breathalyse
Yasaklanmış
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yaş kısıtlaması getirilmiş. +18 videodur ve sadece +18 yaşındakiler girebilir. Örneğin LMFAO'nun "Sexy and i know it" şarkısı. +18'ler girebilir ve YouTube aramalarında çıkmaz şarkı.Nasıl yani dersen LMFAO Sexy yaz devamı gelmez. Para kazanması açılır mı bilmiyorum ama açılmaz büyük ihtimalle.
video futbol ile alakalı nasıl +18 olabilir kio yüzden açtım yoksa +18 lik bir video olsa tamam dicemde değil
Bacak kırılması falan mı?Kavga falan var mı? Yoksa normal bir gol videosu mu? Asist videosu mu? Pas videosu mu?
hayır bir futbolcunun hava alanında karşılanması tüm video bu buna +18 getiren youtube neyin kafasını yaşıyor acaba
İtiraz et. İtiraz et butonu vardır. Olmadı YouTube destek'e mail at.
Kanalının altında en altta "Geri Bildirim" var. Ona bas derdini anlat. Video bağlantısını koy. İşlem tamamdır.
yaptık bakalım umarım işe yarar sağolasın üstad
İşe yaramazsa başka çözüm yolları ararız.
cevap ne kadar sürede gelir acaba.geri bildirimin pek işe yarayacağını sanmıyorumda youtubede işi biliyor 1 haftada 6-7k izlenim aldı video hemen kesik attılarbaşka neler yapabiliriz ki para kazanmanın aktif olması için
Başka kanalın varsa başka kanalına at.![]()
o video nasıl o kadar izlenim aldı anlamadım zaten bir dahada o kadar izlenim alacağını sanmamyoutube ile uğraşılmaz artık bıktırdı
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.