Yardımınıza ihtiyacı Olan Biri Var

[MENTION=14216]caner1992[/MENTION] hocam skype eklermisin bende ümraniyede oturuyorum elimizde temiz kullanılmamıs bir çok kıyafet mevcut iletelim

[MENTION=14216]caner1992[/MENTION] hocam skype eklermisin bende ümraniyede oturuyorum elimizde temiz kullanılmamıs bir çok kıyafet mevcut iletelim

Ekledim Hocam Bugün Erzak goturecegim epey sonrasinda vaktim olursa yani sizin getirme sansiniz varsa cok daha iyi olur :/

güncel ...

az çok demeden arkadaştan iban isteyip 15 20 25 bir şeyler yollayın allah rızası için 15 20 25 tl dokunmaz size bir hayır duası almış olursunuz en azından

erdembagis ekleyin skype bekliyorum hocam

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O kadar suriyeliye baktilar maas bagladilar saglik hizmetleri ucretsiz.kendi insanimiza devlet yeterince bakmamasi cok uzucu.adama is imkani saglansa daha iyi olur

Gün Boyunca Yaptıklarım
Kuru Bakliyat Alındı. Yüklü Miktarda A dan Z Ye kadar.
Spotcudan Buzdolabı Alındı ücretsiz tasıma dahil eve götürüldü.
Su Borcu Kalmadı.
Çamaşır Makinası Ayarlandı.
Banka Hesabına 1220 Tl para yatirilmis 3 kişi yatirmis Allah razı olsun Erzaklar ve makinaları Karşılayan Abimdende Razı olsun
Şimdi akşam 7 de evde 3 tane pencere camı 1 tane oda kapi camı için camcı ayarladım.
para ile kira kapatılacak 120 tl eksik kira borcu için
Tüpçüye 30 yufkaciya 70 Eczaneye 30 tl Borc var onlar kapatilacak insallah.
Bugün kız okula gidememis Beden egitimi hocasi esofmanı olmayan gelmesin demiş kızda gidememiş :/
ihtiyaçlar
Kapı kilidi
Battaniye
Yorgan
Yastık
Yatak
Perde
Korneş
Resimdeki yas bedene uygun kıyafet
3 Aylık Elektirik Borcunu Ödeyecek Galiba Jeito Hüseyinim

Son düzenleme:
Konuyu güncellemis olalim.

Bende imkanim kadar banka hesabina bir miktar yolladim,

konuyu güncel tutalım arkadaşlar..

arkadaşlar unlem dusen kanalınız sılme ıcın sadec 1 kısıye sıstem satılacktır ve parası caner kardesımıze gonderılecek 150 lıra dır sıstem elımde param yok olursa böyle katkım olsun benımde saygılar

Elektirik Borcu Ödenmiş Allah razı Olsun.
2 tane Battaniye Ayarlandı.
Sobaları delik teşikti Babamlardan Soba Ayarladım
Eşimin Halasının Kızı Okula kızını Almaya gitmiş O sıra O ablada kendi Oglunun İlk defa yüzü gülüyormuş :/

Son düzenleme:
Elektirik Borcu Ödenmiş Allah razı Olsun.
2 tane Battaniye Ayarlandı.
Sobaları delik teşikti Babamlardan Soba Ayarladım
Eşimin Halasının Kızı Okula kızını Almaya gitmiş O sıra O ablada kendi Oglunun İlk defa yüzü gülüyormuş :/

Caner dün sınavım filan vardı aklımdan çıkmış. Elektriği ben ödemedim. Bi zahmet bana hesap no yu falan özelden atabilirsen elektriğe vereceğim parayı oraya atayım hiç olmazsa.

Caner dün sınavım filan vardı aklımdan çıkmış. Elektriği ben ödemedim. Bi zahmet bana hesap no yu falan özelden atabilirsen elektriğe vereceğim parayı oraya atayım hiç olmazsa.

Ödeyen Hocam Mesaj Attı senden önce davranmış :) hüseyin Skype atiyorim bilgileri Allah kabul etsin Hayrını Simdiden

Dün hesabına gönderdim kardeşim, mutfak erzağı tamam mı?

Buzdolabı Alındı simdi Kahvaltilik Ve Meyve Sebze Almak Lazım aileye Ama kuru Bakliyat Fazla Fazla Tamamdir yani Abi
Dün gelen Para Kira Borcuna gitti 130 lirami ne eksikti bugun gelenlerle tum borclar kapanmis olacak eksik listesinde yazdim abi evinizde battaniye kiyafet vesaire aileye uyan bir ilk konudaki resme bakiver sana zahmet

bende sen ödeyeceksin diye çekildim aradan :)

güncel..

Çamaşır makinası ayarlanmadıysa ayarlayabilirim. Adres bana yakın arabayla kapıya kadar getirebilirim.

Hocam eksikleri istersen 1.sayfadaki ana mesajında güncelle tarih vererek. Ben de listeye bakıp neler yapabilirim diye düşüneyim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri