Yalan Dolan bitti

narhosting

Kayıtlı Üye
Yalan Dolan ekibi yeni kanalını açmış
https://www.youtube.com/channel/UCI0wzffVVTLmoFQBF3GWupQ/videos

0YZG0Dc.png

Bu kadar emeğin boşa gitmesine gerçekten üzüldüm

hlpZ1Mo.png

Son düzenleme:
kanaldan bütün videoları silsin bıraksınlar ona da karışamazlar heralde

Mediacraft pişmanlıktır..Giren ünlü oluyor ama sonrası .. Yalan Dolan gibi.

Tahminimce yalan dolan kanalının sahibi zaten mediakraft networkü. Bu 2 yetenekli arkadaşta o kanal için çalışandı diye tahmin ediyorum. Sonrasında kazançlarınımı beğenmediler yoksa kişisel sorunlarmı yaşadılar network ile bilmiyorum ama kanalı istediler ve alamadılar. (Büyük ihtimalle böyle)

Sözleşme dışına çıkmamışlardır sözleşme önemli. kanal bu arkadaştaysa yeni kanal açar videoları oraya yükler ilk yarım dakikasını gelişmiş kanala yükler ordan yeni kanala hit çekerdim

Tahminimce yalan dolan kanalının sahibi zaten mediakraft networkü. Bu 2 yetenekli arkadaşta o kanal için çalışandı diye tahmin ediyorum. Sonrasında kazançlarınımı beğenmediler yoksa kişisel sorunlarmı yaşadılar network ile bilmiyorum ama kanalı istediler ve alamadılar. (Büyük ihtimalle böyle)
Sizleri meşur edicez dedikleri buymuş o zaman ulu orta yere bırakmışlar adamları böyle işmi olur. :mad:

Sizleri meşur edicez dedikleri buymuş o zaman ulu orta yere bırakmışlar adamları böyle işmi olur. :mad:

Hocam şimdi şöyle düşünelim yüzleri tanındı ve yeni kanal açtıkları zaman çok hızlı ilerleyeceklerinden bir kuşkum yok. Eski videoları silinmeyecek tabikide kazançları network şirketine gidecek bu birazcık kötü ama işte iş dünyasında oluyor böyle kayıplar bazen.

Şöyle olabilir. Bu 2 arkadaş yeni kanal açtıklarında düzgün partnere girerlerse o kanaldaki tüm videoları telif ile kaldırabilirler. Çünkü kendi yüzleri korunmuş olacak :)

Sözleşme dışına çıkmamışlardır sözleşme önemli. kanal bu arkadaştaysa yeni kanal açar videoları oraya yükler ilk yarım dakikasını gelişmiş kanala yükler ordan yeni kanala hit çekerdim

Eğer orada çalışanlarsa bunu yapmaya hakları olmaz :/

vivoxtv felan girdi, madiakrafta yazık etti.
ama iyi abone kasıldı 25k abone anca vardı. Girdikten sonra 55K abone olmuş

[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] bence sen iletişime geç destek ol

Bu arkadaslari taniyan var midir? Ben ulasmaya calistim fakat ulasamadim bir turlu.

Severek takip ediyordum kendilerini.Yeni kanal açacaklarını da söylediler zaten.Beklemedeyiz :D

Bir çocuk berberin yanına çırak olarak giriyor. Ardından müşteriler onu çok seviyor hatta o çırak için gidenler bile oluyor ardından bu düşünüyor ki ben ayrı bir dükkan açsam tek başıma bundan kazandıgımın daha fazlasını kazanırım neden bu adamın yanında asgari ücretle çalışayımki. Sonra adama bahane üretip tartışırıyorlar ardından çırak oradan ayrılıp yeni bir dükkan açıyor bakalım kazanabilcek mi ama belli değil.

aralarında geçenleri tam olarak bilmedigimiz için o haklı,bu haksız demek mantıksız bence.belki iki tarafda suçlu,belki ikiside suçsuz :) haklarında hayırlısı olsun.

Geçmiş olsun sonuçta emek veriyolardı ancak yap yap gibi bunlar da o aracı sayesinde bu kadar sürede bu kadar abone kastılar. 6-8 ayda 400 bine nasıl çıkar bir kanal (yap yap) normal şartlarda gerçekten akıl almaz bir durum Türkiye'de.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri