- Web sitesi
- www.kopekilan.com
Basvuru yapmayın gecen gün arkadaş görüşmeye gitti 1000 tl maaş veriyoruz demis. Yeni patron biraz cimri çıkmış 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
o kadarda büyük para değil yalnız beyler kişi başı 18 bin dolar![]()
Bu adam kimsenin evinde internet yokken bu siteyi açmıştı ve deli gibi restoranları dolanıyordu anlaşma yapmak için. O sıralar çevresinde olupta fedekarlık yapan onunla birlikte sıkı çalışan insanları ödüllendirmesi beni çok mutlu etti.
helal olsun ama ne gerek vardıki sattılar anlamıyorum zaten kazandıran bi siteydi
adam son derece akıllı bir iş yapmış. çalışanı mutlu et ki daha çok kazanasın. toplum tarafından çalışanın ezildiği kabullenildiği için bize sıradışı geliyor.
ayrıca yemeksepetinin satılmasını beğenmeyenler satışı yanlış değerlendirmekte. adamlar zaten türkiye pazarında en tepedeler, rakipsiz durumdalar. seoları bir röportajda büyüme hedefleri doğrultusunda sıranın yurtdışında olduğundan bahsetmişti. hemen arkasından delivery hero'ya satıldığı haberleri çıktı. yine o haberlerde tamamen eli ayağı çekmediklerini, delivery hero'nun yönetim kademesinde söz sahibi olduklarından bahsediyordu.
yani durumu sadece haber başlıklarına bakarak satış olarak yorumlamak yanlış olur. mantıklı bir adım attıklarına inanıyorum ben. umarım daha iyi yerlere de gelirler bu insanlar, hakediyorlar çünkü.
yemeksepetine o kadar parayı nasıl verdiler hala şaşıyorum...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.