yeni dolandırma yöntemi

neverexisted

Kayıtlı Üye
abi bi bakarmısın para istemiyecem diyen sonrada para isteyen insanlar level atlamış. elinde poşet felan vardı pazar yapmış görünümü vermiş kendine biberler domatesler vs. minübüslerin geçtiği yerde bekliyodu abi dedi para istemicem 50 kuruş eksik minübüse binecem dedi . bende parasını denkleştiremedi zahir gariban , vereyim binsin gari dedim . 2 saat sonra aynı güzergahtan geçerken aynı adamı gördüm . dedim sen kahpe sen nankör. ama gerçekten tebrik ettim . külyutmayan beni bile kandırdı çakal.

hocam 50kuruş istemiş, sende vermişsin bunun peşine düşmeniz şaşırttı beni

abi bi bakarmısın para istemiyecem diyen sonrada para isteyen insanlar level atlamış. elinde poşet felan vardı pazar yapmış görünümü vermiş kendine biberler domatesler vs. minübüslerin geçtiği yerde bekliyodu abi dedi para istemicem 50 kuruş eksik minübüse binecem dedi . bende parasını denkleştiremedi zahir gariban , vereyim binsin gari dedim . 2 saat sonra aynı güzergahtan geçerken aynı adamı gördüm . dedim sen kahpe sen nankör. ama gerçekten tebrik ettim . külyutmayan beni bile kandırdı çakal.

gel kart basayım desen kabul etmez parasını ıster,
bole tıpler yuzunden allah ıcınde yardım etmekten cekınır olduk

Peşine düşmemiş oradan geçerken tekrar adamı görmüş. Adamı görünce dolandırıcı olduğunu anlamış. :)

Ben şimdiye kadar para isteyen hiç kimseye vermedim. Çocuklar para isteyince gel yemek yedireyim diyorum bazıları kabul etmiyor bazıları ediyor, kabul etmeyenleri gönderiyorum geri. Kabul edenlere yiyecek içecek o an yakında ne varsa alıyorum. Para isteyen kimseye güvenim yok benim.

Peşine düşmemiş oradan geçerken tekrar adamı görmüş. Adamı görünce dolandırıcı olduğunu anlamış. :)

Ben şimdiye kadar para isteyen hiç kimseye vermedim. Çocuklar para isteyince gel yemek yedireyim diyorum bazıları kabul etmiyor bazıları ediyor, kabul etmeyenleri gönderiyorum geri. Kabul edenlere yiyecek içecek o an yakında ne varsa alıyorum. Para isteyen kimseye güvenim yok benim.

onu anladımda hocam adam 50kuruş istiyosa bence gerçektende ihtiyacı vardır, 50kuruş toplıyarakmı adam dolandırcak?

Yakın biri şahit olmuş, suriyeli çocuklar sabahtan akşama kadar bir bölgede para topluyolarmış. Şahit olan kişide oralarda çalışıyor arabayla dolaşıyor yani. Playstation'a gitmişler bir bakmışlar para isteyen suriyeli çocukların hepsi ayrı masa açtırıp oyun oynuyorlar. Bir başka olaydada, biri cebinden çıkartmış bozuklukları bende para çok abi diye hava atmış dükkan sahibine. Güvenim kalmıyor böyle şeyler yaşanınca benimde.

Hiçbirine para vermeyin, benim gibi yapın derdini bile dinlemeden geçin gidin yanından.
Dert felan yok hepsi aynı dalga dümenin içinde çakallar.

ne dilenciye nede böyle tiplere kuruş vermem. ihtiyacı olan insan kendini belli eder zaten. para paradır geçmiş olsun hocam :)

Var böyleleri, bunların bi modeli çok karşıma çıktı genelde +35 yaş üstü bazen daha yaşlı gelip diyolar kardeşim ben karşıda oturuyorum buraya iş aramaya geldim param kalmadı geri dönemiyorum filan diye. İhtiyacı olan insanlarda vardır ama bu çakallara dikkat

hocam bilirsin antalyada bunların en modernleri ile dolu mini etekli dilencilermi ararsın , nezih insanmı ararsın ... vb cok fazla insan var kale kapısı bunlarla dolu biliyorsun ve bunlar insanda acıma duygusunu kirletiyor gercek insanı göremiyorsun burda 50 krş derken bunu dile getirmiş .

Ihtiyaci olan insan dilenmez.alin teri ile iyi kötü biyerde calisarak kazanir.dilencilerin hepsi bizden zengin kac kere habere ciktilar.sureliler geldi adim basi dilenci doldu.suriyede dilencilik hirsizlik yapan hepsi tr ye geldi.

Eğer ihtiyacı olmadığı halde 50 kuruş gibi bir parayı isteyecek kadar yüzsüzse benden 10 lira çalışır kendisine .Herkesin harcı değil sonuçta.

böyle tiplere yok dersen arkandan sövüyor bide geçen bende yaşadım bunu ağız burun kıracaktım ama boşver dedim insanlar yüzsüzlüğün dibine vurmuş resmen

Bu yeni değilim hocam bayagı eski mecidiye koyde calıştıgım zamanlarda bi kadın hergun gelirdi 1 lira yol parası isterdi :) bari aynı yerde durma yada aynı adama sorma bu dediğim 5 6 yıl önceydi yani

Bak sen yeni türemiş çakallara... kim bilir kaç kişiye böyle yapıyor...

Günde 150 kişiyi keklese,, malum TBM oran yüksek. 0,50 TBM.. maksimim 1 TL TBM eder.
Güzel kazanç eder...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri