Yeni Kanallarda İzlenim Düşüklüğü

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
aynen kardeşim. +301 ciler defolup gitsin. Silsin,süpürsün youtube için pislik, parazit.

301 ciler umrumda değil, bence de temizlensinler, haksız rekabet var orada.

Benim yakınmam bizim kanallarımızın izlenimleri neden düştü ?

Özgün kelimesini kullanmadan konuşacak olursak :)

Fake ızlenımler ılgısı yok bu durumun adam bısey anlatmaya calısıyor herkez fake ızlenımdır o bılmem ne sorun genel bı sorunve hepımızı ılgılendırıyor ıster ozgun vıdeo ıster spam vıdeo olsun hepımıze zarar verecek bı algorıtma'mıdır artık ne yaptılar ne ettıler bılmıyorum sonucları bıze yansıyacak yenı kanalların vıdeoları artık cok az ızlenıyor

Fake ızlenımler ılgısı yok bu durumun adam bısey anlatmaya calısıyor herkez fake ızlenımdır o bılmem ne sorun genel bı sorunve hepımızı ılgılendırıyor ıster ozgun vıdeo ıster spam vıdeo olsun hepımıze zarar verecek bı algorıtma'mıdır artık ne yaptılar ne ettıler bılmıyorum sonucları bıze yansıyacak yenı kanalların vıdeoları artık cok az ızlenıyor

hayır bu genel bi durum değil bendeki izlenimler aynen devam ediyor...

Dikkate almaya değer, olaya hakim bir arkadaş geldi sonunda polemikçilerin dışında gerçekçi yaklaşımı olan. Tam da vurguladığım noktalar bunlar, teşekkürler.

1. adsensemde izlenmeler arttı 2. sinde düştü valla kafasına göre davranıyor youtube

Alex çalıştığın kategorinin rekabetini tekrar gözden geçir.
Bende de izlenimler düştü ama normal bir düşüş

Eskiden rekabet olmayan kategorim de şimdi milyonlarca video türemiş haliyle izlenim de sıralamada düşüyor.

manuel çalışıyorum..Aynı sorun bendede mevcut normalde 1 gunde 1 k izlenen videolar şimdi 50-100 izlenimde

Olmayan birşey demiyorum ki.

Tek kategoride tartmadım ben bu durumu.

Özellikle 3-5 saate 2-3k izlenim aldığım değişik kategorilerde test ettim.

Dikkate almaya değer, olaya hakim bir arkadaş geldi sonunda polemikçilerin dışında gerçekçi yaklaşımı olan. Tam da vurguladığım noktalar bunlar, teşekkürler.

Hocam şu forumda en mantıklı sorunlara değinen ve mantıklı cevaplar veren ender insanlardansin. Yaşadığın problemi 3 4 gündür bende yaşıyorum ve bu azimsanmayacak kadar gerçekten ciddi bir sorun. Umarım problem geçicidir. Pm den skype atar mısın

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mwrhaba Arkadaşlar,

şimdi öncelikle durum garip. Çok hit almış videolar üstte çıkmıyor. Abone sayısıda etki etmiyor. Ve youtube şuanda tam anlamıyla düzgün sonuçta vermemiş oluyor. Eğer youtube isteyerek yaptıysa bu güncellemeyi düzelticektir. İstemeyerek yaptıysada yazılımı onaracaklardır. Kişi güncel sonuca ulaşamadıkdan sonra farkedilecektir.

Mwrhaba Arkadaşlar,

şimdi öncelikle durum garip. Çok hit almış videolar üstte çıkmıyor. Abone sayısıda etki etmiyor. Ve youtube şuanda tam anlamıyla düzgün sonuçta vermemiş oluyor. Eğer youtube isteyerek yaptıysa bu güncellemeyi düzelticektir. İstemeyerek yaptıysada yazılımı onaracaklardır. Kişi güncel sonuca ulaşamadıkdan sonra farkedilecektir.

Mesela haber kategorisinden esinlenerek mi vardınız bu kanıya? Somut orneklerle açıklar mısın hocam neden böyle düşündüğünü? Umarım söylediğiniz gibi geçicidir.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konumda belirttiğim gibi şuanki algoritmayla kurunun yanında yaşda yanıyor. Umarım düzelir.

eskiden sabah 6:30 da genele ayarlardım videolarımı bi kategoride, sabah 12 de kalktıgımda tüm videolar 301 e takılırdı.
şimdi bakıyorum 100 bile olmuyor videolar. kesinlikle bi sıkıntı var!

Yabancı forumlardan da takip ettiğim kadarı ile bir güncelleme gelmiş spamcılara yönelik. Ancak bu yeni açılan kanalları da etkiledi , videolar izlenmiyor üst sıralarda çıkma ihtimali yok.
Bence tam oturtamadılar algoritmayı tekrar bi ayar çekeceklerdir.

İzlenmeme sorunu var arkadaşlar. İnş yakın zamanda düzelir.

evet bende de aynı durum mevcut. yeni kanaldaki hitlerde ciddi düşüş var. bir de adsensede sorunlu gibi bende. 2 gündür tıklar inanılmaz düşük sizde de var mı böyle bir sorun ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri