Yandeks Kazandırıyor.

ekvvVGh.png

Hadi bakalım görev bekliyoruz :D

Aynen hocam biriktikçe birikiyor :D
neden sordum çünkü dün arkadaş görev bitti demişti bende davem ediyordu sonra anladık ki o görevden banlanmış :D. Diken üstünde yapıyorum bildiğin görevleri :D. Dikkatli olmak gerek.

Herkese aynı görevi ve aynı soruları veriyor. Amacı ise teyit etmek. Mesela 1 resimde kaç kişi ok demiş kaç kişi no demiş ölçüp ona göre search'e ekliyor sanırım.

Bugün iş kârlı hep böyle olursa amenna :) . Arada bir tatlı niyetine 0.10$'lık şeyler gömse fena olmaz :) . Probux çalışıyordum bir ara refler son zamanlar bozunca bıraktım. Normalden 10 kat daha iyi çalışıyor şu an Yandex. Umarım ileride patlamaz :) .

- Para çekmek için örnek başvuru resmi ekleyebilecek var mı bazı kısımları çeviremedim İngiliççem el vermedi :D .

Son düzenleme:
Herkese aynı görevi ve aynı soruları veriyor. Amacı ise teyit etmek. Mesela 1 resimde kaç kişi ok demiş kaç kişi no demiş ölçüp ona göre search'e ekliyor sanırım.

Bugün iş kârlı hep böyle olursa amenna :) . Arada bir tatlı niyetine 0.10$'lık şeyler gömse fena olmaz :) . Probux çalışıyordum bir ara refler son zamanlar bozunca bıraktım. Normalden 10 kat daha iyi çalışıyor şu an Yandex. Umarım ileride patlamaz :) .

Hocam benim teorim de dikkat ediyomusun bilmiyorum arada aramalara aynı yanlış resimler geliyor. Sanki belirli yanlış resimler var. onları yanlış yapınca banlıyor. Ya banlanırsam korkusu olmasa kral iş de böyle insan tırsıyor :D

Hocam benim teorim de dikkat ediyomusun bilmiyorum arada aramalara aynı yanlış resimler geliyor. Sanki belirli yanlış resimler var. onları yanlış yapınca banlıyor. Ya banlanırsam korkusu olmasa kral iş de böyle insan tırsıyor :D

Aynen farkettim arada bir yanlış atıyor bilerek dikkat li olmak lazım o konuda sallamamak lazım :)

El alışınca kolay geliyor ya. Zaten mantık sorusu hepsi.

-Sorgu için uygun olmayan görselleri eleme (En kolayı ve kazandıranı)
-Yan yana (Sıkıntılı)
-Örgütün arama sorgusuna uygun olup olmadığını kontrol etmesi (Adres kontrolü yap bas)
-Obje ile ilgili bilginin arama sorgusu ile alâkası (Orta düzey)
-Yanyana değerlendirme (Sıkıntılı)

Bunlar haricinde bir tek Sorgu için uygun olmayan görselleri eleme'den robotik captcha kodu uyarısı yedim gerisi pat pat geldi. Fena spamladım umarım parayı geri almazlar işimi düzgün yaptım o kadar :D . Keşke bitseydi sabaha kadar köşe olurdum valla :D . Biraz seri görev yollasalar tadından yenmez valla.

Türkler gelip sömürünce adamlar görevi çekti :D . Bugün neredeyse 20 tane görev gördüm öğleden sonra ama sağolsun tepemde yiğenler fırsat vermedi :) . Dikkat eden oldu mu reklamlar ne kadar aralıklarla geliyor diye?

paypalı nasıl ekliyoruz bu sisteme form da nereyi doldurmamız gerekli

Her para aktarımında da para çekme limiti yükseliyor. Acaba çektiğin miktara göre mi yükseliyor yoksa çekim yaptığın sayıya göre mi onu merak ediyorum. Para bi kaç gün daha biriksin ona göre bakıcam artık. 1 2 saattir kesildi görevler.

Her para aktarımında da para çekme limiti yükseliyor. Acaba çektiğin miktara göre mi yükseliyor yoksa çekim yaptığın sayıya göre mi onu merak ediyorum. Para bi kaç gün daha biriksin ona göre bakıcam artık. 1 2 saattir kesildi görevler.

Para ekme limiti 0.2 ydi sanırım ancak ard arda çekim yaparsan 1 dolar hocam. 1 hafta beklersen 0.2

Para ekme limiti 0.2 ydi sanırım ancak ard arda çekim yaparsan 1 dolar hocam. 1 hafta beklersen 0.2

Eyvallah sağolasın :) . Hayırlı kazançlar herkese daha fazla mesaj atıp flooda düşmiyim :) .

---------- Spam Engelliyici 23:28 ---------- Önceki Mesaj 23:07 ----------

Görevler geldi!

Görevler bitti :D

Son düzenleme:
Aylardır youtube 1 dolar kazandırmadı burdan 3 günde 12,34 kazandım çok iyi:)

Ödemeyi Webmoney e yapsaymış daha iyi olurmuş malum sistemlerini Amerika ya açmamışlar Paypal yerine yerli Webmoneyi tercih etmelilerdi.

Türkler gelip sömürünce adamlar görevi çekti :D . Bugün neredeyse 20 tane görev gördüm öğleden sonra ama sağolsun tepemde yiğenler fırsat vermedi :) . Dikkat eden oldu mu reklamlar ne kadar aralıklarla geliyor diye?

kişinin puanına göre değişiyor görevler ne zaman geliyor falan değişebiliyor aniden 0,10 luk görevler gelebiliyor.

paypalı nasıl ekliyoruz bu sisteme form da nereyi doldurmamız gerekli

ilk sayfada yardımcı olmaya çalıştım oraya göre yaparsanız olacaktır yapamazsanız yardımcı olurum

görevler gelir merak etmeyin. tahminime göre ard arda çekim yapılmasın diyedir bir süre sonra 0,02 ye düşüyor tekrar

Aylardır youtube 1 dolar kazandırmadı burdan 3 günde 12,34 kazandım çok iyi:)

Allah bol kazançlar versin :)

ekvvVGh.png

Hadi bakalım görev bekliyoruz :D

Gelir merak etme :)

- Para çekmek için örnek başvuru resmi ekleyebilecek var mı bazı kısımları çeviremedim İngiliççem el vermedi :D .
Probux eziyet refler kendini amorti ettiriyor hep işkence burda garanti para ve hızlı. ref sistemi olsaydı şu konudan iyi kazanmıştım aslında :D

3$ yaptım 1 saatte beni bu gazla kimse tutamaz. Bir görev geldi ok ok ok yapıp geçiyorum :D . Robot uyarısı veriyor arada bir ama fark etmez :D .

Sıkıntısız bütün ay böyle gitse günde 10 dolardan ayda 300$ bi asgari ücret ohh miss :D . Hazır dolar yüksekken basmak gerek

Edit : 3,20$'da görevler bitti nazar değdi :D

dikkatli ol ban yiyebilirsin hesaplar inceleniyor bilgin olsun.

üye olurken +18 ile ilgili maddeyi kabul etmeyince çıkmıyor diye biliyorum

çıkıyor ama az görev çıkıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri