Yarım Ton Kömüre İhtiyacım Var

• Kullanıcı KacaK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
düşüncemi paylaşırken birisine mi sormam gerekiyor?
Ustad yazdiklarinda hak veriyorum sana cok dogru yazmissin ancak,bizde bu forumda kimin ne oldugunu,hangi uyenin ne derecede ne sekilde neler yaptigini az cok takip ediyor ve goruyoruz.Bu yuzden dedigin gibi bu gibi durumlari firsat bilecekler icinde illaki bizimde kendimize gore dusuncelerimiz fikirlerimiz vardir.

Bu yuzden bu konuda ben ve diger arkadaslarin bu tur konularda hassas ve dikkatli olacaklarindanda emin olabilirsin.Tabi isin birde sen yapda iyigiligini yardimini Allah katinda,karsidaki yalanmi soyler,dogrumu o,onunla Allah arasinda boyutu var.

Tekrardan bu uyari mahiyetindeki dusuncen fikrin icin tesekkurler.

Hayır sadece buna benzer konularda daha "İNSAN"cıl yaklaşmak gerekiyor!

yardım etmenin güzel olduğunu söyleyerek zaten gayet insancıl yaklaştım, okuduğunu anlayabiliyorsan gözüne çarpmıştır. aynı zamanda yapılan yardımın mantık çerçevesinde yapılmasını önerdim hepsi bu.

Ustad yazdiklarinda hak veriyorum sana cok dogru yazmissin ancak,bizde bu forumda kimin ne oldugunu,hangi uyenin ne derecede ne sekilde neler yaptigini az cok takip ediyor ve goruyoruz.Bu yuzden dedigin gibi bu gibi durumlari firsat bilecekler icinde illaki bizimde kendimize gore dusuncelerimiz fikirlerimiz vardir.

Bu yuzden bu konuda ben ve diger arkadaslarin bu tur konularda hassas ve dikkatli olacaklarindanda emin olabilirsin.Tabi isin birde sen yapda iyigiligini yardimini Allah katinda,karsidaki yalanmi soyler,dogrumu o,onunla Allah arasinda boyutu var.

Tekrardan bu uyari mahiyetindeki dusuncen fikrin icin tesekkurler.

rica ederim düşündüğümü söyledim.

vay be! helal olsun hepinize, duygulandırdınız.

Arkadaşlar çok teşekkür ederim. Hala böyle yardım görmek çok güzel birşey.
[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] ilk senin desteğini gördüm diğer arkadaşlarada çok teşekkür ederim.
1Ton kömür yaklaşık 600Lira arkadaşlar
Yarım Ton 300Lira, eğer kömür işinde olanlar varsa ucuza sağlayabilirlerse İzmir'den direkt öylede alabilirim kömür olarak. Hesap bilgisi vakıfbank hesabım var paypalım var

Not: 1 Kişiye yük olmayalım isterseniz destek olmak isteyen arkadaşlar bölüşürlerse benim içim rahat eder, 1 kişiye yük olmakta istemem

forum gerçekten aile olmuş.İmkanı olan arkadaşların diğerlerine yardımcı olduğunu çok güzel.

yardım etmenin güzel olduğunu söyleyerek zaten gayet insancıl yaklaştım, okuduğunu anlayabiliyorsan gözüne çarpmıştır. aynı zamanda yapılan yardımın mantık çerçevesinde yapılmasını önerdim hepsi bu.

rica ederim düşündüğümü söyledim.

Ne diyim... Allah gönlüne göre versin!

De okuduğumu anlayabiliyorum ondan şüphen olmasın...

Böyle bir konu altında kimseyi üzmek istemem o yüzden uzatmıycam!

---------- Mesaj saat 21:46:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:45:29 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar çok teşekkür ederim. Hala böyle yardım görmek çok güzel birşey.
[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] ilk senin desteğini gördüm diğer arkadaşlarada çok teşekkür ederim.
1Ton kömür yaklaşık 600Lira arkadaşlar
Yarım Ton 300Lira, eğer kömür işinde olanlar varsa ucuza sağlayabilirlerse İzmir'den direkt öylede alabilirim kömür olarak. Hesap bilgisi vakıfbank hesabım var paypalım var

Not: 1 Kişiye yük olmayalım isterseniz destek olmak isteyen arkadaşlar bölüşürlerse benim içim rahat eder, 1 kişiye yük olmakta istemem

Hesap numaranı, şubeyi vs. atarmısın bana!

Vallahi duygulandım! Emeği geçen herkese Allah gani gani bin katını versin. Sağlıkla yemeyi nasip etsin. Eğer ki yardım lazımsa bende çorbaya bir iki kaşık atabilirim. Bir pm atmanız yeterli. Helal olsun...

Yardımsever insanları görmek insanı duygulandırıyor adamın dibisiniz

Bu cuma gecesi hürmetine bu arkadaşımıza yardım eden ve etmeye çalışan bütün dostlardan Allah razı olsun gerçekten duygulandım..

Özür dilerim yardımım dokunamadığı için. Yazmak istedim, bağışlayın...32 yaşında üniversiteli bir işssiz olduğum için yardım edemedim ama yazamadanda geçemedim.ALLAH yardımcın olsun değerli dosttum...Düşünen, düşünmeyen nice yüreklerede selam olsun

Arkadaşlar çok teşekkür ederim. [MENTION=2393]Incubus[/MENTION] arkadaşıma bilgilerimi ilettim. Onur dostumda, [MENTION=291]Triqalx[/MENTION] [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] [MENTION=1523]mNote[/MENTION] arkadaşlara iletmiş bilgilerimi. Tüm yardım eden arkadaşlara ve güzel yorumlarınız için gerçekten çok teşekkür ederim.
Ne kadar rahatladığımı anlatamam sizlere. Hepinize bir kez daha çok teşekkür ederim. İyiki ytpara kurulmuş, kurulması önemli değil içinde adam gibi adamların olması burayı ytpara yapıyor. Gerçekten çok mutlu ettiniz beni, gerek yorumlarınızla gerek desteğinizle. Hepinize Mutlu Günler Dilerim..

dostum izmirin neresindensin bende elimden geldiğince birşeyler yaparım

yahu arkadaş ne forummuş burası ,vallahi helal olsun hepinize allah hepinizin gönlüne göre versin, iyi insanlarsınız

gözlerim doldu yemin ederim [MENTION=1523]mNote[/MENTION] [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] ve diğer abiler arkadaşlar gerçekten adamsınız

beyler herkes şu üstteki reklama 1kere tıklasın yeter zaten o para tekrar geri döner sahibine adamsın serkan abi allah herkesin hayrını kabul etsin

@bana yada Mnote'e hesap bilgilerini gonderirsin.Pm atamazsan bana Mnote gonder alirim ondan ben bilgilerini.

Muslera06 Abi Helal olsun diyorum sana ben bayadır sanaldayım eskiden hackerlıkla ilgeleniyordum ve en yakın aradşım sanaldaki beni sattı kardşeim gibiydi bir baktım tanık listesinde adı var butun konusmalarımızı herşeyi o gün sanalda kimseye güvenmemeyi öğrendim ama abi yemin ederim bu forum kadar ilgli forum görmedim helal olsun sana böyle bir forum kurup bu adamaları bulmak herkez forum kurabilir ama herkez böyle bir ortam kuramaz tebrik ederim abi

Böyle bir forum başka bir yerde olamaz ya :D Ne mükemmel insanlar varmış.

hiç tanımadığınız bir insana gözü kapalı 300 hatta 600 tl bi çırpıda vermeye hazır olan insanlar... sizin gönlünüz ne kadar geniş abilerim kardeşlerim. Ben uzun zamandır böyle insanlık görmedim. hepinizden Allah razı olsun. Allah sayılarınızı arttırsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri