Yeni Networkumuzun adını beraber seçelim!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar quiz'in şartlarını yüzde yüz taşısın zaten olmaz,evet quizden farkı olması lazım farkı fiyatı %-10 fark kayıpla ekmek yicez, bazı networklere kaptırdığımız paralar da az değil,hepimizin ağzı yandı...Hatta ve hatta paypal'a...Bence şartlar uygun %30 her ne kadar biraz fazla gibi gözükse de sonuçta bizim için iyi bir alternatif olacaktır,izlenim ve abone şartı yok at videonu kazanmaya başla,tabi bana göre uygun olan başka arkadaşlar için aykırı olabilir. M00nsp3ll hocam biraz farklı çıkış yapmanız yada bana öyle geldi ,arkadaşları germiş olabilir,bu konuda bir mutabakat sağlıyalım, %25 yapın kesintiyi, hep beraber daha fazla kazanalım yüzlerce kanal bağlamak için sabırsızlıkla bekleyenler olabilir ki var,belki %25 kurtarmıyor olabilir siz de sürümden kazanın derim ne dersiniz? :)

hayırlı olsun diyelim inşallah hem kullanıcıların hem de sizin çalışmaktan keyif duyacağı bir girişim olur. İsim önerisi olarak b harfinden aklıma Brave Network geliyor.

Hayırlı olsun hocam kanal paralarını ödeyin bloke felan koymayın yeter üçün beşin hesabı olmaz en azından bende olmaz diğer networklerden çok yandım

Kesinti %30 ise ben isim buldum
Yokdahaneler Network

İzlenim + abone kasıyoruz illegal şekilde 100 lerce kanala QuizGroup için
Hani sizde izlenim abone şartı yoksa QuizGroup şartı için kastığımız masraf bir nevi sizin %30 a gidecek kafa kafaya geldi bana

Son düzenleme:
MyWorld Network

Hayirli olsun diyelim alternatiflerin olmasi iyidir. Ufak defek seylere takilmamak lazim.​

Ocak kazancını Şubat 15-20 arası, Ocak'ta kapanan kanalı Mart 1-10 arası alabilirsek eğer kesinlikle sizinle çalışmak isterim. En azından sorunumuz olduğunda cevap alabileceğimiz bir temsilcimiz olur.

son durum nedir nezaman açılacak isim belirlendimi biraz bilgi verirmisiniz

Konuya öneri yazan herkese teşekkür ediyorum.
Networkumuzun adını konuda önerilen isimler arasından Bee Network olarak seçtik. Yakın zamanda kafanıza takılabilecek her sorunun cevabını içeren bir konu açıcağım. Şimdiden hepimize hayırlı olsun.

BYT NETWORK | Global Youtube Network!

NYBtJzt.png

hocam yani şimdi alt bayi felan değilsiniz direk sizin networkünüz dimi eğer quiz tarzı çalışırsanız bütün forum kullanır bence

ciddi ciddi daveti maveti var hayırlı olsun ne diyelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri