Yeni Kapanma Sorunu | Videosuz Kanallar

• Kullanıcı dreadlord
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

dreadlord

Kayıtlı Üye
S.a arkadaşlar.. Kaçtır farkediyorum.

Son 1 aydır önlem alıp tüm videoları sildiğim yüksek kazançlı kanalların kapatıldığını gördüm. Aynı durumdan müzdarip olan arkadaşlar var mı ? Yoksa yalnız ben miyim :)

Buna da önlem olarak yüksek kazançlı önlem aldığım kanalımın para kazanmasını kapatıp ay sonunu bekleyeceğim. Bakalım kesinleşecek mi ...

Para kazanmasını kapatıp ödeme alan var mı ?

.

Son düzenleme:
Şu mantığı oturtun artık Adsense kapanana odemiyor boşa şöyle yaptım öder mı filan diye sorgulamayın basit mantık açıksa öder kapalı ise bu bardak su içersin

Şu mantığı oturtun artık Adsense kapanana odemiyor boşa şöyle yaptım öder mı filan diye sorgulamayın basit mantık açıksa öder kapalı ise bu bardak su içersin

Önce bi efendi gibi konuşmayı bil. Senden iyi biliyorum kime neyi ödeyip ödemediğini..

Ben burada kapalı kanala youtube ödeme yapar mı diye sormuyorum.

insanlara bu sorunu yaşayan var mı diye soruyorum ve önlem alıp para kazanmasını kapatıp ödeme alan var mı diye soruyorum.

S.a arkadaşlar.. Kaçtır farkediyorum.

Son 1 aydır önlem alıp tüm videoları sildiğim yüksek kazançlı kanalların kapatıldığını gördüm. Aynı durumdan müzdarip olan arkadaşlar var mı ? Yoksa yalnız ben miyim :)

Buna da önlem olarak yüksek kazançlı önlem aldığım kanalımın para kazanmasını kapatıp ay sonunu bekleyeceğim. Bakalım kesinleşecek mi ...

Para kazanmasını kapatıp ödeme alan var mı ?

.

O hataya ben de düştüm 2 aydır kapanmayan yüksek kazançlı kanaldaki videoları 2 hafta önce sildim sorunsuz kesinleşsin diye, ertesi gün spamdan kapatıldı.

Sanırım yüksek kazançlı kanalların kazancı 0ı gördüğü zaman incelemeye alınıyor kapatılıyor.

Benimde yaptığınız gibi videoları silip beklediğim 10 adet kanal vardı bugün kontrol ettiğimde 8 tanesi spamdan kapanmış hocam para kazanma kapatmanız sonucunda kesinleşip kesinleşmediğini konuda belirtmeniz mümkün mü ?

gizle veya sil videoları farketmiyor. geçmişi spamsa kapanıyor. aynısı benimde başıma geldi alayını silmiştim boş kanallar geçen hafta kapandı 3 5 tane.

Videoları silip silmemen farketmez...Videoyu silsende kanalında durmaya devam ediyor, sadece görünmüyor. YT dekiler görmeye devam ediyor. Videoların kalıcı olarak tamamen silinmesi suçtur zaten internette hiçbişeyi silemezsin. Sadece db de bi flag i değiştirirsin o kadar, sildim sandığın şey sana görünmez olur.

Acaba videoları sildikten sonra kanalın para kazanma ilişkisini kesersem google yine de spam olarak kapatır mı veya o içerdeki para kesinleşir mi ?

Denemek gerekir...

.

Son düzenleme:
o hesap adsense pub-id ye bağlı kaldığı sürece ne yaparsanız yapın kapanacak ister silin ister gizliye alın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri