Yeni kural vol 02 ( Partnerde dolar yanmayacak)

• Kullanıcı man10black
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Hocam artik adsensede tek telif yiyince bloke mi geliyo

Bu benim tamamen kendi düşüncem hocam. Yani ben öyle düşünüyorum. İşleme girmeme olayı teknik bir sorun değil. İçerik ile alakası olacağınıda sanmıyorum bu kadar insanların ne yüklediğine nasıl bakılabilir. Tamamen o adsense bağlı kanalların durumları ile ilgili oldugunu düşünüyorum işlem olayının. Tekrardan söylüyorum kesin birşey değildir tamamen kendi düşüncem

Ben bunları hep adsense banlarına bağlıyorum. Partnerler artık adsense gibi çalışacak sanırım adsenselerde artık partner gibi çalışacak. Yani adsense işleme girmeme olayı paraya bloke koyma gibi birşey oldu. Adsense bağlı kanallardan en az biri telif yada topluluk alınca işleme girmiyor hesaplar daha doğru adı ile paralara bloke koyuluyor ve o kişi ile google çalışmayı bitirip adsense hesabını banlıyor.

Yakında işleme girmeyen hesapların yeri bana göre bir uyarı ile bloke kondu gibi bilgilendirilecek.

TAMAMEN KENDİ DÜŞÜNCEM TEK MANTIKLI GELENDE BU

kesinlikle doğru, çok güzel özetlemişin..

birgün biteceğini biliyoduk ve hazin son yaklaşıyor.

Ben bunları hep adsense banlarına bağlıyorum. Partnerler artık adsense gibi çalışacak sanırım adsenselerde artık partner gibi çalışacak. Yani adsense işleme girmeme olayı paraya bloke koyma gibi birşey oldu. Adsense bağlı kanallardan en az biri telif yada topluluk alınca işleme girmiyor hesaplar daha doğru adı ile paralara bloke koyuluyor ve o kişi ile google çalışmayı bitirip adsense hesabını banlıyor.

Yakında işleme girmeyen hesapların yeri bana göre bir uyarı ile bloke kondu gibi bilgilendirilecek.

TAMAMEN KENDİ DÜŞÜNCEM TEK MANTIKLI GELENDE BU

Aman hocam aman öyle bir şey olursa biterim. 😭

Youtube kendi içeriğini bilmiyor mu ? Partnerlar tüm ağına bi baksın nerden kazanıyor parayı tabiki hepsi SPAMDAN...
Kimse bindiği dalı kesmez. Korkacak bişey yok sadece daha dikkatli olacağız.

Yahu ne demek tabiiki hepsi spamdan? Buyuk bilinen networklarin hangisinde spam kanal var? Hala spam bitmez, googlein bize ihtiyaci var diye nasil dusunuyosunuz anlamiyorumki. Adamlar bunu er yada gec bitirecek. Ozgun kanallar cogaldikca isleri dahada sikilastiriyorlar.

2 yıl çok büyük kazançlar kazanılabildi. fakat artık youtube kazanç sistemi eskisi gibi olmayacak gibi duruyor.

Hepinizi ozgun icerige davet ediyorum :)

Tek degisek sey video yu yükler yüklemez para kazanamayacagiz. Yükler liste disina alirim yesil isik yanarsa online alirim. Bir yolu hep bulunur hemen panik yapmayin.

Bide yere uzanalim çıplak...? Maksat youtube nin işi görülsün ...

İnş. böyle birşey olmaz hocam. 1 sene öncesine dönmek istiyorum bende herşey ne kadar da güzeldi ama olmuyor işte. Dua edelim böyle şeyler olmasın ve durulsun artık.

Hocam pin gelsin, içerideki parayı alayım da hesaba ne oluyorsa olsun. İnşallah olmaz. :(

Yahu ne demek tabiiki hepsi spamdan? Buyuk bilinen networklarin hangisinde spam kanal var? Hala spam bitmez, googlein bize ihtiyaci var diye nasil dusunuyosunuz anlamiyorumki. Adamlar bunu er yada gec bitirecek. Ozgun kanallar cogaldikca isleri dahada sikilastiriyorlar.

Mercurial, bu heny sanki sensin hissiyati olusuyor bende be kardesim. :rolleyes:

Son düzenleme:
Hocam benim düşüncem bu yönde al eline kamerayı yarın başla çekmeye bakalım kaçtane özgün kanal yapabiliyorsun. YT şuan parayı spamdan kazanıyor. Bunada bugüne kadar göz yumdu yummayada kulak çekerek devam ediyor.
Maili, kanalı burdan açıyorsun. Para kazanmayı ABD vs.. seçiyorsun. YT bunu loglayamıyor mu ? Veya adamlar farkında değil mi ? zannediyorsun. Hepsi hikaye bunların dikkat eden işi bilen parasını kazanır. Ne yaparlarsa yapsınlar.

For more details, be sure to check YouTube’s Partner Program Policies and their official page for Monetization Suspensions. We’re also here to help if you have any questions at [email protected].

Bu isin bbtv ile ne ilgisi var? Maili onlar yollamıs. Benim tam bilgim olmadığı için bilmiyorum. Biri bilgilendirebilir mi? Youtube partner sirketlerini bbtv mi yönetiyor

Ayrıca hangi partnerdesiniz ? Size bu mailler nasıl geliyor.

Hocam benim düşüncem bu yönde al eline kamerayı yarın başla çekmeye bakalım kaçtane özgün kanal yapabiliyorsun. YT şuan parayı spamdan kazanıyor. Bunada bugüne kadar göz yumdu yummayada kulak çekerek devam ediyor.
Maili, kanalı burdan açıyorsun. Para kazanmayı ABD vs.. seçiyorsun. YT bunu loglayamıyor mu ? Veya adamlar farkında değil mi ? zannediyorsun. Hepsi hikaye bunların dikkat eden işi bilen parasını kazanır. Ne yaparlarsa yapsınlar.

Madem oyle neden para kazanmalar kapaniyor yada neden unlem gibi sistemler geldi? Yada neden suan milletin adsense hesaplari banlaniyor? Youtube madem spamdan kazaniyor, ne geregi var ozgun kanallara youtubeda degil mi? Hepsini kapatsin biz spam icerik yukleyip hep youtube u hemde kendimizi zengin edelim? :D Hala bunlari loglamiyomu diyorsun. Logladigindan dolayi toplu kanal kapanmasi gibi, adsense kapanmasi gibi durumlar yasiyoruz ya zaten.

Suan youtube kanal siralamasina bak bakalim ilk 10,000 de herhangi bi spam kanal var mi? Izlenimde olabilir abone sayisi bakimindanda.

Bana oyle geliyoki youtube spamdan kazanmayi tamamen bitirse dahi siz burda gelip "youtube spami bitiremez, bize ihtiyaci var" dersiniz. O kadar inandirmissiniz kendinizi cunku.

Zamaninda web sitelerindende spam ile kazaniliyordu, simdi kazanabilen var mi bi bakin bakalim? :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri