[YARDIM] Ne Youtube Aramada Gözüküyor , Nede Reklam Çıkıyor!!

• Kullanıcı Dizici
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Dizici

Yasaklanmış
Arkadaşlar çıldırcam rica ediyorum yardım edin en azından bi açıklama lütfen . Dün video yükledim para kazanma aktif ama reklam çıkmıyor ! Ve dahada kötüsü şuan 22.222 Kere izlendigi halde ( Daha çok izlendi popüler video ) Youtube aramada çıkmıyor ! Biri yardım etsin neden böyle nerde yanlış yapıyorum . Diceksiniz o zaman nasıl izlendi bu kadar Embed olarak kategorisine uygun sitelere gömüldü .

n6crb.png

gösterim sonrası reklamları göster ve videonun ortasında gösterilen reklam saatiini kapat

Hocam türkçe rica ediyorum skype adresinizi verin sizle bi chatten görüşeyim .

---------- Mesaj saat 20:19:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:18:50 civarında gönderildi. ----------

Dediginiz gibi yaptım , reklamlar hala çıkmadı

RELAX dizici.Tr de reklamlarda bi calisma mi var ne bilmiyorum cogunda cikmiyor.Benimde 1 adet dun geceki tr kanalimda bu sorun oldu.hersey aktif duzgun ama reklamlar yok :) ustelik 200.000 in uzerinde izlenim aldim dun geceden bu saate kadar :)

Bekleyecgiz duzelmesini baska care yok yt teknisyeni degilziki el atalim.

Arkadaşlar çıldırcam rica ediyorum yardım edin en azından bi açıklama lütfen . Dün video yükledim para kazanma aktif ama reklam çıkmıyor ! Ve dahada kötüsü şuan 22.222 Kere izlendigi halde ( Daha çok izlendi popüler video ) Youtube aramada çıkmıyor ! Biri yardım etsin neden böyle nerde yanlış yapıyorum . Diceksiniz o zaman nasıl izlendi bu kadar Embed olarak kategorisine uygun sitelere gömüldü .

n6crb.png

etiketlere bi göz at sil tekrar dene uygun etiketler yaz.

RELAX dizici.Tr de reklamlarda bi calisma mi var ne bilmiyorum cogunda cikmiyor.Benimde 1 adet dun geceki tr kanalimda bu sorun oldu.hersey aktif duzgun ama reklamlar yok :) ustelik 200.000 in uzerinde izlenim aldim dun geceden bu saate kadar :)

Bekleyecgiz duzelmesini baska care yok yt teknisyeni degilziki el atalim.

Hocam dikkatimi çeken bişi böyle uzun videolarda çıkmıyor daha çok . 25 Sn 30 Snlik videolarda çıkıyor reklam . Çok rahatlattın beni ama bu youtube aramada videomun çıkmamasının sebebi ne ? Bi skype plsss :)

---------- Mesaj saat 20:25:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:23:17 civarında gönderildi. ----------

etiketlere bi göz at sil tekrar dene uygun etiketler yaz.

An itibari ile serkan abiden beklenen cevap geldi :)

"RELAX dizici.Tr de reklamlarda bi calisma mi var ne bilmiyorum cogunda cikmiyor.Benimde 1 adet dun geceki tr kanalimda bu sorun oldu.hersey aktif duzgun ama reklamlar yok :) ustelik 200.000 in uzerinde izlenim aldim dun geceden bu saate kadar :)

Bekleyecgiz duzelmesini baska care yok yt teknisyeni degilziki el atalim."

Hocam dikkatimi çeken bişi böyle uzun videolarda çıkmıyor daha çok . 25 Sn 30 Snlik videolarda çıkıyor reklam . Çok rahatlattın beni ama bu youtube aramada videomun çıkmamasının sebebi ne ? Bi skype plsss :)

Cozumu basit. Aciklamalardan bir kelime veya cumle silin yeni haliyle index alsin. Aramalarda cikacaktir.

Sizde cerezlerinizi silin . Bazen youtube aramalarda video ciksada siz daha once ayni aramadaki videoyu goremediginizden (cerezlerden) gorememeye devam edebiliyorsunuz.

Cozumu basit. Aciklamalardan bir kelime veya cumle silin yeni haliyle index alsin. Aramalarda cikacaktir.

Sizde cerezlerinizi silin . Bazen youtube aramalarda video ciksada siz daha once ayni aramadaki videoyu goremediginizden (cerezlerden) gorememeye devam edebiliyorsunuz.

Hocam dediginizi yapıyorum . Çok sinir bozucu bişi , Benden sonra yükleyinki en başlarda çıkıyo benimki 5. sayfada bile çıkmıyo anlamadım gitti.

Umarım olur açıklamayı degiştirdim.

Gitti o kadar izlenim :)
neler denemedimki,etiketleri sildim komple basliklari resimleri dgeistim geri yukledim yok banamisin demiyor.Ama hersey normal,demekki suc yt'nin abi ozaman ne yaparim beklerim,vardir bi hayir.Panige gerek yok.

Tamam abicim senin bile aynı derdin varsa bize susup beklemek düşer :D Bizide aman bilgilendir bi gelişme olursa :) Bu videomun an itibari ile 38bin izleme sayısını gördüm , Hala youtube arama da çıkmamasının sebebi nedir hocam . [MENTION=114]FGA[/MENTION] hocam bişiler yapmamı söyledi de sen ne düşünüyosun bu konuda ?
Gitti o kadar izlenim :)
neler denemedimki,etiketleri sildim komple basliklari resimleri dgeistim geri yukledim yok banamisin demiyor.Ama hersey normal,demekki suc yt'nin abi ozaman ne yaparim beklerim,vardir bi hayir.Panige gerek yok.

Bendekiler isin kotusu bide aramalarda arka arkaya listeleniyor :) yani bir an once duzelsede 3-5 kurus bari alabilsek :):):)

Bendekiler isin kotusu bide aramalarda arka arkaya listeleniyor :) yani bir an once duzelsede 3-5 kurus bari alabilsek :):):)

Hocam olsun seninkiler sonradan izlenimler yine patlar alırsın aramalarda çıkıyor :D Benim videom hiç çıkmıyor ben bunu nasıl çözebilirim :D

Ulen ne adamim arkadasya bazen ben bile kendime hayret ediyorum ha :)
Bi konuya yaz,bi don skypde 3 kisiye yaz,skypde ayrica 1 sesli konusma yap ayn ianda,don cirt cirt diye oten maillere bak,sonra ozel mesajlara bak derken gene ayn isenaryo bastan devam :)

Ya de get dizici su konuyu hortlatmada az dinleneyim yav :)

Hahahaha :D Abi çok güldüm ama valla 6. alıntı oluyo bu hala soruma cevap vermedin gözünü sevim :D Valla kırk yılda bi yardım istiyorum senden genelde kendim çözmeye çalışırım ama bu 1 haftadır böyle artık sizin bilgilerinize muhtaç kaldım :D
Ulen ne adamim arkadasya bazen ben bile kendime hayret ediyorum ha :)
Bi konuya yaz,bi don skypde 3 kisiye yaz,skypde ayrica 1 sesli konusma yap ayn ianda,don cirt cirt diye oten maillere bak,sonra ozel mesajlara bak derken gene ayn isenaryo bastan devam :)

Ya de get dizici su konuyu hortlatmada az dinleneyim yav :)

Knal ismini arat ust uste google'da yt de ana syafasinda 20-30 kez arat farkjli tarayicilarda vs bi dene bakim.

bazı içeriklerde video ismi ve girilen etiketlerden dolayı reklam çıkmıyor bizzat kendin denedim bu diziler içinde geçerli

n6crb.png

konuyla ilgisi yok ama; reklam saati gösterimi nasıl çıkıyor?

edit: demek istediğim bu seçenek nasıl aktifleşip içine saniye aralıkları girebiliyoruz?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri