Yatırım konusunda tavsiye istiyorum

Berkt

Kayıtlı Üye
Merhabalar arkadaşlar yt işine 1 aydır uğraşıyorum ve adsense de 1000 lira olmuş bugün itibari ile. Yatırım konusunda ne yapabilirim ya da siz yatırım olarak ne yapıyorsunuz ?

:)) Yok hocam gezmek tozmak olmaz. Seneye nişan yapmayı planlıyorum. Nişana kadar harcamamam lazım :D

Genelde borca gidiyor bu önümüzdeki ayda borca gidecek sonrasında ise bu işi düzgün bir şekilde yapabilmek için belki ofis kiralamayı düşünebilirim. 1+1 home ofis tarzı kirası 250 lira olacak maksimum.

Evde tv ses gürültü vb konulardan dolayı düzgün kendini veremiyorsun. İşte de sabah 8 akşam 7 zaman kalmıyor.

Yerinde olsam parayı kenara kordum biriktirirdim. Şöyle bi 5-6 bin olunca o anki duruma göre gram altına yatırım yapabilirsin. Günlük değişim olmasa da şu ara çok oynuyor ve inince alıp çıkınca satıp iyi kar sağlayabilirsin diye düşünüyorum.

Sakın eski mantıkla altın alayım dursun kenarda diye düşünme sonra aylarca yıllarca beklersin zarardan kurtulayım diye :) Yani artık eskisi gibi altın alayım zaten değerlenir devri kapandı. Gerçi 1000 tl ile bu işe de girilmez. 12 gram alsan ne kar getircek ki. 1000 tl ile yatırım zor gözüküyor. Ance forex var o da çok risklidir üst düzey bilgi gerektirir. Bence paranı biriktirmeye bak

Kısa sürede bu kazancı yakalayabilseydim sadece biriktirirdim. Daha çok para kazanmana fayda sağlayacak vps + bot yatırımından başka bir şey düşünmezdim. Miktar daha çok artınca, sistem oturunca yatırım düşünülebilir.

Merhabalar arkadaşlar yt işine 1 aydır uğraşıyorum ve adsense de 1000 lira olmuş bugün itibari ile. Yatırım konusunda ne yapabilirim ya da siz yatırım olarak ne yapıyorsunuz ?

Bu Kazanılan Paraları Duyunca Bizimle Dalga Falan Geçildiğini Düşünüyorum. ALLAH Bol Kazançlar versin Kardeş de Benimle Dost Olur musun? :)

En iyisi burada banka faize koyayım 3-5 bir şeyler gelir en azından :)

---------- Mesaj saat 19:29:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:28:22 civarında gönderildi. ----------

Bu Kazanılan Paraları Duyunca Bizimle Dalga Geçildiğini Düşünüyorum. ALLAH Bol Kazançlar versin Kardeş de Benimle Dost Olur musun? :)

Amin kardeşim allah herkese bol kazançlar versin :))

En iyisi burada banka faize koyayım 3-5 bir şeyler gelir en azından :)

---------- Mesaj saat 19:29:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:28:22 civarında gönderildi. ----------

Amin kardeşim allah herkese bol kazançlar versin :))

1000 tl ye günde 25 kuruş ya kazanırsın ya kazanmazsın :) Çok büyük bir yatırım tercihi gerçekten ) Günaha girmeye değmez :)

1000 TL ile yatırım yapsanda kazanacağın para seni hiç tatmin etmez hele ki faiz diyosun o parayı faize koysan 1 yılda getireceği en fazla 70 lira olur, ben yinede yatırcam biyere dersen dolar al acil bir ihtiyacında hemen tl'ye çevirirsin hem dolar yükselcek zarar etmezsin ben bu ay 6000 Tlye yakın para aldım youtubedan dolar alacaktım ama para bitti, bu ay gelen parayla duruma göre dolar alacağım artık :D

Hatta bence şuan en iyi yatırım bence bot al sen daha fazla kazan en güzeli bu gibi :)

1000 TL ile yatırım yapsanda kazanacağın para seni hiç tatmin etmez hele ki faiz diyosun o parayı faize koysan 1 yılda getireceği en fazla 70 lira olur, ben yinede yatırcam biyere dersen dolar al acil bir ihtiyacında hemen tl'ye çevirirsin hem dolar yükselcek zarar etmezsin ben bu ay 6000 Tlye yakın para aldım youtubedan dolar alacaktım ama para bitti, bu ay gelen parayla duruma göre dolar alacağım artık :D

Hatta bence şuan en iyi yatırım bence bot al sen daha fazla kazan en güzeli bu gibi :)

Dolar düşerse görürüm seni çok eminsin yükseleceğinden :) Emin ol para gelse alsaydın en az 2.3 seviylerinden alırdın şu an 2.7 yani zarardaydın iyi ki almamışsın ve ne olacağı belli değil sonra o korkuyla her dakika dolara bak dur.

Yanlış mı anlıyorum yazdığını yoksa

Şuan 1 Dolar = 2.7 tl mi diyorsun?

2.27 :) Yani hemen kendin aklında düzeltmen lazım bu durumu hala inat edip 2.7 mi diyorsun ) 2'yi eksik koymuşum yanlışlıkla

Dolar düşerse görürüm seni çok eminsin yükseleceğinden :) Emin ol para gelse alsaydın en az 2.3 seviylerinden alırdın şu an 2.7 yani zarardaydın iyi ki almamışsın ve ne olacağı belli değil sonra o korkuyla her dakika dolara bak dur.

2.27 :) Yani hemen kendin aklında düzeltmen lazım bu durumu hala inat edip 2.7 mi diyorsun ) 2'yi eksik koymuşum yanlışlıkla

Ahaha ne biliyim şaşırdım bir an şimdi 22 ocakta dolar 2,26 tl'ydi alsaydım ben kar ederdim sonuçta piyasayı takip etmen lazım eğer bu işi yapacaksan merkez bankası kararları, FED kararları vs vs hadi ben alıyım dursun 6 ay demek mantıksız ama yinede Merkez Bankası faiz oranlarını beklenenin çok çok üstünde artırdı buna rağmen doların önüne geçemediği görünüyor ben fikrimi söyledim zaten 1000 tl ile kazansada kaybetsede ne çok fazla karı nede çok fazla zararı olcak :)

Ahaha ne biliyim şaşırdım bir an şimdi 22 ocakta dolar 2,26 tl'ydi alsaydım ben kar ederdim sonuçta piyasayı takip etmen lazım eğer bu işi yapacaksan merkez bankası kararları, FED kararları vs vs hadi ben alıyım dursun 6 ay demek mantıksız ama yinede Merkez Bankası faiz oranlarını beklenenin çok çok üstünde artırdı buna rağmen doların önüne geçemediği görünüyor ben fikrimi söyledim zaten 1000 tl ile kazansada kaybetsede ne çok fazla karı nede çok fazla zararı olcak :)

O paraya çok kazanmak istiyorsa tek yapabileceği forex'dir :) Onu da eminim yapamayıp elindekinden de olacak o yüzden bulaşmanı önermem. 1000 tl ile hiç bişi yapılmaz ) Ance banka da bekletilip biraz daha artması beklenilebilir . Gerçi adam faiz'den gelecek paraya razı ayda 5-10 liraya yani ) Dolar alacaksan da enpara ya geç makas farkı en az olanlardan 0.4 kuruş hemide hesap işletim ücreti neyim yok :) Ama sana şöyle diyeyim piyasayı iyi takip etmek gerek. Fed falan hikaye açıklandı da noldu merkez bankası engelledi artışı. Para babaları neyi istiyorsa o oluyor. Açıklanmadan önce de 2.26 idi sonrada 2.26. 2.25-2.28 aralığında gidip geldi. Kısa vade de hiç bir etkisi olmadı ama ileride ne olur şuan durumlar çok karışık. Ben 2.3 leri tekrar göreceğini tahmin ediyorum. Yani bence dolara falan girme bak elindekinde de olma ) Ha 1000 tl ile çok zararın olmaz ama zarar zarardır. Ayrıca küçük yatırımcı yok mb yi takip et fed i takip et zaten biz öğrenene kadar olan oluyor dostum. Bak 2.38 di dolar mb toplantı kararı aldı haber daha yayılmadan dolar birden 2.25 lere geriledi 1 saat bile sürmedi. Yani biz küçük yatırımcının haberi olana kadar iş işten geçmiş oluyor zaten.

Bin TL çok yüksek bir para değil.
Dolar uzun vadeli kazançlar içindir, alıp çıkmasını beklemen lazım.
( öyle 1.28<1.30 olunca kazanamazsın küçük yatırımcıysan- kur farkı seni etkilemez onlar Milyon $ olanlar için )
Altın ise çok oynak, Bu hafta alırsın bir günde 150-200Tl bile zarar edebilirsin.

Madem nişanlanıcam felan diyorsun, Ufaktan Masraflar için biriktir derim.

Almadıysan eger beyaz eşyadan başla sırayla al işte kardeş. Altın oda çok para tutuyo.

Buda bi nevi yatırım bana göre dügüne hazırlık.

1000 tl ile ne yatırım yapsan seni tatmin etmez o yüzden sana tavsiyem para kazandıgın sektore yatırmaya yani youtube a yatırmaya devam et, eğer özgün çalışıyorsan bu daha kolay, kanallarına site aç, iphone, android uygulamalarını yazdır, kanal tasarım çalışması yaptır inan bana katkısını görürsün.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri