Yavaşlık (güncel)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
konu barbar sürüsü işid arkadaşlar. internete bir görüntü yüklemişler sizden rica ediyorum izlemeyin.

Videoyu izlemeyin paylaşmayın.

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

belki de ilk defa internetin kapatılması zaruri bir hale geldi. 2 askerimiz yakılarak şehit edildi. nefret içindeyim. elim ayağım boşaldı videoyu izlemeyi gönlüm elvermedi başımız sağolsun.

sanırım ama hayatın lanet gercegı...
bunlar oyun degıl bızler rahatız ama bızler ıcın bırılerı sınır dısında canına malolan bedeller oduyor.
allah mekanlarını cennet etsin.
bu isidin pkk nın pyd nın yanı teror orgutlerının arkasında her kim kimler hangi devlet devletler varsa Allah bildiği yapsın helak etsin hepsini

videoyu izlemeden içim titremeye başladı. eğer doğruysa Türkiye'deki ışidçilerin bu ülkede yaşam hakkı artık yoktur ve topyekün yokedilmelidir

internet yavaslama konusunda hiç bir sıkıntım yok. Başımız sağolsun, nereye kadar bu gidecek, taşeron köpeklerini bırakacan , ülkelerine savaş acanan, bunu yoksa sonu gelmez.

facebookta vb. görüntüleri sürekli yayan gerizekalılar var burdada öyle birileri varsa paylaşmayın yaymayın sinirden ne yapacağımı şaşırdım resmen

Bu yavaslama bilgi edinmememiz icin falan degil herseyi haberler duyuruyor sehit oldu su oldu diye lakin bu sehitlemizin analari bacilari kardesleri esleri cocuklari bu videolari gormeleri ne kadar dogru olur biraz empati yapin kizan arkadaslar evladinizin yandigini babanizin yandigini kardesinizin yandigini izlediginizi dusunun...

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yemin olsun sözler kifayetsiz kalır. O askerimize yapılanlar, ortadoğuyu haritadan silsek yerde kalır. Bu devlet nerede ! Bu Videoları gördüğünüz yerde şikayet edin paylaşanlar hakkında da yasal işlem başlatılacakmış diye söyledi polis arkadaşım.

videoyu izleyecek cesaretim yok okumak bile resmen yüreğimi parçaladı :(

hainleri yakalayıp idam etmedikçe bu kpklerin önünü alamayacağız :((

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri