D
daralll
Guest
38 yaşımdan sonrada beni izlerler mi acaba![]()
huzurevlerinde internet olsa iş yapardık
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
38 yaşımdan sonrada beni izlerler mi acaba![]()
baktığınız yabancı yt'nin linkini atarmısınız rica etsem ?
Siz yanlış sitelere bakmışsınızdır.Blackhat sitelere bakın orada bulursunuz spamcıları.
Türkler ve çinliler online oyunlarda da aynıözümüz aynı topraklardan gelme belki ondandır
![]()
Türkiye bu yüzden gelişmiyor.Üretim yok hemde hiçbir konuda
Türkiye bu yüzden gelişmiyor.Üretim yok hemde hiçbir konuda
yaş olmuş 34.bu yaştan sonra kim izler beni![]()
Üretim yok mu!!!
Spamı devam ettirebilmek için neler ürettik şu forumda
Botlardan programlardan tutun farklı farklı yöntemlere kadar
Her gün yeni bir icatla dünyanın karşısındayız
yıkılmadık ayaktayız![]()
şaka etmişsin yaşlılara görede kategori vardır![]()
veya oyun izle oyunu izlesinler
---------- Mesaj saat 20:04:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:02:25 civarında gönderildi. ----------
yıkılmadın ayakdasın..yıkılıyorsun gine başlıyorsun yıkılıyorsun tekrar başlıyorsun..
bu mehter takıma benzemiş 2 ileri 1 geri 2 ileri 1 geri
yabanıclar ? youtube üretıyor google üretıyor ..biz yıkılmıyoruz![]()
bravo aynen devam![]()
Orda gorduklerin sadece buz daginin gorunen yuzu biz sadece spam yapiyoriz saniuoruz
buzdağından bas etsene madem biliyon bişeler aydınlat bizi![]()
Özet geçmek gerekirse biz ingilizce bilmiyoruz ve bu yüzdende bizlerden öyle kanalların çıkması çok zor. Neden ingilizce evrensel ve tüm dünya paylaşabiliyor diye.
Çıksa bile diyelimki 1 milyon abonesi olan adam bile olsa bizde koydugu videoların 24 saat içinde izlenmesi 10 bini geçmez![]()
Çünkü boş abone oluyorlar takip etme olayı sıfır. Ama adamlar youtube videolarını terapi gibi kullanıyor. Yabancı birçok özgün kanallarında atılan bazı yorumlar dikkatimi çekti onlarda şunlar ; ''İşten gelmiştim çok yorgundum senin yeni video tüm yorgunluğumu aldı''
''Film izleyecektim bir baktım senin yeni videoyu gördüm hemen izledim mükemmelsin. 40 dakika saçmalasan izlerim''
Yani adamlar yapılan işlere değer veriyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.