Yardım Site işlerinden anlayan

anteplikeko

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bir site açayım dedim sabahtan beri uğraşıyorum her şeyi yaptım

1 ) güzelhosting den aldım ve sitemde wordpress yüklememe rağmen yapım aşamasında sayfası çıkıyor

2 ) Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/xxxxxx/public_html/wp-config.php:1) in /home/xxxxxx/public_html/wp-includes/option.php on line 787 gibi bir hata veriyor wp-admin sayfasında

yardımcı olursanız çok sevinirim herkese iyi forumlar

dns yönlendirmesi yaptınmı acaba? yaptıysan hemen açılmaz zaten site 48 saat süresi var

Arkadaşlar bir site açayım dedim sabahtan beri uğraşıyorum her şeyi yaptım

1 ) güzelhosting den aldım ve sitemde wordpress yüklememe rağmen yapım aşamasında sayfası çıkıyor

2 ) Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/xxxxxx/public_html/wp-config.php:1) in /home/xxxxxx/public_html/wp-includes/option.php on line 787 gibi bir hata veriyor wp-admin sayfasında

yardımcı olursanız çok sevinirim herkese iyi forumlar

wordpress kurulumunu duzgun yaptın mı

1) tarayıcı değiş dene çerezleri silinmiş olarak.
2) kurulumu hatalı yapmışsın sanırım wp.

sorun yönlendirme değil wp admine girmişin ;)

db sıfrelerını wp-config gırdın degılmi,sıte adresı yazınca kurulum ekranı geldımı

Hosting'in Kendi Ayarlarında Otomatik Kurulum Yapabileceğiniz Wordpress Var, Ordan Deneyin Birde.

wp-config.php dosyasını aç ilk satırına aşağıdaki kodu yapıştır. kaydet hostuna at problem kalmayacak.

Kod:
<?php
ob_start();
?>

herkese teşekkürler halloldu , sadece web sayfası yapım aşamasında sayfası var onuda yetkililere bildirdim .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri