oncelikle sunu soyleyim amacim kimseyle polemik yasamak degil. lutfen yazdiklarimi ona gore yorumlayin.
ben burada odenecekte yazabilirim odenmeyecekte yazabilirim.
odenecek yazarsam ne olur?
zaten odenecek yaziyorsam bilin ki iskembeden salliyorumdur. bunu defalarca gordum gecmisten bugune. yok amerikadaki arkadasim google'la gorustu, yok kuzenim google'da calisiyor teknik sorun varmis vs diye defalarca bu forumdaki insanlari gazladilar. sonuc ne oldu? hayal kirikligi. hayal kirikligi karamsarliktan daha kotudur.
burada insanlara odenecek diye gaz vermenin bi mantigi yok. ben bugune kadar gorduklerimi yorumladim burada hepsi bu.
odenmeyecek yazarsam ne olur?
oncelikle yazdigimin benim sahsi fikrim oldugu apacik ortada. benim sahsi fikrime inananlar olursa ya da ciddiye alip evet boyle olabilir diyenler olursa ve kesinlesmeler yine sorunlu olursa zaten boyle bisey beklediginden oturu bos yere once umutlanip sonra cokus yasamaz.
eger ki bana inanirlarsa ve google bizi yaniltip duzgun kesinlesme yaratirsa zaten mahallede halay cekeriz.
benim anlatmak istedigim su. kimsenin gazina gelmeyin bosuna. odenecek diyenlerin alayi iskembeden salliyor. hic birinin google'da tanidigi da yok bi yerden havadis aldigi da yok.
bundan 1 ay once, gecen ay ki kesinlesme zamaninda google forumlarina yazalim duzeltsinler hatalarini bi cevap alalim diye tonla mesaj yazildi bu forumda. o zaman asagidaki mesaji yazdim ve aksi yonde birsey gerceklesmedi. bknz:
http://www.ytpara.com/1522350-post175.html
isteyen istedigine inansin beni ilgilendirmez. odenecek diyenlere inanirsiniz odenmez kahrolursunuz, odenmeyecek diyene inanirsiniz odenir 2 kat sevinirsiniz sizin bileceginiz is.