Yayındayım arkadaşlar.Hem iş hem Müzik hemde Sohbet burdan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Papoa yeni gineye güldüm dsasadsadd :sd

burda saat 8.14 :D

serkan abi telefon guncelleme vs iphone sifre kirma falan yani telefon uygulama katagorisi olursa modluga talibim

Abi forumu yurtdışına da açsak ya ? İngilizce bir versiyon vs. Spamı tüm dünyaya yaymak lazım :D

abi moderatörler veya bizler kaynak yerlerini ücretsiz bir kategoride dağıtalım ücretsiz ancak birde eğer başka dillere çevrilicekse ingilizcede yardımcı olabilirim :)

EDİT: Ingilterede Okuyorum :)

ahanda benim Jamshid Najafi - Geceler Uzun Geceler Sessiz hala gelmedi :D asker ziyaretine gidicem 20 dakika sonra :D

eyvallah abi iyi günler herkese ben kaçar hiç bıkmadan 7-8 saat dinledik abi her zamann boyle yayınlar bekliyoruz senden saygılar...

bizde 30k 40k bedelli orada 4k euro he iyiymiş üstad. telfonlar türkiye oranla ne düzeyde fiyat açısından.

Güzel bir geceydi herşey için teşekkürler, samimiyetine hastayım Serkan abi o yüzden seviliyorsun.

Teşekkürler üstad. Beklentiyi artırdın artık bundan sonraki yayınlarda da bu şekilde yayınlar bekliyoruz.

Hepinize teşekürler arkadaşlar bir sonraki yayında buluşlmak üzere.1-2 saat kestirelim..;):cool:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri