Güncel ödeme kanıtlarıyla gel bize ref link vermeyle olmuyor bu işler
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Güncel ödeme kanıtlarıyla gel bize ref link vermeyle olmuyor bu işler
hadi dostum bakın işinize utanmadan tehtit ediyorvarsa bir sıkıntın yazarsın adam gibi ..Allah şükür işimiz gücümüz yerinde ..hadi ben bıyumdan byük laflar ettim abisi işimi gücümü bıraktırın bana ..terbiyesizlik yapmanın lüzümü yok.sakin olun begenmedigin bir şey var sa git şikayetini yap abisi veya elinizden geleni yapın ama ben cok cömez gördüm o yüzden azcık akıllı olun tm.iyi geceler..
[/url][/IMG] arkdaşlar önyarglı olamnız beni şaşırtı ki ebnde youtube işinde ugraşıyorum ..ben tanıtımımı yaptım konuyada başlıgada uygun bir şekilde yok şikayet edicezonu yapıcaz bunu yapıcaz baltalkmaya gerek yok..ben tanıtımımı yaptım üye olan arkdaşlara teşkkürler.ayrıca siteme refsiz üyelik yok kısa zamnda ytden bur para yı kazanan varsa burda cıksın bende bu işi bırakım..gerek yok arkdaşlar böyle şeylere...iyi geceler...![]()
ben yt forum icin degil bu konuyu baltakamak ciğn buraya yazanalara söyledim "ytden bur para yı kazanan varsa burda cıksın bende bu işi bırakım.." diye tekrar oku..slm evet onu yazmak olablirdi güzel bir tavsiye.alyacı ve konu baltalama yaptıgınız icin bu bir terbiyesizliktir..yt para kazanma 4 yıldır yapıyrum kimse bana akıl vermeye kalmasın kücük büyük.madem öle herkes yerini bilicek...nerde ne yazıcanı bilecek..yani sizler bir konu actıgınızada sizlere böyle mi karşılık veriliyor yorum atılıyor.ayıp ya yanlış.uzatmaya gerek yok..hayırlı günler..
SİTEME REFSİZ ÜYELİK ve PAYPAL ÖDEMESİ YOKTUR ARKDAŞLAR..SAYGILAR..
yazmıssında refsiz uyelik var arkadaş kimi kandırıyorsun ?
Odeme kanıtlarını vermeden bende oraya istedigimi yazarım
![]()
Report ettim. Gelmişsin daha 7 postla millettin uzerinden para kazanmaya calısıyorsun.
SİTEME REFSİZ ÜYELİK ve PAYPAL ÖDEMESİ YOKTUR ARKDAŞLAR..SAYGILAR..
yazmıssında refsiz uyelik var arkadaş kimi kandırıyorsun ?
Odeme kanıtlarını vermeden bende oraya istedigimi yazarım
![]()
Report ettim. Gelmişsin daha 7 postla millettin uzerinden para kazanmaya calısıyorsun.
mesaj sayın 1 yaş 15 baştan kaybettin kardeş
yt den sonra bu ıs bana o kadar bos gereksız bı ıs gıbı gelıyorkı zaaman harcamaya degmez
haha arkadaş yaşı değiştirmiş 23 yapmış![]()
çok çömez görmüş arkadaş... akıllı olun diyor![]()
![]()
![]()
7. postta yapmadı ilk mesajı ile bu konuyu açtı diğer 6 postu buraya attı![]()
ayrıca herkesi kendinz gibi icerik hırsızı ve dolandırıcı görmenize gerek.araştırıp baksaydın görürdün...
ayrıca herkesi kendinz gibi icerik hırsızı ve dolandırıcı görmenize gerek.araştırıp baksaydın görürdün...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.