Yavaşlık (güncel)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aaa beyefendi pardon ya şundaki havaya bak sen. niye rahatsız mı oldun sende teröristleri içeri izlenmesini izlemekten ? tekrar izle attığım linki

attığın linkte bu var ?
tepkim normal. hava civa yok önce saygılı konuşmasını öğreneceksin karşındakiyle.
J3P7bn.png

Güzel güzel :)

Türkiye'nin Kürt yanlısı muhalefet partisinin liderleri, diğer milletvekilleri ile gözaltına alındığı, yetkililer söylüyorlar.
Selahattin Demirtaş ve HDP partiden de en az beş diğer milletvekilleri bir terörle mücadele soruşturma kapsamında gözaltına alındı, Anadolu haber ajansı tarafından aktarılan sözlerinde güvenlik kaynakları söyledi.
Sayın Demirtaş Diyarbakır güney-doğu kentinde evinde gözaltına alındı, o ekledi.
Ayrıca HDP eş başkanı Figen Yüksekdağ oldu gözaltına Anadolu ekledi.

Alakası yok onunla hocam bir çok web site yavaş

hocam bende sadece youtube az bir yavaslık vardı sonrasında youtube bu hale geldi
şimdi hiç bir sitede sorun yok takır takır baya hızlı geliyor. UYDUNET kullanıyorum bu arada

rEPmoV.jpg

---------- Spam Engelliyici 02:54 ---------- Önceki Mesaj 02:51 ----------

[MENTION=8408]RAPOTEK[/MENTION] Çok yanlış gelmissin :D

Hocam bura ttnet cilerin mekanmış ben uydunet ciyim pardon o yüzden yavaşlığı farkedemeden pat diye daldım içeri :D

HDP ve PKK yardakçıları konusunda iyi yapmışlar sonuna kadar destekliyorum da ,
Ülke savaşın eşiğinde , fetö ile uğraşılıyor kim kimdir belli değil, nasıl güzel günler bekliyorsunuz onu anlamadım.

Güzel güzel :)

Türkiye'nin Kürt yanlısı muhalefet partisinin liderleri, diğer milletvekilleri ile gözaltına alındığı, yetkililer söylüyorlar.
Selahattin Demirtaş ve HDP partiden de en az beş diğer milletvekilleri bir terörle mücadele soruşturma kapsamında gözaltına alındı, Anadolu haber ajansı tarafından aktarılan sözlerinde güvenlik kaynakları söyledi.
Sayın Demirtaş Diyarbakır güney-doğu kentinde evinde gözaltına alındı, o ekledi.
Ayrıca HDP eş başkanı Figen Yüksekdağ oldu gözaltına Anadolu ekledi.

helallll beeeee +1000 liyorum sevindirici haber

internet gitsin bitsin tükensin hiç sorun değil bunların aaaaaazzzzzlarına neyse sevicez sevicez helal :)

Beyler sorun internetin yavaşlaması, siyaset değil. Kaldı ki bizim ülkemizde siyaset denilince akla direk ırkçılık geliyor. Yapmayın gözünüzü seveyim bakın diğer ülkelere... Biz hala 3. dünya ülkesi, tarım ülkesi statüsündeyiz.

Siyasetteki adamların ömrü en fazla 20 yıl. 20 yıl sonra bizler, bizim akranlarımız siyasette rol oynayacak. Bizler seçileceğiz, seçeceğiz. Biz şuan bu konuda tartışılan konular şeklinde düşünmeye devam edersek 20 yıl sonra da inanın değişen pek birşey olmayacak. Bizim güçlü bir ülke olduğumuzu tüm dünya biliyor. Ülke olarak gerçekten 1 olursak karşımızda kimse duramaz. Bu korku yüzünden ekonomik özgürlüğümüzü kısıtlıyorlar, teknolojimizi kısıtlıyorlar, herşeyimizi kısıtlıyorlar. Bir olmayı beceremediğimiz sürece parçalanmaya mahkumuz. Bu felsefik olarak da böyledir sayısal olarak da böyledir.

Mobilden internet alamayan var mı gece 3 den beri mobil internete hiç giremiyorum

Yer balırköy avea

Nasıl yaşıyorsunuz Allah aşkına iki haber okuyun neden yavaşladığını anlarsınız.

Herkes çok güzel şeyler oluyormuş gibi yorum yapmış anı yaşamaktan kaynaklı bunlar hep nasıl bir nesil biraz ileri görüş rica ediyorum

Güzel görünen şeyler aslında çok çirkin olabilir neresinden baktığın önemli. HDP yapılan operasyon bölgede buluna (Doğu bölgesi en sorunlu bölge) istikrarsızlığın tavan yapmasından tutun da şiddetli çatışmalara kadar gidecek bir sistemin başlangıç aşamasıdır.Türkiye cumhuriyetinin içinde bulunduğu bu dönemde yapılan bu operasyon ülkenin milli bütünlüğünü bozmaktan başka bir şey değildir. Burada bir gruptan bahsetmiyoruz 1 kasım seçmen oylarının %10 alan bir parti den bahsediyoruz 55 milyon seçmenden 5.5 milyon oy alan bir parti varın gerisini siz düşünün artık. Önümüz deki 3 ay içinde sonuçlarını kendiniz göreceksiniz Yapılması gereken bir şey yapıldı ama ne yeri neden zamanı sorun içinde sorun üretmek bizi dibe çekmekten başka bir şey yapmaz FETÖ sorunu MUSUL sorunu Üzerine şimdi dün gece eklenen birde doğu bölgesinde ki halk ayaklanması ve isyanı sorunu. bakalım başka ne gibi sorunlar çıkacak başımıza. Birde ırak ile savaşa girelim tam olsun Bir ülke ile diplomatik yollardan bir anlaşmazlığa giriyorsun bu ülke tehditler savuruyor girerseniz en ağır şekilde ödersiniz diye. Ülke yönetimimiz ne gerekiyor ise yapacağız diyor karşılıklı restleşiyoruz restleştiğimiz ülkeye olan sınır illerimizin istikrarlı bir dönemde olası gerekirken biz bu bölgeyi ayaklandırmaya çalışıyoruz... Anlayana tabi

Buda etkiye tepki olayı bu operasyon ne yeri nede zamanıydı bunu aylar öncesinden yapması gerekiyordu hukumetin şimdi degil

Diyarbakırda Patlama Haberi ve Son Dakika Haberler Mynet

Şu mesajını uyku sersemliğine veriyorum hocam.Yavaşlıktan değil hiç girememekten yani türk telekomun yazısının yanında 4.5 ibaresi dahi çıkmıyor bundan bahsediyorum

Herkes çok güzel şeyler oluyormuş gibi yorum yapmış anı yaşamaktan kaynaklı bunlar hep nasıl bir nesil biraz ileri görüş rica ediyorum

Güzel görünen şeyler aslında çok çirkin olabilir neresinden baktığın önemli. HDP yapılan operasyon bölgede buluna (Doğu bölgesi en sorunlu bölge) istikrarsızlığın tavan yapmasından tutun da şiddetli çatışmalara kadar gidecek bir sistemin başlangıç aşamasıdır.Türkiye cumhuriyetinin içinde bulunduğu bu dönemde yapılan bu operasyon ülkenin milli bütünlüğünü bozmaktan başka bir şey değildir. Burada bir gruptan bahsetmiyoruz 1 kasım seçmen oylarının %10 alan bir parti den bahsediyoruz 55 milyon seçmenden 5.5 milyon oy alan bir parti varın gerisini siz düşünün artık. Önümüz deki 3 ay içinde sonuçlarını kendiniz göreceksiniz Yapılması gereken bir şey yapıldı ama ne yeri neden zamanı sorun içinde sorun üretmek bizi dibe çekmekten başka bir şey yapmaz FETÖ sorunu MUSUL sorunu Üzerine şimdi dün gece eklenen birde doğu bölgesinde ki halk ayaklanması ve isyanı sorunu. bakalım başka ne gibi sorunlar çıkacak başımıza. Birde ırak ile savaşa girelim tam olsun Bir ülke ile diplomatik yollardan bir anlaşmazlığa giriyorsun bu ülke tehditler savuruyor girerseniz en ağır şekilde ödersiniz diye. Ülke yönetimimiz ne gerekiyor ise yapacağız diyor karşılıklı restleşiyoruz restleştiğimiz ülkeye olan sınır illerimizin istikrarlı bir dönemde olası gerekirken biz bu bölgeyi ayaklandırmaya çalışıyoruz... Anlayana tabi

Buda etkiye tepki olayı bu operasyon ne yeri nede zamanıydı bunu aylar öncesinden yapması gerekiyordu hukumetin şimdi degil

Diyarbakırda Patlama Haberi ve Son Dakika Haberler Mynet

Türk değilsiniz sanırım Türk olupta bu habere sevinmeyen ahmaktır. Gelelim patlamaya dahası olur büyük ihtimalle ama bitmesi için bunlar şart

Türk değilsiniz sanırım Türk olupta bu habere sevinmeyen ahmaktır. Gelelim patlamaya dahası olur büyük ihtimalle ama bitmesi için bunlar şart

Her şey orada yazıyor canım kardeşim sen Türk değilsin sanırım ülkenin çıkarları doğrultusunda bir şey yazıyoruz. algılamıyoruz sorun orada. Ne yeri nede zamanı yazdık orada bunu 5 ay önce yapacaklardı şimdi ülkenin her tarafından dumanlar çıkıyor. hükumet benzinle körüklüyor.

Dolar almış başını gidiyor.
Askeriye için yapılan operasyonlar hala bitmiş değil
Irak ile savaşın eşiğindeyiz
Bide doğu bölgesinde halk ayaklanması olsun tam olsun

Ama pardon sen Türk'sün bu duruma sevinmen gerekiyor Sonuçta düz mantık senin için sadece hdp vekiller tutuklandı tamam ülkenin bütün sorunları çözüldü şimdi onlar düşünsün pkk bitti artık

Sana da kızmıyorum mevcüt nesil kendini geliştirme yada arastırma diye bir algı oluşmamış sorun sende değil içinde bulunduğun zamandan kaynaklı...

Sabah bir uyandim, Askerde teskereye uyandigim gün bu kadar sevinmemistim.:)

1- Ne kadar serefsiz,vatan haini varsa sirtlarini nezarethaneye yaslamislar.:)

2- Fenerbahce Mancestheri yatirmis..:)

3- Osmanlispor ispanya da sefere cikmis..:)

Olaylar,,olaylar.....

Edit: Yalniz bu faysal sariyildiz denen serefsiz,domuz suratli yaratik yirtmis galiba,,Buna üzüldüm

Son düzenleme:
Basın Açıklaması
Basın Açıklamaları ve Tekzipler > Basın Açıklaması - 04 Kasım 2016 Cuma +-Yazdır
NO:2016/92

ANKARA (04.11.2016) - Diyarbakır, Şırnak, Hakkari, Van, Bingöl Cumhuriyet Başsavcılıklarının ilgili kolluk birimlerine vermiş oldukları talimatlar doğrultusunda;

Ferhat Encü
Leyla Birlik
Selma Irmak
Abdullah Zeydan
Selahattin Demirtaş
İdris Baluken
Figen Yüksekdağ Şenoğlu
Sırrı Süreyya Önder
Ziya Pir
Gülser Yıldırım
Nursel Aydoğan’ın
adli mercilere götürülmek üzere yakalama işlemi gerçekleştirilmiştir.
Hakkında yakalama kararı bulunan Faysal Sarıyıldız, Tuğba Hezer Öztürk’ün yurtdışında olduğu tesbit edilmiştir. Gözaltı kararları olan İmam Taşçıer ve Nihat Akdoğan ile ilgili süreç devam etmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI
BASIN MERKEZİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri