Yeni Para Kazanma 380 TL KANITLI Bakmadan Gecme Süper SİSTEM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güncel ödeme kanıtlarıyla gel bize ref link vermeyle olmuyor bu işler

4YAyNG.jpg
[/url][/IMG]

hadi dostum bakın işinize utanmadan tehtit ediyor :) varsa bir sıkıntın yazarsın adam gibi ..Allah şükür işimiz gücümüz yerinde ..hadi ben bıyumdan byük laflar ettim abisi işimi gücümü bıraktırın bana ..terbiyesizlik yapmanın lüzümü yok.sakin olun begenmedigin bir şey var sa git şikayetini yap abisi veya elinizden geleni yapın ama ben cok cömez gördüm o yüzden azcık akıllı olun tm.iyi geceler..

bi merhaba bi selam vermeden bodoslama kazanç konusu açmışsın...Sorada bana akıl verecek...

senin işine gücüne laf eden yok allah daha çok versin ? ben ne utanılcak birşey nede terbiyesizlik yaptım haddini duracağın yeri bil...

"ytden bur para yı kazanan varsa burda cıksın bende bu işi bırakım.." yazıp artizlik yaptın bende kazanan arkadaşlar var büyük konuşma diye öyle yazdım. hangi kafayla okuyorsan yazılanları...

hangi ortama nasıl girileceğini sen bi öğren de gel kendinden küçüklere çerez olma... arkadaşların öyle şeyler yazmaları çok normal o yüzden..

daha fazla uzatma konuyu...

ben yt forum icin degil bu konuyu baltakamak ciğn buraya yazanalara söyledim "ytden bur para yı kazanan varsa burda cıksın bende bu işi bırakım.." diye tekrar oku..slm evet onu yazmak olablirdi güzel bir tavsiye.alyacı ve konu baltalama yaptıgınız icin bu bir terbiyesizliktir..yt para kazanma 4 yıldır yapıyrum kimse bana akıl vermeye kalmasın kücük büyük.madem öle herkes yerini bilicek...nerde ne yazıcanı bilecek..yani sizler bir konu actıgınızada sizlere böyle mi karşılık veriliyor yorum atılıyor.ayıp ya yanlış.uzatmaya gerek yok..hayırlı günler..

6YBWEW.jpg
[/url][/IMG] arkdaşlar önyarglı olamnız beni şaşırtı ki ebnde youtube işinde ugraşıyorum ..ben tanıtımımı yaptım konuyada başlıgada uygun bir şekilde yok şikayet edicezonu yapıcaz bunu yapıcaz baltalkmaya gerek yok..ben tanıtımımı yaptım üye olan arkdaşlara teşkkürler.ayrıca siteme refsiz üyelik yok kısa zamnda ytden bur para yı kazanan varsa burda cıksın bende bu işi bırakım..gerek yok arkdaşlar böyle şeylere...iyi geceler...

O parayı senin nasıl kazandığını bende biliyorum sende biliyorsun sadece paylaşım yaparak kazanmışsın gibi gösterme o sistemde bende defalarca hafta birincisi ay birincisi oldum.

ben yt forum icin degil bu konuyu baltakamak ciğn buraya yazanalara söyledim "ytden bur para yı kazanan varsa burda cıksın bende bu işi bırakım.." diye tekrar oku..slm evet onu yazmak olablirdi güzel bir tavsiye.alyacı ve konu baltalama yaptıgınız icin bu bir terbiyesizliktir..yt para kazanma 4 yıldır yapıyrum kimse bana akıl vermeye kalmasın kücük büyük.madem öle herkes yerini bilicek...nerde ne yazıcanı bilecek..yani sizler bir konu actıgınızada sizlere böyle mi karşılık veriliyor yorum atılıyor.ayıp ya yanlış.uzatmaya gerek yok..hayırlı günler..

Yahu hafta birincisi olmak için forum forum dolaşıp üye topluyorsun aldığın para 450 TL youtube işini küçümsüyorsun bi git şuradan ya adsense dan iyi kazandıran sistem anca forex oda birikim gerektiriyor.

Al buda yt ye ilk başladığımda 1 haftalık olan kazancım
Ry37YZ.png

Bırakacağım demiştin bırakmazsan adam değilsin.

Son düzenleme:
SİTEME REFSİZ ÜYELİK ve PAYPAL ÖDEMESİ YOKTUR ARKDAŞLAR..SAYGILAR..

yazmıssında refsiz uyelik var arkadaş kimi kandırıyorsun ?

Odeme kanıtlarını vermeden bende oraya istedigimi yazarım

cbZUU6y.png

Report ettim. Gelmişsin daha 7 postla millettin uzerinden para kazanmaya calısıyorsun.

cbZUU6y.png

Report ettim. Gelmişsin daha 7 postla millettin uzerinden para kazanmaya calısıyorsun.

7. postta yapmadı ilk mesajı ile bu konuyu açtı diğer 6 postu buraya attı :)

cbZUU6y.png

çok çömez görmüş arkadaş... akıllı olun diyor :D :D :D

yt den sonra bu ıs bana o kadar bos gereksız bı ıs gıbı gelıyorkı zaaman harcamaya degmez

bu sisteme refsiz üye ol ben butün bu işleri bırakırım kardeşim ..ya insan araştır.bir ikincisi 50 bin üyeli bir sistem var evet bu ödeme kanıtı kazancım nedersen de ..kazanılan para kart ile alınabiliyor yani ya internetten bakkacılıgı olucak yada paypal gibi şeyler.o kazanc bir haftalık degil dostum ..yani yemedigi yerdennasıl kııbırıyorsunuz ..uydurun oynayın bakalım :)

çok çömez görmüş arkadaş... akıllı olun diyor :D :D :D

e yuh iyi yapmıssında ne alaka :9 yani bir şeyden anladıgımnnımı sanıyorsun :) np ve parayı karşılıgını ay ortalamasını hesapladın bile süper zeka :) o prjınal hatta yt de bile videosunu koydular arkdaşalr ..araştırın araştırn bir şeyleri botoslama atlamayın böyle rezil oluyorsunuz ve ne yapmak istyediginiz anlaşılıyor..:)

Konuyu açan arkadaşta arkadaşa laf diyen arkadaşlarda çok sert konuşuyorsunuz.Bence konu kesinlikle kilitlenmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri