YAPYAP ve OHA DİYORUM! Kanalları

• Kullanıcı mexis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube'daki En guzel Kanallar
Bu networkü anlayamıyorum. Bazı kanallar çok dertli, yalan dolan gibi. Ama networke daha 1 ay önce bağlanmış kanallara bakıyorum. 10K iken 60-70K bir ayda nasıl oluyor anlamıyorum. Sahte olacağını düşünmüyorum, yorumlar da o denli var.

bu adamların kendini yırtarak saçma sapan konularla yaptığı işi, Ruhi Çenet tek başına yapıyor...

abi kalite izlenimle doğru orantılıdır artı paradır. adamlar izleniyor ve kazanıyorlar bitmiştir. gerçekten takdir etiğim bir ekip ve ciddi anlamda emek verdiklerini düşünüyorum. adamları eleştireceğimize biraz da kendimizi eleştirelim özgün adına biz ne yaptık diye...

Russian hacker vardı bunları tek geçer be :D
Heleki gozlugu
Onun çakması var pratik bilgiler diye :D ama oda iyi yapıyor

Para kazanma adına her gün saçma sapan video yükleyen kanal, profesyonellik yok, sabah kalktıklarında "bugün ne saçma video çeksekte ay kazancını kurtarsak" gibi bi durumu var bence

artık çekecek videomu bulamıyorlar bilmiyorum veya kanalın kitlesi çocuklara mı hitap ediyor garip garip videolar çekiyor :)

saçma bir kanal. gerçektende bunların saçmalıklarını izleyenlere hayret ediyorum. beni en şaşırtan konuysa kendi kanalıma girince sağ üste bunların kanalı çıkıyor otomatikmen.

saçma bir kanal. gerçektende bunların saçmalıklarını izleyenlere hayret ediyorum. beni en şaşırtan konuysa kendi kanalıma girince sağ üste bunların kanalı çıkıyor otomatikmen.
o senin çerezlerinle alaklı.çerezleri sil çıkmaz.her kanalına girende çıkmayacağı gibi.

Ohh buradan da beleş reklam geliyor adamlara :D

Arada bir adblock' u kapatıp kaç reklam koymuşlar diye bakıyorum. Oyun delisi geçenlerde 1 saatlik video koymuştu. Yanlış hatırlamıyorsam, 6 tane reklam sıkıştırmıştı araya.

4-5 Dakikalık videoların içine birden fazla reklam koyulabilse demek ki suyunu çıkaracaklar.

Tık oranlarında baya baya yüksek olduğunu düşünüyorum. %25'inden fazlası 14-17 yaş arasını kapsadığından rastgele tıklamalar çok olacaktır.

Başarılar dilerim.

cogu kanal oldugu gibi kitlesi cocuk olan kanallar gercekten bizde öyle bişi mi yapsak hem cocuklar sahip cıkıyor
vallahi altına yorum atıcam ters
bunların hepsi alıntı kardesim ozgun olun filan yazdıgım an sulalemi tespige dizerler kufur ederken :D
Birde sunuda belirtmek isterim hediye filan gonderen diyenler var bir suru gordum abi zaten kitlen cocuk sen buyuk hediyeler filan mı bekliyorsun
hediyelerin yarısı mektup yarısı bileklik cogu okumaya useniyordur eminim

Son düzenleme:
ben mi çok yabancı kalmışım arkadaşlar bu videolarda söylenen kişileri falan hiç bilmiyorum.. oha diyorum falan değil tabiiki :)

bu taa ne demek oluyor? :)

Teknolojiye Atarlanan Adam
webteknoda telefon tablet incelerdi kırıp doktugunden populer oldu kanalınıda baya populer yaptı

aboneleri, izlenimleri, beğenileri %80 fake, günde kaç saatimi youtube'da geçiriyorum ama nedense bu mediakraft kanallarına burda açılan konularda denk geliyorum.

Sahte izlenimden koca muyap kanalını yalan ettiler, birgün bu kanalları da tespit edip komple yalan edecekler o zaman gerçekler ortaya çıkar.

aboneleri, izlenimleri, beğenileri %80 fake, günde kaç saatimi youtube'da geçiriyorum ama nedense bu mediakraft kanallarına burda açılan konularda denk geliyorum.

Sahte izlenimden koca muyap kanalını yalan ettiler, birgün bu kanalları da tespit edip komple yalan edecekler o zaman gerçekler ortaya çıkar.
Muyap kanalının kapanmasının sebebi sahte izlenim falan degill ki.
Ayrica o kanalların oyunculari radyo ve telwvizyon okuyan öğrenciler yada mezun tamami orjinal arkalarinda mediakraft şirketi var.Kadikoy moda da kocaman ofisleri var.Sen bu soylediklerinle adamlarin emeklerine iftira atıyorsun.

LG-D723 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri