Yakın Zamanda Gelecek Video İçin Cep Onayı

Acoustic

Yasaklanmış
Web sitesi
www.ytozel.com
Bugün okuduğum bir YouTube makalesinde her video için mobil onay isteyeceği konuşuluyor. Kanalın güvenilirliğine göre bu rakam 3-4 video da 1 defa olacakmış. Yine yüklediğiniz günlük videoya göre bu rakam değişiklik gösterecekmiş.

Benim anladığım kadarı ile;

Kanala 1 video 1 video atarak devam ediyorsak mobil onay istemiyor hiçbir zaman
Çok fazla video yüklendiği zaman 3-4 video da 1 mobil onay istemesi şeklinde.

Bakalım bu sistem neler getirecek. Yok artık diyorum ben de :)

Not: Bu sistemin kaynağı Google+ alt sayfasına Gmail alırken İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca kısımda çıkıyor. Denk gelenleriniz olmuştur.

Bu nedir la ytye 1-2 sniper koyunda spamcıları vursun daha iyi ozaman

Makalenin kaynagini ekran goruntusu olarak alabilir miyim lutfen? Okumak istiyorum. Simdiye kadar oyle bir yaziya denk gelmedim ben.Belki gozden kacirmisimdir.

spamcılar her şeyin çözümünü bulursa olacağı budur. youtube spamcıları bitirmeye çok kararlı anlaşılan.

Makale İngilizce ve kendi özel araştırma yaptığım kaynak. Yanılma payları düşük ve özel bilgiler içeren bir yer.

Anladim hocam fakat herkesin daha iyi bilgi sahibi olmasi icin boylesine onemli bir konuyu en azindan ekran goruntusuyle desteklerseniz iyi olur diye dusunuyorum.

Anladim hocam fakat herkesin daha iyi bilgi sahibi olmasi icin boylesine onemli bir konuyu en azindan ekran goruntusuyle desteklerseniz iyi olur diye dusunuyorum.
Eklemememin sebebi bahsettiğim gibi kaynağın bulunduğu yerlerin suizan edilerek kullanılması. Ekran görüntüleri ile Google'den kelimeler, cümleler aratılıp site kaynaklarını bulunması. Zaten not olarak düştüm konuya. Zahmet edip bakma gereği duyanlar için tam olur.

Eklemememin sebebi bahsettiğim gibi kaynağın bulunduğu yerlerin suizan edilerek kullanılması. Ekran görüntüleri ile Google'den kelimeler, cümleler aratılıp site kaynaklarını bulunması. Zaten not olarak düştüm konuya. Zahmet edip bakma gereği duyanlar için tam olur.

Hocam ben de tam olarak o konuya takildim iste.Bir onceki mesajinizda ozel bir kaynak demissiniz.Ilk mesajda G+ sayfasina mail alirken cikiyor demissiniz. Suizan edilecek bir durum oldugunu dusunmuyorum fakat yine de siz bilirsiniz.

Valla bu spam işini bitirecekleri kesin, ama spami bitirince çok da zarar edeceği kesin :)

YT nin işi iş ne olacak ne derse he diyoruz mecburen adamlar ne isterse yapıyor bizede uymak kalıyor. hesap onu onayı yetmedi şimdi video onayı lazım bu gidişle YT yi bırakıp telefon bayisi açıcam..

Takilmayin boyle seylere onlar bulur biz cozeriz.Yapariz bi bot,her 1 saatde 1 video yada 5 video ornek yukler gecer.

Yada bu sistem rayina gecmeden botla kacar videoluk kanal yapacaksan yaparsin atarsin durur bir kanerda para kazanmasi kapali vaziyetde vs.

Youtube zaten kendisini biz Turkler sayesinde gelistiriyor inanin bana.Ustelik bu forum basta olmak uzere bizim gibi forumlari takip ettiklerini dahi iyi biliyorum.Cunki bir spam ve yasak isten para kazanma olsa onun mesaji konusu yazilsa 1 hafta 10 gun sonra o ise cozum buluyorlar.1 olmadi 2 olmadi bunlara dikkat eden varsa bilir.

Onemi yok o kendini gelistirdikce bizimde spamci beynimiz gelisiyor.Seviyorum bu youtubu :)

Takilmayin boyle seylere onlar bulur biz cozeriz.Yapariz bi bot,her 1 saatde 1 video yada 5 video ornek yukler gecer.

Yada bu sistem rayina gecmeden botla kacar videoluk kanal yapacaksan yaparsin atarsin durur bir kanerda para kazanmasi kapali vaziyetde vs.

Youtube zaten kendisini biz Turkler sayesinde gelistiriyor inanin bana.Ustelik bu forum basta olmak uzere bizim gibi forumlari takip ettiklerini dahi iyi biliyorum.Cunki bir spam ve yasak isten para kazanma olsa onun mesaji konusu yazilsa 1 hafta 10 gun sonra o ise cozum buluyorlar.1 olmadi 2 olmadi bunlara dikkat eden varsa bilir.

Onemi yok o kendini gelistirdikce bizimde spamci beynimiz gelisiyor.Seviyorum bu youtubu :)

aynen öyle biz TÜRK ler :D tel onayı olayıda basit bir olay bence ama biraz daha uğraştırır :) :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri