Yeminlen Bunaldım Artık :(

hocam allah aşkına bilgisayar hep açık olsa kaç tl lik elektrik yakacak ki ?? yani anlamıyorum ki ben kazanç olmayabilir bir müdddet birazda kısmet işleri ama allah aşkına bir baba çocuğunun bilgisayar başında oturduğu elektrik parasını yüzünemi vurur ?? toplasan 15,20 tl en fazla yakyodur ayda.Vallahi anlamakta zorluk çekiyorum.

Olmuyorsa iş bulabilirsin aylik 1k yakın kazanc yaparsin, niye zorluyon kendini kardesim.

Bütün babalar aynı yaşım 26 ama arada takılır(!) takma bunu bu kadar sen .

[MENTION=11667]mikail9595[/MENTION] kapanan kanallarına üzüldüm. Herkes gibi seninde kanalların kapanmış. Bak az kanalla çalıştığından dolayı bu kadar üzlüyorsun. 100 kanal açıp, 10 tanesi kapansa bu kadar üzülmessin. 10 tane kanalla uğraşıp, 1 anesi bile kapansa adama koyuyor.

Ancak şunuda belirtmek isterim. 2600 post kasmışsın ve youtube ile ilgili olarak ne yapacağını bilmemek benim kafamda soru işareti oluşturur.

Öneri 1 : Daha fazla kanal açıp, daha fazla video yüklemen.
Öneri 2 : Babanın denk geldiği vakitlerde Pc'den uzak dur.
Öneri 3 : Hazır botlardan kullan, videolarını seç, at para kazanmalarını oto açsın kanala yüklesin. Sende sadece kontrollerini yaparsın. Alternatif adsense muhakkak olsun elinde.
Öneri 4 : Farklı arayışlara gir. Güzel bir site yap kendine, yerli yada yabancı. Konular aç, günde konu aç, 2 ay sonra git reklamlarını aktif et. Oradan ufak ufak yürü.

Bu önerileri uygula derim. Uygularsan kazanırsın. Bir yerden başlamak, hiçbirşey yapmamaktan iyidir. Madem hiçbir fikrin yok. Bugününü sadece neler yapabilirim diye incele. Youtubede olmayanı bul. Ara gi madagaskardaki dizileri bul. Kutuplardaki hikayeleri bul. Yani ucu açık.

Selametle

bunca zamandır ne yapıyorsan o yolları bırak ve başka fikirler bulmaya çalış...belli ki yanlış yollardan gidiyorsun.
Üyelik tarihi: 22.09.2013 olup da kazanamayan birisi ya gerektiği kadar saksıyı çalıştırmıyordur yada yeterince ilgi alaka göstermiyordur.

[MENTION=11667]mikail9595[/MENTION] kapanan kanallarına üzüldüm. Herkes gibi seninde kanalların kapanmış. Bak az kanalla çalıştığından dolayı bu kadar üzlüyorsun. 100 kanal açıp, 10 tanesi kapansa bu kadar üzülmessin. 10 tane kanalla uğraşıp, 1 anesi bile kapansa adama koyuyor.

Ancak şunuda belirtmek isterim. 2600 post kasmışsın ve youtube ile ilgili olarak ne yapacağını bilmemek benim kafamda soru işareti oluşturur.

Öneri 1 : Daha fazla kanal açıp, daha fazla video yüklemen.
Öneri 2 : Babanın denk geldiği vakitlerde Pc'den uzak dur.
Öneri 3 : Hazır botlardan kullan, videolarını seç, at para kazanmalarını oto açsın kanala yüklesin. Sende sadece kontrollerini yaparsın. Alternatif adsense muhakkak olsun elinde.
Öneri 4 : Farklı arayışlara gir. Güzel bir site yap kendine, yerli yada yabancı. Konular aç, günde konu aç, 2 ay sonra git reklamlarını aktif et. Oradan ufak ufak yürü.

Bu önerileri uygula derim. Uygularsan kazanırsın. Bir yerden başlamak, hiçbirşey yapmamaktan iyidir. Madem hiçbir fikrin yok. Bugününü sadece neler yapabilirim diye incele. Youtubede olmayanı bul. Ara gi madagaskardaki dizileri bul. Kutuplardaki hikayeleri bul. Yani ucu açık.

Selametle

Çok teşekkür ederim abi ama sorun kazanmak değil üst mesajımdada belirttim allaha şükür kazanmaya çalışıyorum az yada çok ama ya flag geliyor sonra kanal kapanıyor 2 ay sonra ödenecek diyor ödeme yok ortada :( Çok kanallada uğraşıcak zamanım olmuyor VDSden giriyorum botlarıda pek kullanmadım.

Teşekkürler....

hocam allah aşkına bilgisayar hep açık olsa kaç tl lik elektrik yakacak ki ?? yani anlamıyorum ki ben kazanç olmayabilir bir müdddet birazda kısmet işleri ama allah aşkına bir baba çocuğunun bilgisayar başında oturduğu elektrik parasını yüzünemi vurur ?? toplasan 15,20 tl en fazla yakyodur ayda.Vallahi anlamakta zorluk çekiyorum.

O küçümsediğiniz miktarı biriktirerek artırarak buralara geldi ailelerimiz.o küçümsediğiniz miktarın babamın cebinde olmadığını bilirim.küçümsemeyin asla.
Dostum sana gelecek olursak emek ve sabır bu işin başında gelir.sen partner adsense aynı anda devam et elbet alırsın birgün

Çok teşekkür ederim abi ama sorun kazanmak değil üst mesajımdada belirttim allaha şükür kazanmaya çalışıyorum az yada çok ama ya flag geliyor sonra kanal kapanıyor 2 ay sonra ödenecek diyor ödeme yok ortada :( Çok kanallada uğraşıcak zamanım olmuyor VDSden giriyorum botlarıda pek kullanmadım.

Teşekkürler....

Bende ısrarla diyorumki sana, az kanalla değil çok kanalla çalış. Her kanala çok video atmanada gerek yok. 100 tane kanalın olsun içinde 20 tane video olsun. Günlük 1 $ versin. 100 $ olur. Paranıda alırsın. Yatırımını ödeme yapan partnerle yönelt. Adsenseye yönelt

Bende ısrarla diyorumki sana, az kanalla değil çok kanalla çalış. Her kanala çok video atmanada gerek yok. 100 tane kanalın olsun içinde 20 tane video olsun. Günlük 1 $ versin. 100 $ olur. Paranıda alırsın. Yatırımını ödeme yapan partnerle yönelt. Adsenseye yönelt

Tamam abi çok teşekkür ederim artık çok kanal deneyeceğim ama korktuğum şey bir kanal flagdan kapanırsa geri kalan 99 kanalda gitmezmi :(

Tamam abi çok teşekkür ederim artık çok kanal deneyeceğim ama korktuğum şey bir kanal flagdan kapanırsa geri kalan 99 kanalda gitmezmi :(

:) Birşey diyecem yanlış anlama. Bu hesabı sürekli sen kullanıyorsun dimi ? Başka birinden devir filan almadın. Hepsinin çözümü var burada ? Neden bu kadar telaş yapıyorsun. Kapanırsa maili imha edersin, olur biter.

Arkadaşlar içimi dökmek istedim gerçekten kusura bakmayın artık tavan yaptı bu durum bende morelim çok bozuk kazanç ile ilgili sorun olursa editlerim zaten hiç alamadımda bu paraları sadece hayal oldu :(

Ocakta doğru düzgün bir kazanç elde ettim 1.000 TL kadar tam dedim kazandım adsense banlandı,kanalın para kazanması kapandı kanal çöp oldu.Sonra dedim hadi bir güçle tekrar devam et Şubatta başladım tekrar tam dedim günlüğüm 50 Tlye çıktı şimdi dün gece 2 kanalımda flagdan kapandı.

Aralıkta tek kanaldan 1.400 TL civarı bir kazanç elde ettim Lifeden,bu konudaki şahıstan sahte telif yedim 3 tane kanal kapandı tamam dedim Martın başında ödeme alıcağım ödeme yok adamlar ne mesaj veriyor ne cevap :(

http://www.ytpara.com/youtube-sorunlari-ve-cozumler/61713-sahte-telif-c0nd3mn.html

İnsanın emeğinin karşılığını alamaması kadar kötü birşey yok arkadaşlar.Babam her akşam işten gelip eve 2 saat pcnin başında gördüğü halde gene bilgisayar başındasın diyor 24 saat bilgisayar başında duruyorsun bak elektrik faturası kaç TL gelmiş diyor? İçimden diyorum baba youtube kazanıp faturayı ödüyeceğim hevesim kursağımda kalıyor.Ben şimdi ne yapayım bir türlü karar veremedim.Üniversite için para biriktirmeye çalışıyorum elde 0 gene 0 :(

Olmuyorsa bak baskan, bılgısayar basında harcsdıgın zamana yazık

:) Birşey diyecem yanlış anlama. Bu hesabı sürekli sen kullanıyorsun dimi ? Başka birinden devir filan almadın. Hepsinin çözümü var burada ? Neden bu kadar telaş yapıyorsun. Kapanırsa maili imha edersin, olur biter.

Benim hesabım abi sana tam anlatamadım durumu sanırım diyelim bir ayda 100 kanal yaptım 1 kanal gitti flagtan peşinden 99 kanalıda kapatırsa gene sıfırlanıcam tekrar başa dönmek zorunda kalmazmıyım.

Benim hesabım abi sana tam anlatamadım durumu sanırım diyelim bir ayda 100 kanal yaptım 1 kanal gitti flagtan peşinden 99 kanalıda kapatırsa gene sıfırlanıcam tekrar başa dönmek zorunda kalmazmıyım.

Unut flağı telifi yahu. Daha başlamadan neleri düşünüyosun. Geldiğinde düşünürsün.
Flagtan telifen kapanan kanalının mailini silersin olur biter. Diğerlerini riske etmezsin. Bu kadar basit.

Yardım etmek istiyorum ancak bu şekilde gerçekten hiçbirşey bilmiyormuş gibi davranma. Bunları bilmiyormusun sen güzel insan. O kadar zaman geçiriyorsun. Hepsi burada var. Arama butonunu kullan ve sorularına cevap bul.

Selametle.

Bence sen kategorini değiştir, anladığım kadarıyla rekabeti çok kategoridesin, Çizgi film gibi kategorilere umudunu bağlama onları piyangodan çıkan para gibi düşün, temiz az ama öz kazandıran kategorilere yoğunlaş ve bu kategoriler toplam da hem iyi kazandırırır hemde kapanması yıllar alır. Herkesin olduğu yerde kargaşa olması doğal, sen sakin yerleri bulursan kafan rahat edecektir ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri