Yaşını Büyük Gösterenlerden Şikayetçiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayırdır 22nin sebebi nedir anlamadım ? senin zekan kadar zekam vardır en az.senin ihtiyacın olduğu kdar ihtiyıacım var parayada.senni gibi ona bunada böyle laf sokmayız.Şimd gelip 22 olmalı diyorsun ? beğenmiyorsan uzarsın.29 yaşında olmuşsunda 19 20 yaşındaki adamlara çocuk muamelesi yapamazsın.Hadi şimdi eyvallah.

İşte bu :) Verdiğiniz tepkilere bakarmısınız "beğenmiyorsan uzarsın falan felan.Bende bu yüzden dedim ya işte 22 diye. 22 fazla haklısın biraz , 20 yaş ideal bence 20 yaş sınırı koyulmalı tc ile onay olmalı forumda.

Şikayetim sana değil Tanrıya :)
Siz birine cevap verirken yaşına bakarak mı cevap yazıyorsunuz ?

İşte bu :) Verdiğiniz tepkilere bakarmısınız "beğenmiyorsan uzarsın falan felan.Bende bu yüzden dedim ya işte 22 diye. 22 fazla haklısın biraz , 20 yaş ideal bence 20 yaş sınırı koyulmalı tc ile onay olmalı forumda.

uza derim.sen gelip benim yaşıma saygısızlık edersen saygı bekleme benden.sen ve senin gibi davranan btün ukala tipli insanlar bu sözüm.14 yaşında adam gelmiş 700 tl kazandım diye konu açmış.30 yaşına gelmiş adamlar kategori pls kazanamıyom yardım diyip duruyor.gelde şimdi 14 yaşındaki adamımı çıakrtacaksın.AD***** göre muamele yapacaksın forumda.yaşa değil baktın olur olmaz konumu açıyor banla.ona bunamı sataşıyor banla.tartışmaı çıakrtıyor banla.ama gelip 22-23 deyipte bize çocuk muamelesi yapma.İnsan gibi saygı göster yaşımıza davranışımıza yada genelleme yapma.ondan sonra saygı bekleyin tamam mı hocam.

Son düzenleme:
Benim şu forumda 40 yaşında abilerim de var, 18 yaşında kardeşlerimde. Ben o kadar çok 18-19 yaşında kişi tanıyorum ki şu forumda, 30 yaşında ki adamlara taş çıkarır.

devlet sitelerinin bazı salaklıklarıyla internette yüzbinlerce tc kimlik no dolaşıyor. yani tc kimlik no girmek de yetmez. başka çözüm gerek.

18 yaşında araba alıyorsam suçlu mu oluyorum? Sorun nerede söyler misin?

hocam bırakın Allah aşkıma millet yaşla oluyor sanıyor herşeyi.17 18 yaşına gelmiş herkes belli bir birikime tecrübeye mantığa sahiptir.bu tip adamlara çocuk muamelesi yapıpta sınır şu demesinler.kazanamıyorlar ağlıyorlar ama yaşı büyük saygı bekliyor.Çalışmayana emek etmeyenemi saygı göstericez.Bırak ben tartışmaya girdim aslında hiç değmezdi ama boşver bari.biz 20 yaşın altındakiler sakinleştirelim birbirimizi başkasının diline düşmeyelim.

Çocuk 13-14 yaşında yaşına 30 yazmış varmı ötesi?

Burada youtube'a gerçek bir iş gözü ile bakıyoruz.Bir yandanda çoluk çocuk ile uğraşıyoruz.Akıl yaşta olmaz farkındayım fakat yaşı 30 yazmakla birşey kanıtlayamazsınız arkadaşlar insanın konuşması zaten kendini belli eder.

Beyler yaş olayını geçin. Bu forumda 54 yaşında adamla da, 15 yaşında kardeşimle de tanıştım mükemmel insanlar. Bütün iş kafada ve ailede bitiyor.

hayırdır 22nin sebebi nedir anlamadım ? senin zekan kadar zekam vardır en az.senin ihtiyacın olduğu kdar ihtiyıacım var parayada.senni gibi ona bunada böyle laf sokmayız.Şimd gelip 22 olmalı diyorsun ? beğenmiyorsan uzarsın.29 yaşında olmuşsunda 19 20 yaşındaki adamlara çocuk muamelesi yapamazsın.Hadi şimdi eyvallah.

atarını yesinler :)

Benim Öfkem 30 yaşına gelmiş hala 15 yaşında ki çocuk gibi davranması. Tabi 30 yasını orda gördüğümden dolayı bu kanıya varıyorum.

Beyler yaş olayını geçin. Bu forumda 54 yaşında adamla da, 15 yaşında kardeşimle de tanıştım mükemmel insanlar. Bütün iş kafada ve ailede bitiyor.

Hocam sorun 13 yaşında olup 30 yazması.Millet bundan şikayetçi.

bence isterse 7 yaşında ki çocuk girsin foruma önemli değil.

Ama 15 yaşında bi ergenin yaşını 30 yazmasının hiç bir akla mantığa yeri yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri