Yeni Kanallarda İzlenim Düşüklüğü

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Alex

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Son 2-3 gündür, hızlı izlenim alan kategorilerim de dahi yeni kanal açtığımda izlenimlerin düşük sayıda kaldığını görüyorum.

Sizde de bu durum var mı, yoksa doğal bir izlenim düşüklüğü mü yaşıyorum ?

Teşekkürler.

[MENTION=9020]Alex[/MENTION] bunun için konu açılmıştı .. evet herkeste o sıkıntı var .. yüklenen güncel videolar genelikle ilk siraya gelmiyor eskiler ilk sira da kaliyor

aynen eskiden haberden günde 50 doları gördüğüm olurdu şimdi 100 izlenimi geçemiyorum bir türlü

[MENTION=9020]Alex[/MENTION] bunun için konu açılmıştı .. evet herkeste o sıkıntı var .. yüklenen güncel videolar genelikle ilk siraya gelmiyor eskiler ilk sira da kaliyor

Direk bu konuya değinen konu olmadığı için dikkat çekmek istedim bu konuya, zamanla mı oturucak artık kanallarımız ? Bu izlenimler gerçekten %70 oranında düştü bu şekilde.

Direk bu konuya değinen konu olmadığı için dikkat çekmek istedim bu konuya, zamanla mı oturucak artık kanallarımız ? Bu izlenimler gerçekten %70 oranında düştü bu şekilde.

hiç kimse bilmiyor ki nasıl olacak ..

Acaba bundan sonra böyle mi? yoksa youtube bir düzenlememi yapiyor akışına bırakıp göreceğiz.. Eğer öyle bir şey olursa bence vur kaç da artık zor olacak

http://www.ytpara.com/youtube-hakkinda-soru-ve-sorunlariniz/44050-youtube-indexleme-sorunu.html

sıkıntı baya büyük ..

yt nin spama karşı mücadelesini takdirle karşılıyorum :) adamlar öldürmüyor süründürtüyor.. mantık bu.. tıpkı işkence gibi :)

bi katagoride düşüş mevcut digerinde normal diyebilirim . Katagoriyle alakalı olabilir hocam

Her kategoride genel düşüş hissettim ben, eskiden kanalı açar videoları atınca 3 saate izlenim gelmeye başlayan videolarıma artık 23 saatte 10-15 izlenim geliyor.

Eskiden 200-300 bile olurdu 3-5 saate.

Her kategoride genel düşüş hissettim ben, eskiden kanalı açar videoları atınca 3 saate izlenim gelmeye başlayan videolarıma artık 23 saatte 10-15 izlenim geliyor.

Eskiden 200-300 bile olurdu 3-5 saate.
Olabilir hocam ama benim dün actigin kanal şuanda 5k yi geçti aynı kategorimdekiler de genel olarak izlenimler iyi duruyor

[MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] index problemi yok, zamanında index alıyor, index almasa izlenmese bir sebebi olacak, indexli olmasına rağmen videolar düşük izlenimde kalıyor.

[MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] index problemi yok, zamanında index alıyor, index almasa izlenmese bir sebebi olacak, indexli olmasına rağmen videolar düşük izlenimde kalıyor.

Kendi kanalarımla ilgili bi sorunu söyliyeyim .. ilk sayfa da ki tüm videolar bana ait .. yeni 10 video attigimda sadece 2 tanesi index de ilk sayfaya geliyor ..

1 kanalımda ise bazen indexde kaliyor bazen indexden düşüyor .. galiba sürekli index de kalmıyor videolar

@HunterLord index problemi yok, zamanında index alıyor, index almasa izlenmese bir sebebi olacak, indexli olmasına rağmen videolar düşük izlenimde kalıyor.

Çünkü ana sayfaya gelmiyor işte. Üst sıralara gelmiyor yüklenen videolar aşağıda kalıyor hep. Anca youtube'da başlığı bulunmayan birşeyi yüklersen patlama oluyor.

Problem geçicidir umarım, kanal açıp izlenim almadığını görmek şevk kırıyor.

Youtube iyi yapıyor. Sonuna kadar destekliyorum. Parazit gibi yapışıyor millet o da sırtından atıyor. :D Parazitleri temizliyor.

sahte izlenim alıyorlar diye bizim gerçek izlenimlerimiz mi düşürüldü :)

Bak anlamadın eskiden yt yeni eski farketmez belli bi izlenim alanları üst sıraya alırdı şimdi algoritmayı değiştirdi galiba devamlı olarak sabit izlenim alanları üst sıraya koyucak.

Ayrıca bu önlem yukarıdaki arkadaşın dediği gibi bazı kategorilere uygulanmış. Diğer kategoriler hala aynı taktikle devam ediyorlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri