Yahuu be mübarek bare başlıkları değiştirseydin!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xxTuRKuaZxx

Kayıtlı Üye
Herkese hayırlı akşamlar;

Az önce gezinirken 12 gün boyunca uğraştığım 116 bölümden oluşan her birine ayrı ayrı render alıp çerçeve attığım, açıklamalarını, küçük resimlerini, kanal foto ve logosunu özel bir zahmetle seçtiğim, her birinin ingilizce açıklamalarını bulmak için göbek çatlattığım dizi kanalımın kopyalandığını gördüm. Kopyalanması tarafımca sorun değil de küfür eder gibi logo, kanal resmi, videoların başlıkları ve açıklamalarının bile noktası virgülüne aynı olması garibime gitti. Kanalı kopyalayan arkadaş botla kopyaladığı aşikar neyse...

şimdi gelir senin içeriğin değil sanane diyenler.

hocam valla kopyalayan herkes olabilir ben bile olabilirim buda normal olay forumun yarısı kopya kanal yada video toplama yapıyoruz ama ben logo küçük resim pek çekmiyorum

Az önce gezinirken 12 gün boyunca uğraştığım 116 bölümden oluşan her birine ayrı ayrı render alıp çerçeve attığım, açıklamalarını, küçük resimlerini, kanal foto ve logosunu özel bir zahmetle seçtiğim, her birinin ingilizce açıklamalarını bulmak için göbek çatlattığım dizi kanalımın kopyalandığını gördüm. Kopyalanması tarafımca sorun değil de küfür eder gibi logo, kanal resmi, videoların başlıkları ve açıklamalarının bile noktası virgülüne aynı olması garibime gitti. Kanalı kopyalayan arkadaş botla kopyaladığı aşikar neyse...

Çizgi film mi :/ :D

limited sirketten,anonim sirkete gecmissiniz ortaginla beraber.tebrikler.:D:D

bu işin fıtratında var. telif atarsan sen zararlı çıkarsın tavsiye etmem.

ben de bi ara çerçeve yapardım özel olarak photoshop da uğraşırdım o kanaldan yüzlerce görünce çok kötü oldum özgün kanalım olduğunu düşündüm sonra içim burkuldu bıraktım o işleri artık orj. geçirmeye çalışıyorum en azından videolar ayırt edilmiyor öbür türlü aha benim videom la bu diyorsun

bunlar normal şeyler yapıcak bir şey yok maalesef telif atmak saçmalık olur ki youtube sahte olduğunu anlarsa olan sana olur o yüzden bi mesaj at olumlu cevap verirse tamamdır vermezse yapacak bir şey yok devam et.

konuda sahte telifi özendirme düşündürme vs vs her şey var [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION]

yapacak hiçbirşey yok.aynısını banada yaptılar hala oda bende kazanıyoruz.spamın kuralı bu.takma kafana

Konu sahibinin çektiği bölümler zaten kendisinin değil. en basidi ben içerik ararken onun kanalını bulup bot ile çekebilirim bu doğal birşey yani spam yapıyoruz. içerik onunsa tabiki telif atsın ama değilse bu sahte telife girer aç gözlülüğe girer. şimdi sen adama resmen sahte telif at diyorsun.:cool:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri