Yavaşlık (güncel)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ALLAH belanızı versin ... Gücünüz zaten sadece rehin aldıklarınıza yeter... Fare gibi delik içinden video çekip meydan okuyorsunuz, bu kadar acizler işte...

suriyeliler floryada güneşlenirken bizim askerimiz yanarak ölsün
bu ülkeyi yönetenlere burdan sağlam söverdimde neyse
BİZ BİR ASKER İÇİN ŞEHİRİ YAKAN ATATÜRKÜN ÇOCUKLARIYIZ
ŞERİAT SEVDANIZADA SAHTE DİNCİLİĞİNİZEDE LANET OLSUN

memleketimizde yasayan ne kadar 15 yas ustu suruyeli varsa onlarinda ....
ne demisler .. sehirlere bombalar yagardi her gece biz SEVISIRKEN ....

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

"Şimdinin anlaşmazlıkları geçmişin bilgisizliğinin kaçınılmaz bir şekilde büyümesidir " (Marc Bloch)

ya şurda videoları izlemeyeceğim,izlemeyelim diyenleri gördükçe çıldırıyorum. sen o videoyu izlemeyince bu yaşanılanlar olmadı mı zannediyorsun? insanların haberi olmadıkça, başımızdaki adamlar sorgulanmadıkça bu terör belaları nasıl bitecek zannediyorsunuz. sizin izlemeye korktuğunuz o yerde hala binlerce vatan evladı var. onlar direk yüzyüze. ya hep beraber ağlayalım, ya sesimiz çıktığı kadar meydanlar da bağıralım ama lütfen susmayalım, kafamızı başka tarafa çevirmeyelim. siyasetin canı cehenneme

ya şurda videoları izlemeyeceğim,izlemeyelim diyenleri gördükçe çıldırıyorum. sen o videoyu izlemeyince bu yaşanılanlar olmadı mı zannediyorsun? insanların haberi olmadıkça, başımızdaki adamlar sorgulanmadıkça bu terör belaları nasıl bitecek zannediyorsunuz. sizin izlemeye korktuğunuz o yerde hala binlerce vatan evladı var. onlar direk yüzyüze. ya hep beraber ağlayalım, ya sesimiz çıktığı kadar meydanlar da bağıralım ama lütfen susmayalım, kafamızı başka tarafa çevirmeyelim. siyasetin canı cehenneme

Çıkta provakatörlere davetiye çıkar. Onlara hizmet etmekten başka bir işe yaramassın

Suriyelileri başımıza musallat edenler . Bunları destekleyenler. ahirette iki elim iki yakanizda olacak . Üzerinizde şehit olan askerlerin kanı var..

Çıkta provakatörlere davetiye çıkar. Onlara hizmet etmekten başka bir işe yaramassın

sen ne yapacaksın peki? 1 gün üzülüp komikli video izlemeye devam mı edeceksin? illa ülkenin alev yerine geldiğini anlamamız için kendi canımızdan birini mi verelim? geçen gün suriyede şehit olanlardan birisi benim memleketlim tanıdığım birisiydi hiç kimse beni burda alıntılayıp daha da sinirlendirmesin. ne yazacaksan mesajda yaz.

bir kaç video gördüm şimdi, internet kısıtından dolayı yanma videosunu izlemedim. tanklarımızın vurulma videosunu gördüm. ne kadar savunmasız askerlerimiz. üzülüyorum, ülkede gelecek planı yapamıyorum geleceğimi düşünmüyorum. kızıyorum, kızıyoruz topluca ruh hastası olacaz. böyle bir ortamda geleceğini mi düşünüyorsun diye çıkışanlar olabilir demek istediğim o değil. müthiş bir boşvermişlik var. ne olacaksa olsun artık. olsun bitsin.

Başta amerika 2 gündür bir haber yayılıyor ya, bu sıralar Türkiye de iç savaş çıkabilir diye. Ha işte internette youtube ta provakasyonlara başlanmış bile.

1 saattir internette o iki askerin görüntüsünü izliyorum. Sizce izlediğiniz o gürüntülerde bir anormallik yok mu? Neden tam bir video yok yada daha çok bluelinkçilerin sahte videoları var.

Bu gün galeyana gelip millet meydanlara dökülse kalabalıklarda da 2 bomba patlasa tamda aradıkları şey olacak

Ben o görüntülerin gerçekliğine inanmıyorum

Konuyu kilitliyorum arkadaşlar her ne olursa olsun oo tür videoalrı paylaşmayın siz küfür yazmak için bile paylaşsanız videonun daha çok kişinin izlemesine vesile oluyorsunuz gördüğünüzde sadece kaldırılması için şikayet etmeniz yeterlidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri