Yeni Kanal Açıp Kanalları Kapanmayan Var mı?

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 1 haftadır açtığım her kanal Disabled oluyor, spamdan kapanıyor. Sürekli testler yapıyorum, henüz net sonuca ulaşamadım.

Son 1 haftadır, kanal açıp kanallarını ayakta tutabilenler, detaylı şekilde çalışma yöntemlerini anlatabilir mi?

Ona göre kanalların kapanmasını önlemeye çalışalım birlikte.

Testlerim sonucu ulaştığım Kesin Bilgi:

* Kapanmaların Hiçbir Botla, manuel yükleme vs. yani yükleme yöntemi ile ilgisi yok.

Fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar. Özellikle yeni kanal açıp, kanalları kapanmayan arkadaşlardan.

Başka Konuda Yazmıştım. Burda da Yazayım.

Kesin çözüm istiyorsan birde dediğimi dene. Bu sistemle kanallarım 15 gündür kapanmıyor. Ama arada eskisi gibi yaptıklarım daha para kazanmasını açmadan kapanıyor.

İnternet kafeye gidip 5 kanal aç ordan gerçek tel ile. Tüm ayarlarını ordan yap. Evden kesinlikle bir daha girme o kanallara. EVden sadece bot yada temiz bir vds ile video yükle.

Her fırsat bulduğunda başka ip lerden bu şekilde 5 er 5 er kanal açmaya devam et.

Bu şekilde şimdilik sorunu çözdüm.

Birde ben evde interneti ve pc yi değiştirdim. Sorun yine yaşamıyorum.

Bazen eski pc eski inetenetimi kullanarakda denemeler yapıyorum ama açık kanal kalmıyor.

Bu arada videoyap kullanıyorum

1 ay önce sürekli açıtığım kanallar kapanıyordu boş kanal bile kapanıyordu(çerez ip değiştirme mac değiştirme hepsini yaptım) daha sonra alt kanal açtım kanal 1 ay dayandı ve sürekli 1 ana kanalda 1 alt kanal açtım bu şekilde 1 ay dayanıyordu bugünkü kıyımda hepsi gitti. ama tecrübelerime göre alt kanal daha çok dayanıyor.

hocam iyi geceler bnm videolar hep kapanıyor da ne yapmamı önerirsinz yeni pc mi şart ya?

Bende sıkıntı yok hocam 2.bilgisayarla devam ediyorum tam net bir şey demem doğru olmaz tabi ondada farklı farklı sonuçlar doğarsa sorumluluk kabul etmiş gibi olurum diyeceğim şeylerle fakat bilgisayarı güzel şekilde temizledinize emin olun çerezlerden v.s falan

Başka Konuda Yazmıştım. Burda da Yazayım.

Kesin çözüm istiyorsan birde dediğimi dene. Bu sistemle kanallarım 15 gündür kapanmıyor. Ama arada eskisi gibi yaptıklarım daha para kazanmasını açmadan kapanıyor.

İnternet kafeye gidip 5 kanal aç ordan gerçek tel ile. Tüm ayarlarını ordan yap. Evden kesinlikle bir daha girme o kanallara. EVden sadece bot yada temiz bir vds ile video yükle.

Her fırsat bulduğunda başka ip lerden bu şekilde 5 er 5 er kanal açmaya devam et.

Bu şekilde şimdilik sorunu çözdüm.

Birde ben evde interneti ve pc yi değiştirdim. Sorun yine yaşamıyorum.

Bazen eski pc eski inetenetimi kullanarakda denemeler yapıyorum ama açık kanal kalmıyor.

Bu arada videoyap kullanıyorum

hocam kaçar vieo atıyosun kanallara

Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 1 haftadır açtığım her kanal Disabled oluyor, spamdan kapanıyor. Sürekli testler yapıyorum, henüz net sonuca ulaşamadım.

Son 1 haftadır, kanal açıp kanallarını ayakta tutabilenler, detaylı şekilde çalışma yöntemlerini anlatabilir mi?

* Kapanmaların Hiçbir Botla, manuel yükleme vs. yani yükleme yöntemi ile ilgisi yok.

Fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar. Özellikle yeni kanal açıp, kanalları kapanmayan arkadaşlardan.

Tam 1 hafta oldu deneme amaçlı bir kanal açtım. Token sistemini denemekti amacım.
1- Ana gmali youtuba bağlı olmayan bir gmail ile alt kanal açtım
2- Bu kanala profil resmi duvar resmi diğer ayarlamalar isim yeni şifre oluşturma kısa url gibi işlemler yapıp hemen para kazanmasını açtım ve bir intro yükledim manuel..
3- Botla gerekli ayarlamaları yaptım ve token aldım ve dokunmadım o gün
4- Diğer günler videoyapla 5-10 videolar attım. 3-5 dk aralıklarla videoları gönderdim ve para kazanmalarını hesaba sonra girip manuel açtım. 1 Hafta sonunda 40 video oldu. Şu an adenseye bağlı değil..
5- Oto kontrol sistemi ünlem geç manuel para kazan kontrol gibi otomatik olan hiç bir şeyi kullanmadım.
Sonuç: Kanal dimdik ayakta!

[MENTION=9020]Alex[/MENTION] her açtığı kanal hesap kapanan bir arkadaş olarak sana bir teklifim var. Sonuçları görmek ve ona göre bir yol çizmek istiyorum. Kendimde denerim ama kapanan kanalım yok şükür!

Açılış tarihi buğün : 30.05.2014 olan,
Telefon onayıyla gmali alınmış,youtube ana kanalı açılmış ve aynı telefonla onaylanmış,
Youtube kanalına deneme amaçlı dahi tek video yüklenmemiş sıfır km:D profil resmi duvar resmi kanal ayarları yapılmış, para kazanması açılmış, Hiç kanalı kapanmamış temiz bir bilgisayardan açılmış bir gmail ve şifresi iletebilirim istersen.

ilk teklif Alex arkadaşımıza,kabul etmezse denemek isteyene bu mail ve şifresini iletirim. istediği değişiklikleri yapabilir sonuçta beni tanımıyorsunuz.
Merak ettiğim nasıl bir video yükleme yolu izledindiği ve sonucun ne olduğu. Kapanıp kapanmayacağı..

[MENTION=13007]kont2000[/MENTION] Tabi ki mail gönderirsen yükleme yapar denerim hemen, bekliyorum.

sanırım 100 video atılınca kanal kapanmıyor öğlen açtım bi kanal halen kapanmadı dün de 70 videolu kanalım tekrar video ekleyince kapandı 70 videoya kadar sağlam duruyordu

dostum iki üç gün önce bende aynı konuyu açmıştım, ben aynı internet hattıyla yeni bir bilgisayardan kanal açtım çok şükür iki gündür ayakta, bota falan bağlamadım korkuyorum açıkçası :D yavaş yavaş manuel olarak yüklüyorum zaten genelde tek kanal çalışırım bota göre yavaş yüklediği için benim bilgisayar, hit almam uzun sürecek ama eskisi gibi sağlam bir kanal olacaksa kabulum yani. Sana tavsiyem ise en azından bir arkadaşının laptopundan gir kanallarını aç bota bağla sonra önüne bak girme o kanallara. gerçi ben sabah bi salaklık yapıp yeni açtığım temiz kanala eski sorunlu bilgisayarımdan girdim ama saatler geçti kapanmadı belki de sadece açılışın nereden yapıldığı önemlidir.

Bende de her gün kapanıyordu. Açıyordum 10 dk sonra SPAM. Ama iki gün önce açtığım kanallar sağlam duruyor. Fakat 1 sene önce açtığım ve iyi kazandıran 2 kanalım az önce SPAM yedi. Ne yapıyor bu youtube anlamıyoruz.

Merhaba arkadaşlar,

bota bagli olan kanallar kapandi sadece .. botta yer olmadigi icin cikardigim kanallar dahi duruyor kapanmadi. o kanallarda spam.. buradan yola cikin.

Bende sıkıntı yok hocam 2.bilgisayarla devam ediyorum tam net bir şey demem doğru olmaz tabi ondada farklı farklı sonuçlar doğarsa sorumluluk kabul etmiş gibi olurum diyeceğim şeylerle fakat bilgisayarı güzel şekilde temizledinize emin olun çerezlerden v.s falan
kardeş şu özel kutuyu boşalt ya mail lazım var mıdır satılık

Merhaba arkadaşlar,

google chrome den gecmisi tamamen temizleyip. (ip hider pro) programini indirip bilgisayarda aktif hale getirdikten sonra.amerikaya yonlendirerek yeni gmail ve alt kanallar olusturuyorum telefon onayi istemeden. actigim gmaile 8 tane alt kanal actiktan sonra tel onayi istiyor sonra sayfadan cikip evin elektrigini tamamen kesip geri aciyorum bu arada modemde resetlenmis oluyor. tekrar gmail alt kanal aciyorum bu sekilde devam ediyorum. burda puf nokta kanallarimin kapanmamasi. kiyimdan sonra bu yonteme basvurdum kanallar tel onayi bile olmadan ayakta. denemeni tavsiye ederim

bilgisayar açıkken elektrikleri mi kesiyosun ?

Google buzdolabını takip ediyor :D şalterleri indirmeye gerek yok hocam ya

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri