evet benim de sorunlu gördüğüm bilgisayarımdan vds emden açtıklarım kapandı fakat.. 2.ci bilgisayarımla yeni vds den açtığım hiç bir kanal kapanmadı.
hocam iyi geceler bnm videolar hep kapanıyor da ne yapmamı önerirsinz yeni pc mi şart ya?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
evet benim de sorunlu gördüğüm bilgisayarımdan vds emden açtıklarım kapandı fakat.. 2.ci bilgisayarımla yeni vds den açtığım hiç bir kanal kapanmadı.
Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 1 haftadır açtığım her kanal Disabled oluyor, spamdan kapanıyor. Sürekli testler yapıyorum, henüz net sonuca ulaşamadım.
Son 1 haftadır, kanal açıp kanallarını ayakta tutabilenler, detaylı şekilde çalışma yöntemlerini anlatabilir mi?
Ona göre kanalların kapanmasını önlemeye çalışalım birlikte.
Testlerim sonucu ulaştığım Kesin Bilgi:
* Kapanmaların Hiçbir Botla, manuel yükleme vs. yani yükleme yöntemi ile ilgisi yok.
Fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar. Özellikle yeni kanal açıp, kanalları kapanmayan arkadaşlardan.
hocam iyi geceler bnm videolar hep kapanıyor da ne yapmamı önerirsinz yeni pc mi şart ya?
Başka Konuda Yazmıştım. Burda da Yazayım.
Kesin çözüm istiyorsan birde dediğimi dene. Bu sistemle kanallarım 15 gündür kapanmıyor. Ama arada eskisi gibi yaptıklarım daha para kazanmasını açmadan kapanıyor.
İnternet kafeye gidip 5 kanal aç ordan gerçek tel ile. Tüm ayarlarını ordan yap. Evden kesinlikle bir daha girme o kanallara. EVden sadece bot yada temiz bir vds ile video yükle.
Her fırsat bulduğunda başka ip lerden bu şekilde 5 er 5 er kanal açmaya devam et.
Bu şekilde şimdilik sorunu çözdüm.
Birde ben evde interneti ve pc yi değiştirdim. Sorun yine yaşamıyorum.
Bazen eski pc eski inetenetimi kullanarakda denemeler yapıyorum ama açık kanal kalmıyor.
Bu arada videoyap kullanıyorum
Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 1 haftadır açtığım her kanal Disabled oluyor, spamdan kapanıyor. Sürekli testler yapıyorum, henüz net sonuca ulaşamadım.
Son 1 haftadır, kanal açıp kanallarını ayakta tutabilenler, detaylı şekilde çalışma yöntemlerini anlatabilir mi?
* Kapanmaların Hiçbir Botla, manuel yükleme vs. yani yükleme yöntemi ile ilgisi yok.
Fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar. Özellikle yeni kanal açıp, kanalları kapanmayan arkadaşlardan.
[MENTION=13007]kont2000[/MENTION] Tabi ki mail gönderirsen yükleme yapar denerim hemen, bekliyorum.
Merhaba arkadaşlar,
kardeş şu özel kutuyu boşalt ya mail lazım var mıdır satılıkBende sıkıntı yok hocam 2.bilgisayarla devam ediyorum tam net bir şey demem doğru olmaz tabi ondada farklı farklı sonuçlar doğarsa sorumluluk kabul etmiş gibi olurum diyeceğim şeylerle fakat bilgisayarı güzel şekilde temizledinize emin olun çerezlerden v.s falan
kardeş şu özel kutuyu boşalt ya mail lazım var mıdır satılık
Merhaba arkadaşlar,
Google buzdolabını takip ediyorşalterleri indirmeye gerek yok hocam ya
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.