Yeni bir şey denemeye karar verdim sizce mantıklı bir karar mı?

• Kullanıcı WeyliPreci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

WeyliPreci

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar fazla uzatmadan direk konuya girmek istiyorum adsenseden artık eskisi gibi kazanamıyorum TL'ye geçiş beni mahvetti açıkcası her ay 1.000$'ı aşıyordum artık 400 500 TL'ye düştü kazanç tabiki bu kazancı küçümsemiyorum iyi bir para ama geldiği gibi gidiyor para artık daha düzenli ve standart kazanç bırakacak bir düzene geçmek istiyorum aklımda şöyle bir düşünce var bu ay 300 400 liralık bir ödeme alacağım inşallah biraz da ben üzerine koyup kenara 1000 liralık bir bütçe ayırmayı düşünüyorum bu parayla da 100K üzeri bir Facebook sayfası almayı planlıyorum.Sayfayı aldıktan sonra kendime 10 adet kanal açacağım genellikle oyun üzerine,vine derlemeleri,android oyun incelemeleri üzerine olacak 10 kanalın kazancınıda günlük 30$'a sabitlemeyi planlıyorum her kanal ayda 900 $ bırakacak bir boyuta geldiğinde işi büyütüp daha fazla facebook sayfası alacağım.Şimdi merak ettiğim daha önce Facebook sayfası alıp yararını görmeyen var mı mesela ben inci caps üzerine bir sayfa alsam bu sayfada android oyun,oyun incelemeleri paylaşsam izlenir mi nasıl bir sayfa almam gerekir yoksa hiç yapmamalı mıyım ölü yatırım mıdır bu?

bende dün çok degerli bir kardeşim bir öneri verdi onu yapmayı düşünüyorum bu gelirden kamera alıp sokakta şov programı yapıcam :)

Hocam sayfalar sandığınız kadar ucuz değil, 130k lık aktif bir sayfa ortalama 3000 civarında

geçen forumdan bir arkadaş ne kadar kazanacağınızı düşünmeyin sadece çalışın diyordu ben artık o moda aldım kendimi ne kadar geldiğine bakmıyorum sürekli yüklüyorum yenilik arıyorum ilgi çekici başlıklar kullanıyorum.

fb sayfasına gelince sen gidipde komedi sayfasında oyun videosu paylaşırsan kimse orada durmaz kardeşim gidip organik (GERÇEK) oyun sayfası alırsan iş görür.

organik nereden bulurum diyeceksin orasını sen bulacaksın artık forumlarda isim yapmış kişilerden al bilindik güvenilir biri olsun paranı çöpe atma.

Arkadaş boşluk bırakaydın okurken gözüm yoruldu :)
oyun üzerine birşeyler paylaşacaksan incicaps sayfası olmaz, oraya girenlerin çoğu eğlenceli birşeyler arıyor. oyun üzerine bir sayfa alman lazım. Hedefin neyse onu al, belki ucuz diye incicaps sayfası alacaksın ama 100 klık incicaps sayfası yerine 30klık oyun sayfası daha fazla iş görür.

o kadar kazanırken şimdiye kadar yapman gerekirdi.bu işe yatırmadıkça alamayız.yt den geldikçe face +twitter hesapları alıp en sonunda da sağlam bir site yapımına kadar gitmeliyiz.geliyor diye yerimizde sayarsak bir yerde musluk kapanır..

bence kesınlıkle tutar face sayfaları o akdar pahalı degıl dıkkat etmen gereken kasılmıs sayfa alma sayfa begenısıne aldanma 5k olsun aktıf olsun ıs yapar yanı

geçen forumdan bir arkadaş ne kadar kazanacağınızı düşünmeyin sadece çalışın diyordu ben artık o moda aldım kendimi ne kadar geldiğine bakmıyorum sürekli yüklüyorum yenilik arıyorum ilgi çekici başlıklar kullanıyorum.

fb sayfasına gelince sen gidipde komedi sayfasında oyun videosu paylaşırsan kimse orada durmaz kardeşim gidip organik (GERÇEK) oyun sayfası alırsan iş görür.

organik nereden bulurum diyeceksin orasını sen bulacaksın artık forumlarda isim yapmış kişilerden al bilindik güvenilir biri olsun paranı çöpe atma.

Arkadaşımız doğru söylemiş hocam kazancı düşündükçe insan neden daha fazlası olmasına doğru gidiyor bende o durumdayım açıkcası ne biliyim Youtube'den şu ana kadar 8-9Bin kazanmışımdır ama elimde hiç bir şey yok ilk kazançlarım zaten karta gitti ihtiyaçlara gitti kendimde harcayamadım açıkcası şükür şu an ödeme gerektirecek bir durumum yok bu ay için o yüzden parayı yatırıma dönüştüreyim diye düşünüyorum çok oyun sayfası aradım ama satan yok bulsam direk o sayfaları almayı düşüneceğim ama bulamadığım için böyle her kesime hitap eden bir sayfayı almayı düşündüm tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim

Facebook sayfasi her zaman işe yarar organik olduktan sonra

birde sakın inci caps ,caps ,inci sözlük adı olan sayfaları alma sözlüğün kurucu butun fake sayfaları kapatıyor gecende 1.4 M lik sayfayı kendilerine çektiler

bence kesınlıkle tutar face sayfaları o akdar pahalı degıl dıkkat etmen gereken kasılmıs sayfa alma sayfa begenısıne aldanma 5k olsun aktıf olsun ıs yapar yanı

Hocam ortalama 30Klık organik oyun sayfasında bir gönderinin erişim miktarı kaç olur tahminen?

---------- Mesaj saat 01:05:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:58:06 civarında gönderildi. ----------

Facebook sayfasi her zaman işe yarar organik olduktan sonra

birde sakın inci caps ,caps ,inci sözlük adı olan sayfaları alma sözlüğün kurucu butun fake sayfaları kapatıyor gecende 1.4 M lik sayfayı kendilerine çektiler

Bir tane inci sözlük sayfam var 2.5Klık kapattırsınlar varsın zaten işime yaramıyor ama bilgi için çok sağolun hocam farklı bir arayışa gireceğim mecburen

bence caps sayfası alma.hatta Türkiye ye çalışma. bugün sadece inci capse uygun videolar attım ve 6 bin gösterime 25 tık bıraktı sadece. tıklama oranı çok düşük Türkçe içerikte.

bence caps sayfası alma.hatta Türkiye ye çalışma. bugün sadece inci capse uygun videolar attım ve 6 bin gösterime 25 tık bıraktı sadece. tıklama oranı çok düşük Türkçe içerikte.

Hocam asıl amacım aslında şu kanallar ingilizce içerikli olacak videolarda konuşma vs olmayacak sadece intro kanal logosu gibi şeyleri ekleyip kanala yükleyeceğim videoları facebookta paylaşıp imleme yapmayı düşünüyorum yeni oyunları kim ilk yüklerse o götürüyor aboneyi izlenmeyi benim düşüncemde şu yeni bir oyun çıktığında hemen oynayıp videoyu Facebookta paylaşmak 1K 2K izlese benim için o an yeterli olacak

Açıkçası ilk noktayı cümle ortasında koymuşsun bende de tik oldu okurken duraklama , olmazsa yapmıyorum nefes de alıp vermiyorum az kalsın paket oluyorduk. :)

Neyse. Yani facebookta videolar pek izlenmez ama yani iyice araştırma yap paranı boş yere ziyan etme. Alacağın sayfayı iyice araştır. Sayfanın paylaşım beğenilerine değil video paylaşım beğenilerine ve paylaşımlarına bak. ;)

Hocam asıl amacım aslında şu kanallar ingilizce içerikli olacak videolarda konuşma vs olmayacak sadece intro kanal logosu gibi şeyleri ekleyip kanala yükleyeceğim videoları facebookta paylaşıp imleme yapmayı düşünüyorum yeni oyunları kim ilk yüklerse o götürüyor aboneyi izlenmeyi benim düşüncemde şu yeni bir oyun çıktığında hemen oynayıp videoyu Facebookta paylaşmak 1K 2K izlese benim için o an yeterli olacak

Hocam ben şahsen sayfa açıp onu reklam vererek büyütmeyi düşünüyorum para gelince. şimdi gidip 100K lık sayfa alsan beğeniler bile en baba 1-2K da dolanıyor. yabancı sayfalara bakıyorum ilgi büyük. üstelik biz Türkler gerçekten reklamlara az ilgi gösteriyoruz.kapatmaya çalışırken yanlışlıkla tıklarsak anca o :D ama sadece izleme kasıcam diyosan caps benzeri sayfalarda 1 dk ya kadar olan videolar iyi hit alıyo. oyun videosu piyasasını tam bilemiyorum ama YT de gördüğüm kadarıyla bu kategoride çalışan özellikle yabancıların görüntülemeleri üst seviyelerde.Facedede öyle olacağını düşünüyorum.

alacağın sayfa organik olsun. almadan sayfa istatistiklerini detaylıca incele. (son gönderileri kaç kişinin gördüğünü, sayfadaki yaş, erkek bayan oranı vs.) bir ikincisi alacağın sayfa yapacağın paylaşımlarla alakalı olsun. diğer türlü sayfanın beğenisi ne kadar çok olursa olsun randıman alamazsın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri