılıyorum adamın konuşmasına.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri