Yeni Cover larım :))

• Kullanıcı Braddleyy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Sesin iyi güzel hoşta survivor'daki murat'a çok benzetiyom seni :)

Kardeşim sen bırak Haluk levent falan bak sana Mabel iyi gelmişti. En azından bir kitle getirir. Mabel'in şarkılarını farklı ortamlarda bu şekilde çek sürekli. Şuanda en çok dinlenen şarkıcı aralarında bu adam var ;)

Kaanbuluta katiliyorum mabelden sasma sesine en cok o gidiyor simdiye kadar dinlediklerim arasinda.

Kardeşim sen bırak Haluk levent falan bak sana Mabel iyi gelmişti. En azından bir kitle getirir. Mabel'in şarkılarını farklı ortamlarda bu şekilde çek sürekli. Şuanda en çok dinlenen şarkıcı aralarında bu adam var ;)

evet kardeşim aynen mabel iyi geldi ona güzel bi video kayıt almam lazım ama aramalarda çok gerilerde çıkıyorum :(

evet kardeşim aynen mabel iyi geldi ona güzel bi video kayıt almam lazım ama aramalarda çok gerilerde çıkıyorum :(

Kardeşim orası öyle bir 10 - 20 lira ayır bu müzik sayfalarına attır valla. Hiç yoktan iyidir az az gelişecek böyle maalesef müzik konusunda Ülkemiz böyle yani. Yeni yeteneklere hemen fırsat yok. :(

Kaanbuluta katiliyorum mabelden sasma sesine en cok o gidiyor simdiye kadar dinlediklerim arasinda.

eyvallah kardeşim bundan sonra mabel forever :)

---------- Mesaj saat 19:17:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:13:15 civarında gönderildi. ----------

Kardeşim orası öyle bir 10 - 20 lira ayır bu müzik sayfalarına attır valla. Hiç yoktan iyidir az az gelişecek böyle maalesef müzik konusunda Ülkemiz böyle yani. Yeni yeteneklere hemen fırsat yok. :(

aynen kardeşim yetenekli kişilerin değerini pek bilmiyoruz millet olarak . Bakalım inşallah su akar bizde yolumuzu buluruz :)

kardeş yeni çıkan popüler şarkıları seslendir yada yabancı şarkıları seslendir. biraz objektif düşünecek olursak kim barış mançonun yine yol göründü şarkısını aratırki. sen bu videoyu buraya koyana kadar ben bile bilmiyodum böyle bi şarkının olduğunu :). yeteneklisin ama yeteneğini gösterebilmekte ayrı bir yetenek ister. tavsiye olara bu aralar tarkanın firuze şarkısı ve mabelin sultan süleyman şarkısı iyi gidiyo. bu 2 şarkıyı kesin seslendir.

ayrıca güzel seslendirmek çok önemli ve normalden farklı okumak videolarına daha çok izlenim getirir diye düşünüyorum. örnek olarak bu videodaki şarkı açıklayıcı olur sanırım.

Evlerinin Önü Boyalı Direk (Öykü - Berk) - YouTube

şarkı ibrahim tatlısesin eski bir şarkısı. ama seslendirmesi farklı. buna benzer şeyler yapabilirsin mesela :) kolay gelsin ;)

Selam Dostlar Üstadlar Yeni İki Kayıtla Karşınızdayım :) Öneri ve görüşlerinizi almak ve izlenim etiket konusunda yardımlarınızı bekliyorum :) İzlenim ve kitle konusunda sıkıntıları henüz aşamadım :( Help Me :)

https://www.youtube.com/watch?v=kBn6mQ1rbZQ

https://www.youtube.com/watch?v=USggCHd01js

dostum "Yine Yol Göründü" parçasına biraz daha çalışmalısın. Şarkıya girerken duraklamalar çok var. Bir de ritmi tam tutturamamışsın gibi. İLk parça güzel ama. Tebrikler. Umarım kısa sürede hitlenirsin.

güzel olmuş dostum, beğendim. bence daha çok video çekmelisin. ama sana bir uyarı vereyim; etiketlere forex gibi sahte etiketler girmemeye çalış kanalın kapanabilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri