Yeni Kanallarda İzlenim Düşüklüğü

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Arkadaslar ne bu negatiflik ya? cogu kisi sorunun farkinda olmadan laf sokarcasina yorumlar yapiyor. Ben full organik ve yari organik calisiyorum. Kanallarimin hepsinde abone var bu yüzden haliyle yeni yüklediklerim yinede izlenme aliyor fakat eskisi kadar cok degil. Önceden aksam video yüklerdim sabah 20-30k garanti olurdu suanda 5-15k arasinda takili kaliyor. Bunun aksine 300-500bin izlenmis videolarim günde 5-10k izlenirken 20-30k izlenmeye basladi.

websitelerine uygulanan yöntemi uyguluyorlar sanırım.

*eski kanal (yaşlı domain)
*Güncel ve özgün kanal (özgün makaleli güncel siteler)
*başka kanalların ve videoların önermesi (reflink,backlink)
*aktif abone sayısı (site trafiği)
vs....

yani kopyala yapıştır kapan kanallar ve yeni kanallar haddini bilecik diyor youutube :p

websitelerine uygulanan yöntemi uyguluyorlar sanırım.

*eski kanal (yaşlı domain)
*Güncel ve özgün kanal (özgün makaleli güncel siteler)
*başka kanalların ve videoların önermesi (reflink,backlink)
*aktif abone sayısı (site trafiği)
vs....

yani kopyala yapıştır kapan kanallar ve yeni kanallar haddini bilecik diyor youutube :p

Webde de yeni algoritma geldi hocam artık güvenliği yüksek siteler üst sıralarda çıkacak. Google geçen açıklama yapmış. Https güvenlikli siteler üst sıralara gelecek diye...

Webde de yeni algoritma geldi hocam artık güvenliği yüksek siteler üst sıralarda çıkacak. Google geçen açıklama yapmış. Https güvenlikli siteler üst sıralara gelecek diye...

Her gün yeni bir algoritma geliyor takip etmesi zor oluyor artık....

Merhaba arkadaşlar,

Son 2-3 gündür, hızlı izlenim alan kategorilerim de dahi yeni kanal açtığımda izlenimlerin düşük sayıda kaldığını görüyorum.

Sizde de bu durum var mı, yoksa doğal bir izlenim düşüklüğü mü yaşıyorum ?

Teşekkürler.

yalnız değilsin-çok enteresan şeyler olmaya başladı youtube de

evet farkettim hocam. ama saydığım özellikler hala geçerli bir neden.

yotube kanser gibisin yeminle tam bu sefer atlattık diyorum metaztaz yapmış kanserli hücre gibi bu sefer başka bir bela ile cıkıyor karsımıza.

Eski kanalların önemi artıyor eski kanal demek spam yapmayan kanal demek yeni açılan kanal artık spam gözüyle görüyor olabilir yeni açılan bir kanal spam değilse zaten videolarını yayar izlenim aldırır.

bazıları hala youtube spamı bitirmez desin :)

Yeni açılan kanalların izleminde düzelme var mı arkadaşlar deneyen var mı ?

güncel çalıştıgım haber kanalında izlenmelerde sorun yok

Eskiye nazaran izlenimlerin düştüğünü hisseden var mı başka ?

bizi de bilgilendirir misin alex, şu olay yüzünden kanal açasım gelmiyor.

Aynen kanal açma iştahı azalıyor izlenmedikçe, bakalım şimdi kanallar açıyorum düzeldiyse belli olur, haber veririm düzelme varsa ;)

genel bir index sorunu var, index sorunu derken videonun ismini tam yazınca çıkıyor ama ilk sayfalara gelmiyor, daha öncede olmuştu elbet duzelecek birkaç güne.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri