Yeni Bir Kazanç Sistemi $ Dolar kazanıyorum $ Satsam mı bilemedim ?

umit.sari

Kayıtlı Üye
Selamlar dostlarım,

Hemen konuya gireceğim.

Bir yöntem keşfettim, internet üzerinden uğraş verirseniz saatte ortalama 10-12 dolar kazanabilirsiniz. Ben günde bir kaç saatimi ayırarak şu an kazanıyorum çok şükür. Sistem affiliate tarzı. Aşağı da ödeme kanıtları var. Bu sistemi öğrenen herkes uygulayıp kazanabilir. Ama Satarsam fixlenir diye korkuyorum. Örneğin geçen sali bir haftalık kazancımı e payments hesabıma attılar. 100 dolardı 5 dolar komisyon kesintisi ile geldi para. Ne derseniz satmali mıyım ve sizce değeri ne olmalı. Teşekkürler
AOlM7q.jpg

Rg5ZV7.jpg

GÜNCELLEME:

Herkes atıp tutmuş ama gelen ödemenin görseli dostlar. Bu hafta 500 dolar hedefledim ve su an günde 70 -80 dolar kasıyorum. Vaktim olsa 150-160 rahat yaparım ama tabi önce şu ödemelerden emin olmak istiyorum. Şimdiye kadar 300 dolar üzerinde para aldim bakalım bu hafta 500 dolar ne olacak. Salı günü görüşmek üzere. Satarsam da fiyat 4000 TL gibi olacak.

DOjRbv.jpg

Son düzenleme:
Ödemeyi nezaman talep ettiniz kaç saatte geldi ?

Bunun için hitli bir site filan mı lazım yoksa kendi başıma kazanç?

Sakin ustunuze alinmayin. Satis taktigi konulari bana hep sacma gelmistir. Gunde insanlar 12saat calisiyor zor sartlarda. Sizin sistem ile saatte 10 dolar kazansa gunde 120 dolar oda yaklasik 600-700tl para yapar. Bu sistemi satip kendi kazancinizi neden riske edesiniz. Cunku bizim millet hemen suyunu cikarip sistemi yok eder.

Daha gecen kitap satisimi nedir satis taktigi aldim hayatimda ilk ve son taktik alisim ve ilgilenisimdi. Bosa kurek.

sattın diyelim yarın birgün sıkıntılar oldu ödemeler olmadı herkesin uğraşları boşuna gitti ozaman ne olacak insanlara para ile sattığın zaman bu insanlar senden şikayetçi olmazmı mahkemelik bile olabilirsin. bunun yerine paylaşsan herkes kazansa paylaşımcı olsak. herkes yolunu bulsa daha iyi olmazmı

sattın diyelim yarın birgün sıkıntılar oldu ödemeler olmadı herkesin uğraşları boşuna gitti ozaman ne olacak insanlara para ile sattığın zaman bu insanlar senden şikayetçi olmazmı mahkemelik bile olabilirsin. bunun yerine paylaşsan herkes kazansa paylaşımcı olsak. herkes yolunu bulsa daha iyi olmazmı

2016 dan beri forum da üyesiniz sizin ücretsiz paylaştığınız bir şey göremedim?

https://www.ytpara.com/search.php?searchid=5312193

birde böyle bir konunuz gözüme çaprtı sanırım 500 tl ye gta 5 senorya ile ilgili konunuz var. karayaman da nasıl yapıldığına dair videolar atmış konu da

https://www.ytpara.com/youtube-alis...gta-v-mod-learn-colors-ve-senaryo-cekimi.html

---

Son düzenleme:
Saatte 10 dolar kazandığınız bir yöntemi satmak? Satacağınıza kendiniz yapın hem başkalarıyla uğraşmazsınız hemde fixlenmez. :D

Saatte 10-12 dolar kazanıyorum, sistemimi satmak istiyorum diyenle,

Banko, şikeli maç var, garanti kupon var 50 liraya satıyorum diyen arasında bir fark göremiyorum.

2016 dan beri forum da üyesiniz sizin ücretsiz paylaştığınız bir şey göremedim?

https://www.ytpara.com/search.php?searchid=5312193

birde böyle bir konunuz gözüme çaprtı sanırım 500 tl ye gta 5 senorya ile ilgili konunuz var. karayaman da nasıl yapıldığına dair videolar atmış konu da

https://www.ytpara.com/youtube-alis...gta-v-mod-learn-colors-ve-senaryo-cekimi.html

---
birincisi ben ortaya çıkmadım şöyle birşey var bunu nasıl satarım şunu nasıl satarım diye
ikincisi hesap benim hesabımdı o sıra başka bir arkadaşın hesabı olmadığı için benim hesabımı kullanmıştı sonradan hesabı onaylanınca konuyu sildim ha şu var senin ayırt edemediğin emek ile yemek arasında ki fark 500 tl yede satılır 1000 tl yede sonuçta bir emek var mı var o gta videolarını çekemeyen vakti olmayan kişiler illa oluyordu ve birçok kişi satın aldı ortaya koyduğun şeyi senden talep ediyorlar sen saatlerini veriyorsun emek harcıyorsun ve karşılığında ücret talep ediyorsun sorması ayıptır sen ne emek harcadın bu emek değil fırsatçılıktır kusura bakmada doğru düzgün paylaşsan herkes faydalansa dedim ama nedense bedava dağıtma konusu bahsi olunca bi anda asabileştin paylaşımcı olalım herkes faydalansın lafındada asabileşecek bierşey göremiyorum

wp affiliate çok ilgimi çekiyor fakat tam olarak çözemedim.keşke bu tarz konular çoğalsa

Bir hikaye var ya hani, bir yerde insanlar değerli bir maden olduğunu öğreniyor ve madeni aramak için araç gereç gerekiyor kürek gibi. Akıllının biri ise maden aramak yerine kürek satıyor. O maden arayanlardan çok kürek satan para kazanıyor bu da böyle bir şey olabilir :)

Forumda yıllardır böyle.
Saatte şu kadar kazandım, bir ayda nasıl milyoner oldum.
300-500tl'ye sende kazan gibi açılan satış konularından kimse birşey kazanamıyor.
Satanın yaptığı kar cebine kalıyor.
Alanlara hayırlısı olsun.
Bencede saatte 10-12$ iyi para.

birincisi ben ortaya çıkmadım şöyle birşey var bunu nasıl satarım şunu nasıl satarım diye
ikincisi hesap benim hesabımdı o sıra başka bir arkadaşın hesabı olmadığı için benim hesabımı kullanmıştı sonradan hesabı onaylanınca konuyu sildim ha şu var senin ayırt edemediğin emek ile yemek arasında ki fark 500 tl yede satılır 1000 tl yede sonuçta bir emek var mı var o gta videolarını çekemeyen vakti olmayan kişiler illa oluyordu ve birçok kişi satın aldı ortaya koyduğun şeyi senden talep ediyorlar sen saatlerini veriyorsun emek harcıyorsun ve karşılığında ücret talep ediyorsun sorması ayıptır sen ne emek harcadın bu emek değil fırsatçılıktır kusura bakmada doğru düzgün paylaşsan herkes faydalansa dedim ama nedense bedava dağıtma konusu bahsi olunca bi anda asabileştin paylaşımcı olalım herkes faydalansın lafındada asabileşecek bierşey göremiyorum

Dostum ben neden asibelisiyim :)

Kaç yıl olmuş 1 tane bedava paylaşımın yok başkasına neden ücretsiz paylaşım yapmıyorsun diyorsun aksine beni güldürdun bu forumda bedava paylaşım yapan o kadar arkadaş varken senin böyle bişi söylemen.... :)

Not:arkadaşın sattığı şeyi desteklemiyorum

CPA mi ? Kanıtları göremedim konuda.

Şayet CPA ise;
-Dolayısı ile taktik satıyorsunuz.
-Hangi CPA networkü ve hangi offer (content locker,e-mail lead..) için işe yarıyor ?
-Trafik nereden geliyor, ban riski ve içerik hazırlamak için neler gerekli (masraflar) ? Detaylı bilgilendirirseniz sevinirim.

Son düzenleme:
Kendi eş dostunla yap yetişemiyorsan kullanıcı bilgileri sende olsun gelen kazançtan komisyon al ama daha net belli olmayan riskli fixlenecek şeyi forumda satışını yapma derim

208 dolar ödeme dün akşam geldi arkadaşlar, bir haftalık kazançtı bu da. Şimdi günlük 50-60 dolar deniyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri