Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhabalar arkadaşlar yt işine 1 aydır uğraşıyorum ve adsense de 1000 lira olmuş bugün itibari ile. Yatırım konusunda ne yapabilirim ya da siz yatırım olarak ne yapıyorsunuz ?
Bu Kazanılan Paraları Duyunca Bizimle Dalga Geçildiğini Düşünüyorum. ALLAH Bol Kazançlar versin Kardeş de Benimle Dost Olur musun?![]()
En iyisi burada banka faize koyayım 3-5 bir şeyler gelir en azından
---------- Mesaj saat 19:29:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:28:22 civarında gönderildi. ----------
Amin kardeşim allah herkese bol kazançlar versin)
1000 TL ile yatırım yapsanda kazanacağın para seni hiç tatmin etmez hele ki faiz diyosun o parayı faize koysan 1 yılda getireceği en fazla 70 lira olur, ben yinede yatırcam biyere dersen dolar al acil bir ihtiyacında hemen tl'ye çevirirsin hem dolar yükselcek zarar etmezsin ben bu ay 6000 Tlye yakın para aldım youtubedan dolar alacaktım ama para bitti, bu ay gelen parayla duruma göre dolar alacağım artık
Hatta bence şuan en iyi yatırım bence bot al sen daha fazla kazan en güzeli bu gibi![]()
Yanlış mı anlıyorum yazdığını yoksa
Şuan 1 Dolar = 2.7 tl mi diyorsun?
Dolar düşerse görürüm seni çok eminsin yükseleceğindenEmin ol para gelse alsaydın en az 2.3 seviylerinden alırdın şu an 2.7 yani zarardaydın iyi ki almamışsın ve ne olacağı belli değil sonra o korkuyla her dakika dolara bak dur.
2.27Yani hemen kendin aklında düzeltmen lazım bu durumu hala inat edip 2.7 mi diyorsun ) 2'yi eksik koymuşum yanlışlıkla
Ahaha ne biliyim şaşırdım bir an şimdi 22 ocakta dolar 2,26 tl'ydi alsaydım ben kar ederdim sonuçta piyasayı takip etmen lazım eğer bu işi yapacaksan merkez bankası kararları, FED kararları vs vs hadi ben alıyım dursun 6 ay demek mantıksız ama yinede Merkez Bankası faiz oranlarını beklenenin çok çok üstünde artırdı buna rağmen doların önüne geçemediği görünüyor ben fikrimi söyledim zaten 1000 tl ile kazansada kaybetsede ne çok fazla karı nede çok fazla zararı olcak![]()
Merhabalar arkadaşlar yt işine 1 aydır uğraşıyorum ve adsense de 1000 lira olmuş bugün itibari ile. Yatırım konusunda ne yapabilirim ya da siz yatırım olarak ne yapıyorsunuz ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.