Merhaba arkadaşlar fazla uzatmadan direk konuya girmek istiyorum adsenseden artık eskisi gibi kazanamıyorum TL'ye geçiş beni mahvetti açıkcası her ay 1.000$'ı aşıyordum artık 400 500 TL'ye düştü kazanç tabiki bu kazancı küçümsemiyorum iyi bir para ama geldiği gibi gidiyor para artık daha düzenli ve standart kazanç bırakacak bir düzene geçmek istiyorum aklımda şöyle bir düşünce var bu ay 300 400 liralık bir ödeme alacağım inşallah biraz da ben üzerine koyup kenara 1000 liralık bir bütçe ayırmayı düşünüyorum bu parayla da 100K üzeri bir Facebook sayfası almayı planlıyorum.Sayfayı aldıktan sonra kendime 10 adet kanal açacağım genellikle oyun üzerine,vine derlemeleri,android oyun incelemeleri üzerine olacak 10 kanalın kazancınıda günlük 30$'a sabitlemeyi planlıyorum her kanal ayda 900 $ bırakacak bir boyuta geldiğinde işi büyütüp daha fazla facebook sayfası alacağım.Şimdi merak ettiğim daha önce Facebook sayfası alıp yararını görmeyen var mı mesela ben inci caps üzerine bir sayfa alsam bu sayfada android oyun,oyun incelemeleri paylaşsam izlenir mi nasıl bir sayfa almam gerekir yoksa hiç yapmamalı mıyım ölü yatırım mıdır bu?