Yandex Money - Sınırsız Sanal Kart Alımı

peki bu sanal karta nasıl para yüklüyoruz? paypalımda para kalmadı ziraatten direk buna para yükleyebiliyor muyuz?

2 Gün sonra bunun da sonu gelir millet abanır şimdi :D Peki bunu yaptıktan sonra banka hesabımıza parayı mı cekıyoruz nasıl oluyor

ikisinede degil hocam.paypala yatan,gönderilen para paypal hesabında durur.parayı çekmek istediginde ekledigin kredi kartına mı yoksa o kartın baglı oldugu hesabı mı çekmek istiyorsun diye soruyor.hangisine istersen ona çekersin.hesaba çekersen paypal ondan ücret kesmiyor,karta çekersen 7,5 Tl kesiyor paradan.bide paypal kart olayı var ama ben paypal kart konusunu bilmiyorum,o konuda bişey söyleyemem :)

dostum bı cumlende (hesaba çekersen paypal ondan ücret kesmiyor,karta çekersen 7,5 Tl kesiyor paradan)

hesaptan kastın nedır?

ne işe yarıyor tam olarak alışveriş yapabiliyormusz veya adsense den para çekebilirmiyiz buna

ben açtım fakat para yükleyemedim iban gibi bişey veriyo sanal kart oluşturabiliyosun ama para yükleme yerini bulamıyosun bulabilen var mı resimli anlatabilir mi bulan varsa

dostum bı cumlende (hesaba çekersen paypal ondan ücret kesmiyor,karta çekersen 7,5 Tl kesiyor paradan)

hesaptan kastın nedır?

mesela 500tl limitli kredi kartım var.paypaldan 1000tl çekersem kredi kartıma,bu para kredi kartıma gelir ve 500tl nin üzerine eklenir.kredi kartımla harcama yaptıgım zaman kartın 500tl lik limitinden önce bu gelen para harcanır ve bu işlemden 7,5 Tl masraf kesiyor paypal.bide normal banka hesabın vardır,elindeki bankamatik kartıyla gidip bankamatikten para çekersin o hesaptan.bu şekilde hesaba çektigin zaman para kesmiyor.

mesela 500tl limitli kredi kartım var.paypaldan 1000tl çekersem kredi kartıma,bu para kredi kartıma gelir ve 500tl nin üzerine eklenir.kredi kartımla harcama yaptıgım zaman kartın 500tl lik limitinden önce bu gelen para harcanır ve bu işlemden 7,5 Tl masraf kesiyor paypal.bide normal banka hesabın vardır,elindeki bankamatik kartıyla gidip bankamatikten para çekersin o hesaptan.bu şekilde hesaba çektigin zaman para kesmiyor.

anladım dostum,kredı kartına masraf cekıyor,banka hesabına kesmıyor dıyosun,sag olasın.

bırde aylık cekme lımıtı varmı paypalda bılgın varmı?

anladım dostum,kredı kartına masraf cekıyor,banka hesabına kesmıyor dıyosun,sag olasın.

bırde aylık cekme lımıtı varmı paypalda bılgın varmı?

paypalda para çekme limiti var ama miktarı hakkında net bi bilgim yok.kredi kartı ile onayladıysan limit kalkıyordu sanırım,onaylatmadıysan 750 idi en son hatırladıgım.

edit : şu linke bi göz at istersen hocam.tam okumadım ama sonda belirtmişler alt limit 15,üst limit 750 diye.

Sanal kart komisyonu ne kadar bilgisi olan varmı?Birde kartı iptal edince içindeki para ne oluyor?

arkadaşlar yandex money kayıt esnasında rusya tel istiyor
başka yolu yokmu kayıt için

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri