Yeni bir kazanma taktiği ?

• Kullanıcı dogilim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Bildiğim kadarıyla content id sistemini suistimal etmenin cezası 100k sterlin + açılacak davaların tüm sorumluluk ceza ve yaptırımları tamamen size ait bir sözleşme imzalıyorsun. Özetle senin düşündüğü nü onlarda düşünüyor. Spam yapmaya benzemez paçayı kurtaramazsın.

Hocam nerden edindiniz bu bilgiyi

ya verecek don yoksa ? Para yoksa canınızı alacak değiller ya.

abartmıyorum bu işe ilk başladığımda düşünmüştüm ama youtube keriz değil ki. kafana göre telif hakkını alamazsın.

Bu taktiği geçen sene uyguluyorlardı.Adrev ile partner olup.Sonra önü tıkandı sanırım.

Risk budur.
Herkese eşleşen atarsan, yada herkesin videosuna şarkı basıp kendi videodan gibi sunarsan YT'de sana bol sıfırlı bir tazminat davası Sunar.
:D
Bu işler çok sakat, göründüğü kadar basit değildir.

Risk budur.
Herkese eşleşen atarsan, yada herkesin videosuna şarkı basıp kendi videodan gibi sunarsan YT'de sana bol sıfırlı bir tazminat davası Sunar.
:D
Bu işler çok sakat, göründüğü kadar basit değildir.

neden sakat olsun ki hali hazırda partnerler bu yöntemi uyguluyorlarken

Sakat bir durum olacagini pek sanmiyorum. Sonucta videoyu sizin disinda birisi yayinliyormus gibi dusunun. Bu adam benim muzigimi kullanmis bende eslesen yolladim. Videoda ne kullandigi beni ilgilendirmez. Bu youtubenin kendi sorunu der isin icinden cikarim. Paravan sirket kullanmak gibi bir mantik dusunun.

Sakat bir durum olacagini pek sanmiyorum. Sonucta videoyu sizin disinda birisi yayinliyormus gibi dusunun. Bu adam benim muzigimi kullanmis bende eslesen yolladim. Videoda ne kullandigi beni ilgilendirmez. Bu youtubenin kendi sorunu der isin icinden cikarim. Paravan sirket kullanmak gibi bir mantik dusunun.

zaten eşleşeni bile biz yollamayacağız, youtube otomatik atıcak

benim tanıdım müzisyen arkadaşım kendi müziklerini youtube content ID üye olup ekliyor millet videolarında onun müziklerini kullandıkca bu para kazanıyor ve ödemeyi 3 ayda bir alıyor ama binlerce müzik arasından bunun müzikleri seçen sayısı az oldugundan kazancta az oluyor :) ama dediğin şekilde yapılırsa mantıklı olabilir popüler bir videodaki sesi silip müzik eklersin youtube content ID sahibine para gider güzel düşünce ve konu açılınca şimdi kafamda bir şey canlandı bir partner şirketi arkadaşımdan deli gibi durmadan kendine ait müzikler istiyor arkadaşım mesam üyeliği var ayriyeten yani yaptı müzikler lisanslıyor ve telif hakları buna ait oluyor çalınmaya karşı şimdi daha iyi anladım o partner şirketin videoları milyon izleniyor ve spam yapıyor ve arkadaşın yaptı müzikleri kendi youtube content ID leriyle yüklüyorlar :) bence konu açan arkadaşın dediği gibi bu olay olabilir düşüncesindeyim.

Son düzenleme:
benim tanıdım müzisyen arkadaşım kendi müziklerini youtube content ID üye olup ekliyor millet videolarda onların müziklerini kullandıkca bunlar para kazanıyor ve ödemeyi 3 ayda bir alıyorlar ama binlerce müzik arasından bunların müzikleri seçen sayısı az oldugundan kazancta az oluyor :) ama dediğin şekilde yapılırsa mantıklı olabilir popüler bir videodaki sesi silip müzik eklersin youtube content ID sahibine para gider güzel düşünce ve konu açılınca şimdi kafamda bir şey canlandı bir partner şirketi arkadaşımdan deli gibi durmadan kendine ait müzikler istiyor arkadaşım mesam üye ayriyeten yani yaptı müzikler lisanslıyor çalınmaya karşı şimdi daha iyi anladım o partner şirketin videoları milyon izleniyor ve spam yapıyor ve arkadaşın yaptı müzikleri kendi youtube content ID leriyle yüklüyorlar :) bence konu açan arkadaşın dediği gibi bu olay olabilir düşüncesindeyim.

ben her ay ödeme alındığını duydum hocam

4

VZWWK16mNzuOFRYtoVmqzJ6epDdEnxPH_yIiNGN_yXahcQf-qrPVpegyZREVHxMzasN9=w300

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri