Yabancılarda Yt - Bizde Yt

Siz yanlış sitelere bakmışsınızdır.Blackhat sitelere bakın orada bulursunuz spamcıları.

onlarda türk milletindekindeki kadar aç gözlülük oldugunu sanmıyorum yabancı kaynaklı calısıyorum 1 kere bile telif yemedim haksız yere türkçe ye geçseniz nasıl telif yağır nasıl

baktığınız yabancı yt'nin linkini atarmısınız rica etsem ?

yttalk Die bi Site Hocam Baktıklarımdan Biri Sadece

---------- Mesaj saat 15:51:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:50:44 civarında gönderildi. ----------

Siz yanlış sitelere bakmışsınızdır.Blackhat sitelere bakın orada bulursunuz spamcıları.

Hocam Ben Spamcı Yok Demedimki Var Var Ama Bizim Kadar Olduklarını Sanmıyorum :D

Türkler ve çinliler online oyunlarda da aynı :D özümüz aynı topraklardan gelme belki ondandır :D

Ben Rusları merak ediyorum ünlem olayının sırf onlar yüzünden çıktığına eminim yaptıkları her şeyde abartma ve illegallik söz konusu online oyun oynayanlar bilir binlerce kişilik kanalların başlığının no russian olduğunu defalarca gördük :)

Türkiye bu yüzden gelişmiyor.Üretim yok hemde hiçbir konuda

Onlarda Turk akli yokki spam aslinda en zor olan seydir her babayigit yapamaz :D

Türkiye bu yüzden gelişmiyor.Üretim yok hemde hiçbir konuda

Üretim yok mu!!!
Spamı devam ettirebilmek için neler ürettik şu forumda :D
Botlardan programlardan tutun farklı farklı yöntemlere kadar
Her gün yeni bir icatla dünyanın karşısındayız
yıkılmadık ayaktayız:D:D:D

yabancılarda da vcideoyap tarzı botlar var mı ?

yaş olmuş 34.bu yaştan sonra kim izler beni :D

şaka etmişsin yaşlılara görede kategori vardır :)
veya oyun izle oyunu izlesinler :)

---------- Mesaj saat 20:04:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:02:25 civarında gönderildi. ----------

Üretim yok mu!!!
Spamı devam ettirebilmek için neler ürettik şu forumda :D
Botlardan programlardan tutun farklı farklı yöntemlere kadar
Her gün yeni bir icatla dünyanın karşısındayız
yıkılmadık ayaktayız:D:D:D

yıkılmadın ayakdasın..yıkılıyorsun gine başlıyorsun yıkılıyorsun tekrar başlıyorsun..
bu mehter takıma benzemiş 2 ileri 1 geri 2 ileri 1 geri

yabanıclar ? youtube üretıyor google üretıyor ..biz yıkılmıyoruz :)

bravo aynen devam:D

şaka etmişsin yaşlılara görede kategori vardır :)
veya oyun izle oyunu izlesinler :)

---------- Mesaj saat 20:04:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:02:25 civarında gönderildi. ----------

yıkılmadın ayakdasın..yıkılıyorsun gine başlıyorsun yıkılıyorsun tekrar başlıyorsun..
bu mehter takıma benzemiş 2 ileri 1 geri 2 ileri 1 geri

yabanıclar ? youtube üretıyor google üretıyor ..biz yıkılmıyoruz :)

bravo aynen devam:D

Şaka bir yana spamı devam ettirmek için gösterdiğimiz bu gayreti (ve yaratıcı zekayı) özgün videolar üretmek için kullansak belki onlardan daha başarılı olurduk. :)

Orda gorduklerin sadece buz daginin gorunen yuzu biz sadece spam yapiyoriz saniuoruz

Özet geçmek gerekirse biz ingilizce bilmiyoruz ve bu yüzdende bizlerden öyle kanalların çıkması çok zor. Neden ingilizce evrensel ve tüm dünya paylaşabiliyor diye.

Çıksa bile diyelimki 1 milyon abonesi olan adam bile olsa bizde koydugu videoların 24 saat içinde izlenmesi 10 bini geçmez :D

Çünkü boş abone oluyorlar takip etme olayı sıfır. Ama adamlar youtube videolarını terapi gibi kullanıyor. Yabancı birçok özgün kanallarında atılan bazı yorumlar dikkatimi çekti onlarda şunlar ; ''İşten gelmiştim çok yorgundum senin yeni video tüm yorgunluğumu aldı''

''Film izleyecektim bir baktım senin yeni videoyu gördüm hemen izledim mükemmelsin. 40 dakika saçmalasan izlerim''

Yani adamlar yapılan işlere değer veriyor.

buzdağından bas etsene madem biliyon bişeler aydınlat bizi :)

Bahsedem onlarda bu konular gizli indexlenmeyen forumlarda konusulur bhswordde bile bahsedilmez yani bulunan açık kolay kolay kapanmaz onlarda o yüzden her daim bir acigi aylarca kullanabilirler ve her beş dk bir sam oldumu diye konu acilmaz ;)

Özet geçmek gerekirse biz ingilizce bilmiyoruz ve bu yüzdende bizlerden öyle kanalların çıkması çok zor. Neden ingilizce evrensel ve tüm dünya paylaşabiliyor diye.

Çıksa bile diyelimki 1 milyon abonesi olan adam bile olsa bizde koydugu videoların 24 saat içinde izlenmesi 10 bini geçmez :D

Çünkü boş abone oluyorlar takip etme olayı sıfır. Ama adamlar youtube videolarını terapi gibi kullanıyor. Yabancı birçok özgün kanallarında atılan bazı yorumlar dikkatimi çekti onlarda şunlar ; ''İşten gelmiştim çok yorgundum senin yeni video tüm yorgunluğumu aldı''

''Film izleyecektim bir baktım senin yeni videoyu gördüm hemen izledim mükemmelsin. 40 dakika saçmalasan izlerim''

Yani adamlar yapılan işlere değer veriyor.

bizdeki tepkiler:
botla abone kasmış...
arifin manchestere attığı golü ararken nereye geldim...
bilmem ne özentisi...
saçmalayanlara da : Allah'ım yarattın bari takip et...
küfürler.. vs vs diye gidebiliriz daha bir sürü örnek var aslında :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri