Yazdıklarınızı görünce şimdiki halime bir an gülümsedim

4 yıl önce karamsardım, hep kötü düşünürdüm kötü başıma gelirdi, sonra iş yerimize bir kişisel gelişim uzmanı çalışmaya başladı bu konulardan konu açıldı, bana bi kitap önerdi, kitabın adı evren torpilim var

Neyse okudum kitabı, banada önceden enerji vs.. saçma gelirdi kitabı okuduktan sonra pek çoğunuz güleceksiniz hayatım değişti. Hayatında neye inanırsan onu yaşarsın, Örneğin; Tam arkadaşınızı arayacaksınız o anda o sizi arar, tamda ben seni arayacaktım dersin, yada bi bardak düşer kırılır ben onun düşeceğini biliyordum dersin, bunlarda birer enerjidir. Neyse ondan sonra 1-2-3-8 kitap okudum semirlere katıldım, olumlamalar falan yaptım, bi baktım dipdeki hayatım bir an yükselmeye başladı, Yazılanlar çoğuna komik gelir, bu gün dünyanın en zengin, kariyer sahibi en üst düzeyde insanlar kişisel gelişim yapıyor. Hatta siyasetçiler, sanatçılar, iş adamlarının yaşam koçları var.. Nasıl istersen, ne istersen onu yaşarsın.. Hatta kitapta gerçek bir hikayeden alıntı var, diyor ki ; uzun yolda gelirken yol kenarında kaza yapmış bir araba gördüm hurda halindeydi, arka koltuğuna geçtim kafamı yana yasladım resim çekindim kaza yaptığımı face de paylaştım ve o an onu hissettim, aradan 3 yıl geçtikten sonra Uzun yol dönüşünde kaza yaptım aynı koltukta aynı pozisyonda kazayı geçirdim şu an tekerlikli sandalyedeyim.. Kitabın yazarı diyor ki annem bize 40 yıl boyunca siz beni kanser edeceksin dedi ve annem kanser oldu,kanserden öldü diyor.. Hala her sabah kalktığımda olumlamarımı yaparım

Tabi herşeyin temel sebebi şükretmektir, sağlıklıyım şükürler olsun, çok kazanıyorum şükürler olsun, evren bana her istediğimi sunuyor şükürler olsun..
Ağızınızdan çıkan her söz hayatınızı yönlendiriyor, iyi düşünün iyi olsun..
Bu ay tüm ödemeleri sorunsuz alacağız öylede oldu diyelim