Yapamadım Üzgünüm..

• Kullanıcı citak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
video içeriğinden ziyade sahte telifler,veya izlenebilcek cogu videonun telifli olması ve yotubenin saçma span spam alogritması yüzünden kazanmakta zorlanıyoruz. zaten 10 kişiden 7si mp3 çalar olarak kullanıyor youtbeyi :D e şarkıların popüler olanları zaten telifli. vine,komedi güncel videolardada spam ve sahte telif olayı var. kısaca kaliteli içerik bulmak zor gibi. sürekli ugrasıyorsun ama emekler boşa gidiyor. şahsen içeriği geçtim yıllarca kanalları kapanmayan abiler bizden farklı ne yapıyor da sorun yasamıyor anlamıyorum

video içeriğinden ziyade sahte telifler,veya izlenebilcek cogu videonun telifli olması ve yotubenin saçma span spam alogritması yüzünden kazanmakta zorlanıyoruz. zaten 10 kişiden 7si mp3 çalar olarak kullanıyor youtbeyi :D e şarkıların popüler olanları zaten telifli. vine,komedi güncel videolardada spam ve sahte telif olayı var. kısaca kaliteli içerik bulmak zor gibi. sürekli ugrasıyorsun ama emekler boşa gidiyor. şahsen içeriği geçtim yıllarca kanalları kapanmayan abiler bizden farklı ne yapıyor da sorun yasamıyor anlamıyorum

Zamanla ateşin içinde oynamayı öğreniyorsun :) Kanalları kapanmayan kişilerin bir taktikleri yok sadece tecrübeleri çok. Önlem meselesi. Yani nerde duracağını bilmek mesele. Bu işten kazanan kişilerde öyle ettikleri tecrübeler sayesinde kazanıyorlar. Bu tecrübeleride deneme yanılma yolları ile buluyorlar. Bu işte şansta çok önemli onuda ekleyeyim.

Klasik "armut piş ağzıma düş" konusu yine.
Konu açılır, para kazanamadığı anlatılır, işe bırakacağım denir. Hemen ardına taktik verecek var mı diye bir yazı sıkıştırılır.

Araştırmadan bu iş olmaz arkadaşım.

''Armut piş ağzıma düş'' düşüncesinde bir insan isem ben, youtube işine girmeden bu konuyu açardım. Ama öyle birisi değilim Kimse yanlış anlamasın. Bu işe başlayalı bir seneye yakın oldu. Sadece düşüncelerimi paylaşmak istedim.

Not: vay arkadaş hem para kazanamıyoruz hem fırça yiyoruz.

kazanamıyorsan riskli kategorilere dönmeni öneririm. Dünya engeli ve telif riski olan kategoriler para getiren kategorilerdir.

abi bende şans olsa yt ile ugrasmam iddaa,piyango işlerine girerdim :P ne kadar şanslı oldugumu şöyle anlatayım: usb girişini pcye yanlış takma olasılıgı %50 iken ben %99 ters takmaya calısıyorm :D

Kardeşlerim;

Yaklaşık bir senedir youtube den para kazanmaya çalışıyorum. Akşam işten geliyorum kısıtlı zamanımda videolar yüklüyorum izlenmiyor, botla yüklüyorum kanalım kapanıyor, kategori değiştiriyorum olmuyor, özgün olmaya çalışıyorum yine olmuyor, kendi çapımda uğraşıyorum ama bir türlü olmuyor. Vay arkadaş neymiş bu bendeki şanssızlık.
(bir kişi çıkıp ta dese aga yanlış yapıyosun bu iş öyle olmaz böyle olur diye, ne yüce bir insandır o.)

Arkadaşlar sizce ben bu youtube işini bırakayım mı ne yapam?

Bende senin gibiyim şuan işteyim akşam gidicem 1-2 saat anca çalışıyorum.Yorgun argın da kolay olmuyor.Kesinlikle yılma.
Skype adresini özel mesaj at.Yardımcı olıyım.

güncel haber çalışın derim. tmm belki çok para kazanamazsınız ama en azından moral motivasyon olarak iyi gelir. sonra forumu altını üstüne getirerek kendinize bi kategori çıkarırsınız.

ben de çok kazanamıyorum akıl veremem ama ek iş olarak yapılacak iş değil artık youtube. çok zorlaştı. 6 ay önce ne güzeldi kanallar kapanmıyodu

rızkı veren allah'tır. rızkın demek ki burada yok ondan kazanamadın. ayrıca herkes her işi yapacak diye bir kural yok. insanlar internetten para kazanmayı kolay ve basit gibi bir şey sanıyor ama öyle değil. çok çalışmak, bilgi birikimi ve derin ön görün olması gerekiyor. mesela faruklar bütün işlerini bırakıp bu işe adamışlar kendini 200k altını görmüyor....

Kardeşlerim!

Eleştirilerini esirgemeyen herkeze teşekkür ederim. Forumda samimi ve yardımsever insanların olması, insana umudunu yeniden kazandırıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri