Yeni açtığım özgün bilinmeyen, gizli bilgi kanalı

Convulsion

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.pubertyallergy.com
Özgün Bilgi Kanalı: Derin Bilgiler

Merhaba Derin Bilgiler kanalımı Ağustos ayının ortalarına doğru açmıştım başlarda her gün içerik ekliyordum fakat ne kadar acele o kadar kötü iş olduğunu farkettim. Videoları haftada 1 tane olacak şekilde yayınlıyorum. Şuanlık her şey güzel kanal tutmaya başladı, izleyen herkese teşekkürler :)

EVET KANALA UZUN BİR SÜREDEN SONRA DÖNÜŞ YAPTIM. MERHABA DÜNYA

Son Eklenen Video

Farklı Ülkelere Ait Birbirinden Garip Güzellik Kavramları!

https://www.youtube.com/watch?v=Gl9Znvjq_wU

Son düzenleme:
Bence çok güzel olmuş ilk video. 2015 yılı ve 3. Dünya savaşı korkuttu aslında. Bence bunun yanına bir tane de blog açın. Siz araştırırken nasılsa daha detayli araştırmış oluyorsunuz, o araştırmaların linklerini, bu olayın daha detaylı incelemelerini, kaynakları falan yazın. Mesela ben şimdi John'u internetten aratacagim mesela.

Hocam iyi güzel ama farklı bilgiler vermelisiniz. Bu videodan en az 100 tane var youtube'da.

Çok hızlısın hocam.İyi bir mikrofon ile daha profosyonel olabilir.

Hocam telefon ile kayıt yapıyorum mikrofonum var fakat nedense arkada ki tıss sesini çözemedim onu çözersem daha kaliteli olucaktır ses :)

devamını bekliyorum hocam :) ellerinize sağlık...

Teşekkür ederim hocam :)

Bence çok güzel olmuş ilk video. 2015 yılı ve 3. Dünya savaşı korkuttu aslında. Bence bunun yanına bir tane de blog açın. Siz araştırırken nasılsa daha detayli araştırmış oluyorsunuz, o araştırmaların linklerini, bu olayın daha detaylı incelemelerini, kaynakları falan yazın. Mesela ben şimdi John'u internetten aratacagim mesela.

Teşekkürler hocam :) Blog konusunda bir kaç şey düşünüyorum host domain almam lazım 1 2 hafta sonra açıcam :) Hocam vallahi bende bi aratayım dedim 3. sıraya gelmiş hemen paylaştığım :)

Hepinizin yorumları çok güzel gerçekten çok mutlu etti beni :)

normalde sesli yapın derim ama ses olmamış hocam bana göre sesi halletmen lazım.Kendi sesin de tam uymamış ekipmandada sıkıntı var.Bence sesi iptal edebilirsin

Hocam iyi güzel ama farklı bilgiler vermelisiniz. Bu videodan en az 100 tane var youtube'da.

Emin olun çok değişik bilgiler vericem hocam. İlk video olduğu için eski bir bilgiyi yaptım yani emin olun çok fazla bilgi var elimde :)

---------- Spam Engelliyici 18:46 ---------- Önceki Mesaj 18:45 ----------

normalde sesli yapın derim ama ses olmamış hocam bana göre sesi halletmen lazım.Kendi sesin de tam uymamış ekipmandada sıkıntı var.Bence sesi iptal edebilirsin

Hocam ses sorununu çözmeye çalışıcam olmadı kendi sesimle de oynarım sessiz olunca gitmez video sıkar gibi geliyor :)

Emin olun çok değişik bilgiler vericem hocam. İlk video olduğu için eski bir bilgiyi yaptım yani emin olun çok fazla bilgi var elimde :)

---------- Spam Engelliyici 18:46 ---------- Önceki Mesaj 18:45 ----------

Hocam ses sorununu çözmeye çalışıcam olmadı kendi sesimle de oynarım sessiz olunca gitmez video sıkar gibi geliyor :)

Bu arada iyi bir mikrofon alıp biraz canlı konuşman gerekiyor.

Güzel olmuş eline sağlık, arkadaşlar önerileri bulunmuş zaten onları uygularsanız daha iyi olacağına eminim. Ancak bende aylar önce yapmayı düşünüyordum dedim kendi kendim bu kadar top 10 , bilgi kanalı varken sen nasıl tutulasın dedim. Kendimi kandırdım açıkcası spam daha zahmetsiz geldiği için. Bende başlayacağım 1 , 2 haftaya inşallah tutulur kanalınız.

Bu arada iyi bir mikrofon alıp biraz canlı konuşman gerekiyor.

İlk işim o olucak :) ama 1 haftamı alır diye düşünüyorum :)

Güzel olmuş eline sağlık, arkadaşlar önerileri bulunmuş zaten onları uygularsanız daha iyi olacağına eminim. Ancak bende aylar önce yapmayı düşünüyordum dedim kendi kendim bu kadar top 10 , bilgi kanalı varken sen nasıl tutulasın dedim. Kendimi kandırdım açıkcası spam daha zahmetsiz geldiği için. Bende başlayacağım 1 , 2 haftaya inşallah tutulur kanalınız.

Spam kolayda hocam kalıcı bi yöntem değil zaten önümüzü de kapatıyor youtube yavaş yavaş bu işlere girmek lazım. Teşekkürler güzel sözleriniz için umarım sizin de yolunuz açık olur :)

Konuşurken sözleri yutuyorsunuz. Boğazdan konuşuyorsunuz o yüzden tam anlaşılmıyor Türkçeniz. Zaten resim hakkında bilgi veriyorsunuz üstüne bir de yazı eklemeniz saçma olmuş. Bence yazıları silin onun yerine bol resim ile doldurabilirsiniz. Güzel kanal ama bu tür kanallar artık çok çoğaldı yani daha orjinal bilgiler vermelisiniz.

tebrik ederim, en azından bir yerden başlamışsınız, yeni bir proje eksiklikler illaki olacaktır ama zamanla düzelir bu :) hayırlı olsun.

Ruhi Çenet bu alanda en iyilerinden.Onun hazırladığı videolara bakıp incelersen daha iyi ilerleyebilirsin.Altyazı yerine kendin tane tane güzel bir tonlamayla okursan daha iyi olur bence.

Son düzenleme:
Konsept, intro, videolar müthiş. Tek bir hata var bence, yazıların uzun olması. Yazıları kısaltabilirsen tutar bu kanal

hocam ilk videodan sonra bu olmadı bence ;)
seslendirme+yazıdan çok görselliğe önem verirseniz(çünkü yazı okumak isteyen zaten gider bir makale okur)

devamını bekliyorum hocam :) başarılar..

Görsellik üzerinde değişikler yapıcam hocam teşekkürler tavsiye için :) ses sorununu çözdüğümde canlı bir ses kaydı ile beraber gelecek bilgiler o zaman eğlenceli olacağını düşünüyorum :) Quiz yaptı yapacağını para kalmadı yatırım yapıcak :D :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri