Yavaşlık (güncel)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zenmatede kayıdı site üzerinden yapın. Program üzerinden bende aynı hatayı aldım.Siteden kayıtta bi sıkıntı yok.

genelde hep face-twitter-youtube üçlüsü kapanırdı şimdi whatsapp'la skype'ı da kapatmışlar. bakalım biz ses etmedikçe daha neler yapacaklar.

40 yılda 1 gün tatilimiz var oturalım bi iki bişe yapalım dedik ne yt ye giriyor ne başka uygulamalara

Bilgisayari kapattım sabah yürüyüş yaptım geldim , sizde bi cıkıp hava alın benim gibi.Baya iyi geldi

Mobil Mesaj

Twitter de iç savaş olacak kasımda diyorlardı yavaş yavaş ortam hazırlanıyor darbenin 2 . aşaması .

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu haber 3 hafta öncenin haberi
FETÖ halen devletin içinde
Bakınız Cumhuriyet gazetesine operasyon talimatı veren savcı FETÖ`den gözaltında
Bekir bozdağ Talihsizlik açıklaması
XdOJLD.jpg

Twitter de iç savaş olacak kasımda diyorlardı yavaş yavaş ortam hazırlanıyor darbenin 2 . aşaması .

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merak etmeyin iç savaş mavaş olmaz onlar yalan haber yok aşiretler ile anlaştılar vs çıktı aşiretler biz devletimizin yanındayız dediler yok öyle ayaklanma felan merak etmeyin toplumu korkutma cabaları bunlar darbe sırasında ben havalimanına giderken 2 tane kürt kardeşim ile otobanda beraber koşarak gidiyorduk anlıyacagınız belli bir kısım kışkırtma propaganda korkutma yapmaya calısıyor ama emin olun hdp'yi destekleyen pkk'yı destekleyen sayısı çok az kürt kardeşlerimiz artık neyin ne olduğunu biliyor o yüzden kimse korkmasın etmesin ülkenin kolluk kuvvetleri var bugune kadar iç savaş çıksa çıkardı eminim bir çok kürt kardeşimiz başlarında ki bu hdp belasından kurtulmak ıcın can atıyorlardır .

Sırrıyı bırakmışlar :)

Son düzenleme:
Bakınız bugün ki haber başlıkları tamamen vatan hainliğidir şu başlıkları atmak .

Resim 1 : HDP'li vekiller içeri alınıyor avrupa yanıtsız bırakmaz diye tehdit vari başlık atılıyor .

VE46jj.png

Resim 2 : Teröre destek vermekden gözaltına alınıp tutuklanan kişileri seçilmiş olarak tabir edip suçlarını örtmeye çalışıyorlar :)

jBljoD.png

Resim 3 : Terör suçundan teröre destek vermekden tutuklanan bir kişiyi suçunu gizlemek saklamak için bahaneler üretiyorlar .

RQdB2n.png

Resim 4 : Bakınız burda parti lafı veya parti üyelerine laf yapmıyorum sadece söylenen söze laf yapıyorum pkk'nın her saldırısında hükümet istifa Tayyip istifa diyen Kemal Kılıçdaroğlu teröre destek veren terörün siyasi uzantısı olan hdpliler tutuklanınca seçimle gelen seçimle gider lafzını kullanıyor çok yanlış . ( Not lütfen siyasi bir laf yapıp alıntı yapmayınız dediğim gibi kişiye partiye lafım yok sadece terör suçu ile tutuklanan kişileri korumamaları lazım . )

nE12n5.png

Resim 5 : Üstte dediğim gibi gözaltına alınan tüm hdpliler teröre destek vermek terör suçuyla içeri alınıyor fakat başlık resmen sadece Erdoğan karşıtı oldukları için alındı normalde suçları yok ama erdoğan karşıtı diyen alındılar denmek istiyor .

qE7RoB.png

Olayı siyaselleştirmeyelim, vatan dedik, millet dedik eyvAllah ama olayı siyasete bağlayıp erdoğan akp, chp, mhp ye sokarsan seni de sınırsız uzaklaştırırım bu bir uyarı bilgin olsun..

Şu an gerekli müdahaleleri devletimiz yapıyor, suçlu suçsuz adalet önünde cezasını bulur, devlete en ufak zararı olan zaten cezasını er yada geç bulur.

Sizden özgün oyun kanalınız ile ilgili konularınızı bekliyoruz, Tamam vatanseversiniz, hepimiz vatanımızı, bayrağımızı, milletimizi seviyoruz ama bunun yeri forum değil !!!

Bende hala çok yavaş.. Analytcs güncellense de rahatlasak.. Onu bekliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri