Yeni adsense Reklam Kodu

• Kullanıcı kib3La
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
beklemedeyiz kimi arkadaşlar bu şekilde kullanın sıkıntı olmaz diyorlar.

Yeni adsense hesap acilmasinda bu uyariyi gorenler,kanalalrina videolari yuklesin para kaznamayi aktif etsin ve 3 gun beklesin.3.gun normalde o uyarinin kalkmasi lazim.Yani bi reklam kodu vs baglamaniza filan gerek yok.

Bunun sebebide tahminimce,artik yeni bir kanal baglasakda istatistikleri 24-48 saat icinde adsenseye yansiyor o sebebden.Yani sizin kanalinizdaki reklamlarin acildigini para kazanmaya basladigini goruyor adsense ve o uyari kalkiyor.Ayni partner kanallarda istatistiklerin 2 gun geriden geldigi gibi.

Yani bu bir sorun teskil etmez kullanmaya devam edin,istatistikler yansimaya basladigi an sorun yok demekdir.

Reklam kodu oluşturdum 1. Adıma tik geldi

Ama 2. Adımda benim kanalın Url sini vermiş kodu buraya gir diyor

YT kanalımda reklam kodunu nereye giricem anlamadım :o

---------- Mesaj saat 16:37:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:00:31 civarında gönderildi. ----------

Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

galiba benim anladığım kadarıyla bu reklam kodu blogspot için

hani daha önce youtub adsensesiyle bloga reklam koyuluyodu ya ondan olabilir

Bu sorunu hallettim

Reklam doğrulama kodu isteyince 1 reklam kodu oluşturun 1. Aşama tamam

Sonra 2. Aşama için de adsense mail kanalına risksiz 1 video atıp para kazanmasını açın 2. Aşama da tamamlanıyor.

Sonra silebilirsiniz videoyu.

Bu sorunu hallettim

Reklam doğrulama kodu isteyince 1 reklam kodu oluşturun 1. Aşama tamam

Sonra 2. Aşama için de adsense mail kanalına risksiz 1 video atıp para kazanmasını açın 2. Aşama da tamamlanıyor.

Sonra silebilirsiniz videoyu.

hocam bende ana hesapda para kazanmaya acik video var ama yinede bu uyariyi aliyorum bikac gun daha bekleyelim bakalim belki duzelir

Ayni problem bende de var, isin aksi tarafi, benim adsenseyi ilk actigim youtube kanali 3ncu teliften kapandi, onlarin reklamini gorme sansi da yok daha. Bunun gitmesi icin ne yapabilirim ben?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri