Yarın Cumhuriyeti İlan Edeceğiz!

• Kullanıcı Katip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Muhtac Oldugun Kudret Damarlarindaki Asil Kanda Mevcuttur........vesselam

resimli-ataturk-sozleri-11as6d54r61.jpg

'' Cumhuriyet, demokratik idarenin tam ve mükemmel bir ifadesidir.
Bu rejim, halkın gelişimini ve yükselişini sağlayan, onlardan esirlik, soysuzluk, dalkavukluk hislerini uzaklaştıran bir yoldur. ''

tumblr_ne6fke2xRg1tukz5io1_400.gif

“Bütün ümidim gençliktedir.”

tumblr_nn8ygubJjG1u8uunso1_400.gif

'' Efendiler, yarın Cumhuriyeti ilan edeceğiz. ''

28 Ekim 1923

tumblr_ntwk372VPo1s22rc8o1_500.gif

elin gavuru değer biliyor :) google doodle a koymuş

Cumhuriyetin 92. yılı tüm Türklere ve Laik Cumhuriyeti savunan herkese kutlu olsun.

Cumhuriyet bayramınız kutlu olsun.
Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene...

elin gavuru değer biliyor :) google doodle a koymuş

müsaitsen kanal d aç adamım celal şengör var, yardırıyor yine adamım benim ya:)

bu arada böyle güzel konuları güzel insanların açmasıda çok güzel teşekkürler konu için

müsaitsen kanal d aç adamım celal şengör var, yardırıyor yine adamım benim ya:)

bu arada böyle güzel konuları güzel insanların açmasıda çok güzel teşekkürler konu için

fragmanı gördüm de yorgunum ya gece gece kaldıramayacağım :( artık sinir katsayılarım tavan yaptı adamın gazıyla saldırabilirim sağa sola :D

Gözlerim dolu dolu. Bu ülkede Atatürk'e küfür edenleri anlamak mümkün değil.. Ne ayyaşlığı kaldı ne dinsizliği oysa biraz okusalar görürler ne kadar dini bütün olduğunu. Onun yaptığı şey dini asla siyasete alet etmemesiydi. Bunu evirip çevirip dinsizliğe yorumlayanlar utansın.
Şimdi görüyoruz din nasıl kullanılıyor hayasızca utanmadan sıkılmadan..
Cumhuriyetimiz Kutlu Olsun...

Atatürk e laf söyleyenlerini anlamak mümkün değil , twitterda bakıyorum herkes laf atıyor biri diyor benim atam Fatih Sultan Mehmet , biri diyor ateist , biri diyor yunan , ya bunların hiçbiri sorun değilde son 3-5 senede öylesine kutuplaştıki ülkemizi, mesela [MENTION=9270]pynrs[/MENTION] arkadaşımızla ne kadar tartışsak ben kardeşim derim en ufak çekinmem , çünkü onun en ufak suçu yok çünkü herkesin psikolojisi bozuldu başta benim. ve bunun en üzücü yanı 1 insanın egosu veyada seçim politikası nedeniyle oldu . Benim oyum bana yeter elimdeki oyu kaybetmiyeyim diye yapıldı bu düşmanllık. Neyse siyasete girmiyim ama bu günden beklentim atamıza birazcık saygı hiç kimseden bi sevgi beklentim yok , sevmiyen içini o karanlık duygulara kaptırmış insanlarda sadece sussun ve saygı duysun .
ve ek olarakta seçimi 1 kasımda yapmayı planladıysa ona teşekkür ediyorum buradan en azından bu kutuplaşmayı görüp ona göre insanların sandığa gidecek olması beni o kadar mutlu ediyor ki bu duyguyuda tarif edemem .

neyse dolmuşum biraz kusura bakmayın uzun oldu .
" Yurtta sulh, cihanda sulh "

birbirimizi kırmamak en doğrusu.

Atatürk e laf söyleyenlerini anlamak mümkün değil , twitterda bakıyorum herkes laf atıyor biri diyor benim atam Fatih Sultan Mehmet , biri diyor ateist , biri diyor yunan , ya bunların hiçbiri sorun değilde son 3-5 senede öylesine kutuplaştıki ülkemizi, mesela @pynrs arkadaşımızla ne kadar tartışsak ben kardeşim derim en ufak çekinmem , çünkü onun en ufak suçu yok çünkü herkesin psikolojisi bozuldu başta benim. ve bunun en üzücü yanı 1 insanın egosu veyada seçim politikası nedeniyle oldu . Benim oyum bana yeter elimdeki oyu kaybetmiyeyim diye yapıldı bu düşmanllık. Neyse siyasete girmiyim ama bu günden beklentim atamıza birazcık saygı hiç kimseden bi sevgi beklentim yok , sevmiyen içini o karanlık duygulara kaptırmış insanlarda sadece sussun ve saygı duysun .
ve ek olarakta seçimi 1 kasımda yapmayı planladıysa ona teşekkür ediyorum buradan en azından bu kutuplaşmayı görüp ona göre insanların sandığa gidecek olması beni o kadar mutlu ediyor ki bu duyguyuda tarif edemem .

neyse dolmuşum biraz kusura bakmayın uzun oldu .
" Yurtta sulh, cihanda sulh "

söz konusu sen olunca ben yazdığın her şeyde art niyet ararım özellikle konu Atatürk ile ilgiliyse..
29 Ekim bayramımız kutlu olsun.

Allahın izniyle 2023'üde görürüz, 2053'üde kıyamet kopana kadar da vatanımız varolur inşallah.
Bir siyasi parti sloganıyla göndermeli mesaj yazmaya gerek yok.

Genç Bakışta dinledim şimdi, Atatürkçülük nedir? en iyi tabirle "Benden İleri Gitmektir" :) bu yüce insan olmasa ne vatanımız ne toprağımız olacaktı anlamıyorum insanlarımızı :mad:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri