- Web sitesi
- aeminkyr.com
Hadi bakalım görev bekliyoruz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aynen hocam biriktikçe birikiyor
neden sordum çünkü dün arkadaş görev bitti demişti bende davem ediyordu sonra anladık ki o görevden banlanmış. Diken üstünde yapıyorum bildiğin görevleri
. Dikkatli olmak gerek.
sistem çok güzel, her gün biraz yapsak ay sonunda ekstra güzel olur.
AMA ben çıplak +18 resimler görmek istemiyorum keşke çözümü olsa.
Herkese aynı görevi ve aynı soruları veriyor. Amacı ise teyit etmek. Mesela 1 resimde kaç kişi ok demiş kaç kişi no demiş ölçüp ona göre search'e ekliyor sanırım.
Bugün iş kârlı hep böyle olursa amenna. Arada bir tatlı niyetine 0.10$'lık şeyler gömse fena olmaz
. Probux çalışıyordum bir ara refler son zamanlar bozunca bıraktım. Normalden 10 kat daha iyi çalışıyor şu an Yandex. Umarım ileride patlamaz
.
Çözümü var. Resim deki gibi yap olur.
![]()
Hocam benim teorim de dikkat ediyomusun bilmiyorum arada aramalara aynı yanlış resimler geliyor. Sanki belirli yanlış resimler var. onları yanlış yapınca banlıyor. Ya banlanırsam korkusu olmasa kral iş de böyle insan tırsıyor![]()
Hocam benim teorim de dikkat ediyomusun bilmiyorum arada aramalara aynı yanlış resimler geliyor. Sanki belirli yanlış resimler var. onları yanlış yapınca banlıyor. Ya banlanırsam korkusu olmasa kral iş de böyle insan tırsıyor![]()
onu yapınca hiç görev çıkmıyor. +18 demiş ama arada çıkıyor +18 görüntüler onlarda olmasa tam olacak.
Bende bilgi yarışması sorusu hazırla dedi hazırladım 2 tane 0.40 dolar verdi![]()
bugün üye oldum ben henüz gelmedi bana bilgi yarışması. Nasıl oluyor biraz açar mısın? Belli bir süre içinde kafandan soru mu yazıyorsun? Şimdiden ön bilgi alalım ki çuvallamayalım![]()
paypalı nasıl ekliyoruz bu sisteme form da nereyi doldurmamız gerekli
Her para aktarımında da para çekme limiti yükseliyor. Acaba çektiğin miktara göre mi yükseliyor yoksa çekim yaptığın sayıya göre mi onu merak ediyorum. Para bi kaç gün daha biriksin ona göre bakıcam artık. 1 2 saattir kesildi görevler.
Para ekme limiti 0.2 ydi sanırım ancak ard arda çekim yaparsan 1 dolar hocam. 1 hafta beklersen 0.2
Türkler gelip sömürünce adamlar görevi çekti. Bugün neredeyse 20 tane görev gördüm öğleden sonra ama sağolsun tepemde yiğenler fırsat vermedi
. Dikkat eden oldu mu reklamlar ne kadar aralıklarla geliyor diye?
paypalı nasıl ekliyoruz bu sisteme form da nereyi doldurmamız gerekli
Her para aktarımında da para çekme limiti yükseliyor. Acaba çektiğin miktara göre mi yükseliyor yoksa çekim yaptığın sayıya göre mi onu merak ediyorum. Para bi kaç gün daha biriksin ona göre bakıcam artık. 1 2 saattir kesildi görevler.
Aylardır youtube 1 dolar kazandırmadı burdan 3 günde 12,34 kazandım çok iyi![]()
![]()
Hadi bakalım görev bekliyoruz![]()
Probux eziyet refler kendini amorti ettiriyor hep işkence burda garanti para ve hızlı. ref sistemi olsaydı şu konudan iyi kazanmıştım aslındaHerkese aynı görevi ve aynı soruları veriyor. Amacı ise teyit etmek. Mesela 1 resimde kaç kişi ok demiş kaç kişi no demiş ölçüp ona göre search'e ekliyor sanırım.
Bugün iş kârlı hep böyle olursa amenna. Arada bir tatlı niyetine 0.10$'lık şeyler gömse fena olmaz
. Probux çalışıyordum bir ara refler son zamanlar bozunca bıraktım. Normalden 10 kat daha iyi çalışıyor şu an Yandex. Umarım ileride patlamaz
.
- Para çekmek için örnek başvuru resmi ekleyebilecek var mı bazı kısımları çeviremedim İngiliççem el vermedi.
3$ yaptım 1 saatte beni bu gazla kimse tutamaz. Bir görev geldi ok ok ok yapıp geçiyorum. Robot uyarısı veriyor arada bir ama fark etmez
.
Sıkıntısız bütün ay böyle gitse günde 10 dolardan ayda 300$ bi asgari ücret ohh miss. Hazır dolar yüksekken basmak gerek
Edit : 3,20$'da görevler bitti nazar değdi![]()
üye olurken +18 ile ilgili maddeyi kabul etmeyince çıkmıyor diye biliyorum
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.