Yeni Kanallarda İzlenim Düşüklüğü

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Eskiye nazaran izlenimlerin düştüğünü hisseden var mı başka ?

hem özgün hemde normal oradan buradan bulduğum bideolar izlenim almıyor aboneli kanalımdakiler alırken aynı vdeio attığımda 15 - 20 izlenm kadar alıyor ve izlenimlerim azalıyor bişey gelmiyor sıkıntı büyük özgünlerde izlenim almassa eğer hep üsttekinler kazanacak parası olan daha fazla kazanacak resmen kapitalist sistem oldu gitti youtube bakalım ne yapacğız.

Eskiye nazaran izlenimlerin düştüğünü hisseden var mı başka ?

Ne düşmesi resmen dibi gördüm :) son durum nedir sende? Son 1 haftadir oluşturduğum hiçbir kanal düzgün sekilde index almadı.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu olay ile birlikte to ve tbm sorunu yaşayanda varmı. Ula google ne yaptın la bize yine :)

İzlenimler yarı yarıya düşmüş durumda ve halen düzelme yok.

Açılan yeni kanallar eskisi gibi yükseliş göstermiyor.

Yeni kanallarda İndex'mi almıyor nedir, bende anlamadım nedense izlenme çok az yada yok denecek kadar az.

Yeni kanallarda İndex'mi almıyor nedir, bende anlamadım nedense izlenme çok az yada yok denecek kadar az.

İzlenim almama ihtimali olmayan, çok etkili kategoriler de çok az izleniyor.
İndex alıyor videolar ancak izlenmiyor, bu kalıcı bir durum ise, kazanmak nerdeyse imkansız hale gelecek.

bende tek sorun tbm düşüyor izlenme ve to da sıkıntı yok anlamış değilim

youtube index algoritmasını komple değiştirdi, Aboneler önceden de önemliydi şu an daha önemli. İçerik sahiplerine biraz daha avantaj getirdiler, her önüne geleni aramada üst sıralara çıkarmıyorlar.

Kanalınızın toplam izlenme süresi ve aboneleri listeye hızlı girmenizde size avantaj sağlayacak parametreler ;)

Açıp geçen spamcılardan olduğumdan ötürü bu izlenim düşüklüğünü anlayamadım bile.

Eskiden atıp geçerdik şimdi atıp geçiyor sora noluyo geri dönüyoruz. İzlenmiyor vesselam.

Videolar yüklendikten sonra tekrar özgünleştirildiğinde eskisi gibi izlendiğine dair söylentiler var, henüz denemedim deneyeceğim.

Arkadaşlar etiketleri adwords'ten seçmeye çalışın. Yeni kanallarda inanın izlenimleri daha çabuk kazanmanızı sağlıyor. Aynı videoyu attığım 2 kanal var. 2. kanalı 1hafta sonra aktif ettim onda niche çalıştım. Önceki kanalı geçti 1 hafta geriden gelmesine rağmen geride bıraktı .

evet arkadaşlar sıkıntı gerçekten büyük, yeni kanallarda ciddi bir düşüş var.

Bana hic olmuyor index alamama yada az izlenme problemi attigim gibi 2-3 saat icinde basliyor izlenmeler.

Son 1 saat aramalarda bile karşıma 1 aylık videolar çıkıyor. Büyük sıkıntı olduğu kesin...

ağlıycam ya, alex napıcaz böyle
cidden bittik, bittik bittik bittik bittik bittik bittik

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri