Yatırımsız 10 Günde 4000 TL Kazanmak (Steemit)

dün konuyu görünce üye olup inceliyim dedim bugün giriş yapamıyorum. şifre mi unuttum vs de yok ne saçma bi site soğudum direk.

dün konuyu görünce üye olup inceliyim dedim bugün giriş yapamıyorum. şifre mi unuttum vs de yok ne saçma bi site soğudum direk.

Şifreniz mail olarak gelecek hocam, eger üyeliginiz onaylanmış ise maile şifre gelmiş olması lazım, o şifreyi kaybetmeyin

bende üye oldum bu konuyu okumadan önce peki bir gurum oluşturuldumu acaba destekleme açısından herkes kazansın ben bir yazı yazdım ve herkesi bekliyorum arkadaşlar sistemin çalışması sizin elinizde
Sistem nasıl çalışacak?
1- konuya yorum yapman arkadaşları takip etmek
2- takipçi alan arkadaş takip edeni takip edecek
3- ana sayfasında yeni yazıları oylayıp destek olacak

sistemde 2 v 3 tıklamanın kimseye bir zararı yok aksine ilerde faydası olacak.
YAZIMIZ YORUMLA

Son düzenleme:
Benim uyeligi 2 ay oldu onaylamadılar siz nasil onay aliyorsunuz var mı formulu

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

konu için teşekkür ederim üye olduk şifrede geldi bugün başlıyalım bakalım

Dün gece saatlerinde benim de onay gelmiş. Eve geçince yavaştan bir bakalım.

Dün gece 4de banada onay geldi.

Benim de gece 4 de gelmiş. Olmayan arkadaşlar Spam klasörüne bir baksın. Bana 2 gün olmadan onay geldi. Birde mail noreply adıyla geliyor. Ben ilk başta gereksiz birşey sandım. Açıp bakamayacaktım yani. Açınca baktım ki onay mailiymiş. Buna dikkat edin :)

post gönderirken power up %100, default %50, 50 decline payout gibi seçenekler var. hangisini işaretlememiz lazım?

Arkadaşlar Nasıl üye oluyoruz bunun bir linki falan var mı bilen bir el atsın saygılar

Benim de gece 4 de gelmiş. Olmayan arkadaşlar Spam klasörüne bir baksın. Bana 2 gün olmadan onay geldi. Birde mail noreply adıyla geliyor. Ben ilk başta gereksiz birşey sandım. Açıp bakamayacaktım yani. Açınca baktım ki onay mailiymiş. Buna dikkat edin :)

Gmail ile mi kayıt oldunuz hotmail mi hocam?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri