Yavaş spam yaptığımı hissediyorum.

• Kullanıcı Mtkn58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Hocam titiz çalışmak iyidir. Ben de titiz çalışıyorum. Başlık, açıklama, etiket vs. düzenli gidiyorum ve videolarımı manuel atıyorum. Bir anda 500 kanal yapmaktansa yavaş yavaş ve sistemli bu sayıya ulaşmak bence daha iyi. Çünkü çöp video yüklemiyorsun, kanallarının ve kategorilerinin ne kadar zamanda ne kadar kazandıracağını daha iyi anlıyorsun. Başını ağrıtmadan, düzenini bozmadan devam et.

biraz da kategori ile alakalı, güzel bir kategori bulduğunda ayda 2-3 kanala toplamda 100-200 atsan bile yeter sana.

ben de tekrar yeni başladım, 3-4 ay kadar ara vermiştim. şimdi bana da çok zor geliyor render yaptıklarım. ama botlar sayesinde hızlı render yaptırıp atınca herşey daha kolay oluyor.

günde 3-4 kanal açarak 3 adsense de 50-60 ar tane kanal yapıp partnerlerden de 4 tanesine 50 şer kanal yapıp bırakıcam. ondan sonra daha sert kategorilere yönelicem. şimdilik idare eder tarzda kanallarla devam ediyorum ama yine de titizliği elden bırakmıyorum. benim kanallarıma girenler özgün olduğunu düşünürler mesela.

spamci dediğin botlarla çalışır, programlarla çalışır, öyle anlaşılıyor ama kaliteli spam e odaklanmak gerek. tek kanalla aylık 4 haneli kazanan çok kişi var forumda. ama hergün onlarca kanal açan da var. bence baş ağrısına değmez. kaliteli spam yap geç.

arkadaşlar bir çok msjı okudum ama bu kadarda kendinizi yıpratmnayın ben günde 1 kanal yaparım 15-20 videolu.....bu bana yetiyor neden size yetmiyor ??? acaba aç gözlümüyüz ? acaba ilk günlerde günde 10 lira kazansam bana yeter deidğimiz günleri unuttuk mu ? bu kadarda bu işte ömrünüzü geçirmeyin bu işte günde 50-60 TL si olan adam zengindir....günde en fazla 1 saatinizi verin bu işe (bi seviyeden sonra) diğer zamanalrınızda ailenizle geçirin....

---------- Spam Engelliyici 21:12 ---------- Önceki Mesaj 21:06 ----------

bence bu şöyle olmalı..

günde 100-300 tl yavaş..
günde 300-500 tl forma girmeye başladın
günde 500-1000 tl spamın üst limitlerini zorlamaya başladın
günde 1000-10000 artık yürü kimse tutamaz seni...............

bunlar hayal :) hadi günde 100-300 olsun hadi 300-500 de zaten bu miktarlar adamı uçurur :)

ben çok garip birisiyim.Toplu olarak yaptığım işlemler için bot yazıyorum ve daha sonra bu işlemi yapmak istediğimde botu çalıştırmaya üşeniyorum ve kanal kasmaktan vazgeçiyorum.Ama sorun şu ki bot yapmak için verdiğim vakitte işlemlerimi rahatlıkla yapabilirdim.

Her kanalımı özenle ve ilk günkü zevkle açarım kapak fotografını profıl fotografını hazırlarım ve vıdeoları atarım :)

bende 40 dk üzeri yüklüyorum günde 2 video atıyorum :D Bence iyisin

arkadaşlar bir çok msjı okudum ama bu kadarda kendinizi yıpratmnayın ben günde 1 kanal yaparım 15-20 videolu.....bu bana yetiyor neden size yetmiyor ??? acaba aç gözlümüyüz ? acaba ilk günlerde günde 10 lira kazansam bana yeter deidğimiz günleri unuttuk mu ? bu kadarda bu işte ömrünüzü geçirmeyin bu işte günde 50-60 TL si olan adam zengindir....günde en fazla 1 saatinizi verin bu işe (bi seviyeden sonra) diğer zamanalrınızda ailenizle geçirin....

---------- Spam Engelliyici 21:12 ---------- Önceki Mesaj 21:06 ----------

bunlar hayal :) hadi günde 100-300 olsun hadi 300-500 de zaten bu miktarlar adamı uçurur :)

hocam bu iş yaşam standardına bağlı sen ayda 5k parayla çok mutlu yaşayabilirsin ben 50k parayla mutlu yaşayabilirim o iş görece ayrıca hayal kurmadan kimse gerçekleştiremez burdan bütün arkadaşlara sesleniyorum bol bol hayal kurun ve hayallerinizi gerçekleştirin bu iş size böyle bir olanak sunuyor bu söylediğim paralar da o kadar zor kazanılacak paralar değil..

selamlar..

Spam öyle kaç kanal açtım kaç video attımla ölçülmez hocam.

Ben de başta aynı hataya düşmüştüm. Günde 70 kanal açıp 100'er video attığım zamanları hatırlarım. Bana getirisi 1.000 TL'yi geçmez o kanalların.

Spam'in ölçütü bana göre; saatlik çalışmanın sana gelecek ay getirisi ne kadarsa o kadar başarılısındır.

Benim için tatminkar rakam, 1 saatlik konsantre çalışmam bana aylık min. 10 TL kazandırmalı. 10 saatlik çalışma gelecek ay ki kazancımı 100 TL artırmalı gibi gibi..

Teşekkürler arkadaşlar gerçekten. Şuan içim biraz daha rahat. Mükemmelliyetçilik hastalığı olmayanlar bilemez benim yaşadıklarımı. 1000 tane video da atsam yetmeyecek bana en azından siz içimi rahatlattınız. Zaten Azure'de tek ip'den 10-15 kanala giriyorum böyle büyük bir spam işine hiç bulaşamam. Ki şuan adsense 5-10 lira kazandırınca işleri çok hızlandırmak istedim. Yine 1 ay gece gündüz çalışıp toparlayacağız inşallah.

Youtube hala varken sonuna kadar değerlendirmek istiyorum. Aslen benim çok büyük bir hayalim var. 1 trilyon biriktirip hiç çalışmadan ayda 5-10 milyar arası kazanmak. Böylece her gün istediklerimi yapıp çalışmak zorunda da kalmayacağım. Şuan daha yapım aşamasında ileri de paylaşırım istediklerimi ona göre yolumu çizerim :)
O yüzden sonuna kadar faydalanmak istiyorum Youtube'den hala imkan varken.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri